Şimdi Ara

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.847
Cevap
72
Favori
600.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Precious

quote:

Orijinalden alıntı: niyazi5353

z ve zl de 3g videolu arama var mı ?

Ön tarafındaki kamera sence ne için

xperia neo'dada ön kamera var ama şebeke üstünden 3g görüntülü arama yok.skype üzerinden anca.öyle ön kamera var diye arar diye bişey yok.
    soruya gelince bu yeni modelleri bilmiyorum 3g görüntülü arama yapıp yapmadıklarını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günaydınnn ya arkadaşlar bu z baya bi büyük xl idare eder ne yapcaz
    xperia s ile bire bir cizimi tabi burdaki ufatılmış çok büyük note ye yakın.ben note için bune yaaaaaaa diyordum

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se_runtome -- 11 Ocak 2013; 8:53:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

s3le yanyana bakinca xperia s cok soluk duruyo buda onun gibiyse istedigi kadar ozellikte yapsinlar ben almam sahsen son parlaklikta kullaniyorum telefonu hep canlı olcak renkler. gelsin bakalim bu sefer yapabilmismi ekran olayini sony eger onu duzelttilerse on numara telefon olur bu.

xperia s in bile ekranı s3 ten daha iyi bence , xperia znin kötü olacagını düşünmüyorum

• Sony görüntüde samsung dan daha iyi rahat olun hiçbir samsung tv bir hx sony tvsine kalitede yaklaşamadı ve yaklaşamıyacak....
  • ekran piyasadaki en iyi ekran olacaktir,videolara aldirmayin siz sonynin arayuzlerindeki renkler vs cok janjanli degil oyuzden oyle geliyor size,youtubedaki xperia s ,ion, galaxy s3 videolarini izleyin s'in bile ekraninin bile s3 ten iyi oldugunu goreceksiniz,e z'yide s 'in ekranından kotu yapmaycaklarina gore sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Bence de en önemlisi ekranı inşallah soluk olmaz s gibi

Şu videoda mesela hiç soluk gözükmüyor. Bende soluk bir ekran olmayacak ama güç tasarruf gibi bir yeni teknoloji açık telefon kullanılırsa soluk olabilir.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4iqChcBYOvM#!

şimdi xperia s soluk ekranlı değil
    xperia z ye gelince çekimlerde ekran ayarları tam acık z de rgbw ekran olacak ayrıca opticontras bir ekran oda ışıklı ortamlarda beyaz daha ağır bastığı için yansımaları önlemek için mat soluk görüntüsü veriyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se_runtome -- 11 Ocak 2013; 10:50:08 >

• ekran rgbw olduğundan eminmisin ?
    Eğer öyleyse şarj konusunda kendisinden daha küçük ekranlı telefonlardan daha az enerji tüketecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djkubi -- 11 Ocak 2013; 11:17:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djkubi

ekran rgbw olduğundan eminmisin ?
    Eğer öyleyse şarj konusunda kendisinden daha küçük ekranlı telefonlardan daha az enerji tüketecektir.

kardeş buradan aklımda kalmış ama tabi gerçekte öyle çıktımı bilemiyorum

http://www.xperiablog.net/2012/10/24/sonys-new-5-inch-1080p-display-may-feature-whitemagic-technology/
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

XS İngiltere'ye 390 Pound'dan girmişti ve Türkiye'ye 1599 TL'den giriş yapmıştı.Yine aynı perakendeci XZ'e 440 Pound demiş.2000 TL bandını aşmayacağı kesin fakat 1899'dan girecek sanırım

Clove'dan bahsediyorsan KDV eklemeyi unutmuşsun dostum. O paylaşılan fiyat KDV'sizdi.
  • xperia s soluk diil demissinizde bariz soluk s3le galaxy notela falan yanyana koyunca. biri bilgisayar biri telefon diyosun bariz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polkol

N4 tede böyle "olmuş bu" demişlerdi ama LG sağolsun işi mahvetti. İnşallah SONY LG gibi fiyasko yapmaz.

Acaba N4 gibi ısınma, stok problemi gibi sıkıntılarla karşılaşır mıyız?

Isınma olabilir, S4 Pro işlemcilerdeki genel sorunmuş Engadget'ın dediğine göre ama herşekil alacağım bu telefonu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jem-Jem

quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

XS İngiltere'ye 390 Pound'dan girmişti ve Türkiye'ye 1599 TL'den giriş yapmıştı.Yine aynı perakendeci XZ'e 440 Pound demiş.2000 TL bandını aşmayacağı kesin fakat 1899'dan girecek sanırım

Clove'dan bahsediyorsan KDV eklemeyi unutmuşsun dostum. O paylaşılan fiyat KDV'sizdi.

o yanlış olmasın 528 pound buda ortalama 650 euro eder yanı kabaca hesap ki daha evvel xperis s de bunu yapmış ve doğru rakama ulaşmıştım

euro 650*2,3*1,38*1,12=2300 tl

pound 528*2,8*1,38*1,12=2285 tl yanı çok pa ha lı

• Bence bu telefon 2000 tl nin altında satışa çıkmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodlust

benim bahsettiğim olay şu, yan açılardan bakarken ekranın solgunlaşması, bulanıklaşması

videolarda da dikkat edin, telefonu çevirirken ekran solup bulanıklaşmaya başlıyor. düzden bakarken sıkıntı yok

TFT ekran yüzünden belkide olabilir belli açılardaki solukluk. Ama biz ekrana bakarken yani ekran bize çevrili iken bu problem yaşanmaz bence.

O fotoğraflarda telefonun kendiside bulanık yani yandan bakınca telefonu bulanık mı göreceğiz (videolar da 120 fps olmadığına göre aynı şey onlarda da geçerli)
    Yıl olmuş 2013 hâlâ telefonların fotoğrafından kalitesini çıkartıyorsunuz. Bir yerde elinize alıp bakmadan karar vermeyin. Önemli olan ekranın canlılığı değil, ne kadar doğru rengi verdiğidir. Gidip teknoloji mağzalarında Panasonic yerine Samsung TV tercih edenler bu kafada zaten. Çok renkli olan ekranlarda 16M renk yazmasına rağmen 16M renk vermez (imkansız çünkü her rengin en az 256 tonu var, adamın suratını kırmızı gösteriyor). SONY ten rengine en yakın rengi elde ettiklerini söyledi. Bu da ekran ve kamera kalitesini ortaya koyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 11 Ocak 2013; 14:05:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhangumus

Bence bu telefon 2000 tl nin altında satışa çıkmayacak.

aynen katılıyorum kardeşim 2000 tl üstü bile olur burada su ve toz olayı olduğu için pahalı olacak.

zaten ben zl alcam oda 1800 gıbı olur ama bu sefer türkiye den almayacağım.olursa dubai diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

quote:

aynen katılıyorum kardeşim 2000 tl üstü bile olur burada su ve toz olayı olduğu için pahalı olacak.

zaten ben zl alcam oda 1800 gıbı olur ama bu sefer türkiye den almayacağım.olursa dubai diye düşünüyorum

dubaide satışa çıkacakmı acaba?
  • On numara telefon yapmış adamlar yalnız bu ekran olayı biraz şaibeli.biraz açılı bakınca renklerin soluk olduğu videolardan görünüyor.ha bunu bazıları problem olarak görmüyor olabilir ancak böyle bir olay mevcut gibi.Yine de dayanıklılık, tasarım ve donanım konusunda çok başarılı bir telefon olduğu kesin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

quote:

dubaide satışa çıkacakmı acaba?

yanlış bakmadıysam arab ülkelerinde var dubai 100% olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodlust

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Orijinalden alıntı: QMATRİS

Youtube'da bütün hands on inceleme videolarına baktım, ekran hep soluk gözüküyor.
    IPS Paneller kadar kaliteli bir ekranı yok korkarım. Umarım yanılıyorumdur.

Soluk mu ? Note 2 ile yapılan bir karşılaştırması vardı hatırladığım kadarıyla mükemmel bir ekrana sahipti.

malesef ekranın sorunu düzden bakılmadıgında meydana çıkıyor ve bu beni telefonu alma konusunda kuşkuya düşüren tek sebep. zaten birçok yabancı web sitesinde de bu açı olayından bahsedilmiş ve videolardanda gorebilirsiniz. ekrana düzden bakmadıgınızda, renkler solgun vede ekran bulanık gorülüyor :s

Xperia U kullanıyorum böyle bir sorun yok. Yani bu ekran türünden kaynaklanan birşey muhtemelen. Çünkü adamlar Bravia Engine 2 kullanıyorlar fark edilebilir yazılımsal bir değişiklik olacaktır. OLED olsaydı belkide böyle bir sorun olmazdı ama çok büyük bir kusur değil.

• Su geçirmez

Nasıl emin olunabilir? Yüksek IP55 ve IP57 oranını elde etmek için, Xperia Z’yi 30 dakika boyunca suyun altında tuttuk ve ilk çıktığında yeni gibi iyi durumda olduğundan emin olduk. Fıskiyeye karşı da dayanıklıdır!

Metal kadar serttir

Hafif mühendislik ürünü olan akıllı telefonun ne kadar sert olması gerekir? Bir araba kadar sert olmasına ne dersiniz? Xperia Z’nin çerçevesi cam elyaf poliamiddir, bu malzeme otomobil parçalarında metalin yerine kullanılan malzemeyle aynıdır.

Dayanıklı cam

Ön ve arkadaki dayanıklı cam, sıradan camdan çok daha güçlüdür. Ayrıca, arka ve öndeki kırılmaz film sayesinde Xperia Z kırılmazdır.

Toza dayanıklı

Her bir Android akıllı telefonu dışarıya çıkaramayacağımız için, toz testlerini laboratuvarlarımıza getirdik. Xperia Z’yi toza dayanıklı olarak etiketlemeden önce, toz testi haznesine koyduk ve işletiminin etkilenmediğinden emin olduk.

Tek dokunuşta eğlence

Müzik, fotoğraf, video veya akıllı telefonunuzun ekranındaki herhangi bir şeyi kablosuz olarak paylaşmanın kolay ve hızlı yolunu keşfedin. NFC teknolojisiyle tek dokunuşta yansıtma, telefonunuzdaki ve televizyonunuzdaki tüm içeriği kolayca görmenize olanak tanır. Telefonunuzu yalnızca BRAVIA® uzaktan kumandaya dokundurun ve oyununuzu, fotoğrafınızı veya TV ekranında gösterilen filmi izleyin. Kablo yok, düğme yok, karmaşa yok

Tüm denge tasarımı

Tasarım, her yönde denge ve simetri oluşturmaya odaklanır. Xperia Z’nin, ikisi bir araya geldiğinde yenilikçi bir çerçeve iskeleti oluşturan, güzel yuvarlaklı köşeleri ve yumuşak, yansıtıcı yüzeyleri olan yanları bulunur.

Akıllı, şık ve sağlam

Sony kadar güzel bir tasarıma nasıl en iyi şekilde sağlamlık ekleneceğini kimse bilmez. Yansıtır camıyla 7,9 mm’lik ince gövdesi düz gibi görünür ve hissettirir, ancak Xperia Z suya ve toza dayanıklıdır ve hayatın getirdiği ne varsa üstesinden gelecek şekilde üretilmiştir.

http://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-z/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 11 Ocak 2013; 16:57:50 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.