Şimdi Ara

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.847
Cevap
72
Favori
600.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

arkadaşlar bugüm dikkatimi çeken bir şey oldu

xperia z hdr var exmor rs http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-z/specifications/#tabs

zperia zl hdr yok exmor r sadece http://developer.sonymobile.com/products/phones/specification/xperiazl/

çok şaşırdım şimdi

gsmarena var diyor.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5204&idPhone2=5203

Bizim hayabusa diye beklediğimiz model bu sanırım? (T tx yerine)

• quote:

Orijinalden alıntı: melantis

Bu sitede resim örnekleri var

http://bestboyz.de/xperia-z-testbilder/

kapalı hava olmasına rağmen örnekler çok iyi duruyor
  • Arkadaşlar herşey iyi hoş ama bu 16 gb internal hafıza nedir yaa. Tamam sd kart slotu var ama herkesin bildiği gibi sd kartı herşey için kullanamıyoruz. 16 gb hafıza koy zaten 5 gb lık bölümü sistem kullanacak. Sonra da iyi oyunlarda 5-6 tane yükleyince hafıza dolacak ve cihaz şişecek

Umarım 32 gb lık versiyonu olur. Yıl 2013 üst segment bir telefonda internal hafıza en az 32 gb olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

Kablosuz şarj olayı varmi arkadaslar bu konu benim içn birazcık onemli?

Kablosuz şarj yok.Neden önemsediğinizi bilmiyorum fakat kendi fikrimi söylersem; bu kablosuz şarj olayını gereksiz buluyorum.Telefon bir platformun üstünde durması gerekiyor.Yani yine bir kısıtlama mevcut.Taşınabilirlik olsun, ek masraf gerektirmemesi kablolu şarjı tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raikirin

quote:

Kablosuz şarj yok.Neden önemsediğinizi bilmiyorum fakat kendi fikrimi söylersem; bu kablosuz şarj olayını gereksiz buluyorum.Telefon bir platformun üstünde durması gerekiyor.Yani yine bir kısıtlama mevcut.Taşınabilirlik olsun, ek masraf gerektirmemesi kablolu şarjı tercih ederim.

Ofiste masanın üzerinde dururken şarj olmasi ve ofisten her çıkışında full veya fulla yakın olmasi benim icin cok onemli.. Kablosuz şarj olmaması kotu oldu benim icin.. Herkezin ihtiyacı farklıdır kesinlikle.

Artık USB şarj cihazından alacaz sony'in çantamıza koyacaz ve bitmeye yakın takacaz şarj etsin napalim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Xperia ZL de de Exmor RS™ for mobile, HDR çekim var :) En doğru bilgi whitepaper dadır ve içinde yazıyor.
    http://developer.sonymobile.com/downloads/whitepapers/

Ayrıca Xperia ZL' 3 model.

Sony Xperia™ ZL LTE C6506
    Sony Xperia™ ZL LTE C6503
    Sony Xperia™ ZL HSPA+ C6502

Ayrıca Xperia ZL de olup Xperia Z de olmayan bi özellikle de Kızıılötesi Uzaktan Kumanda uygulaması :)
    http://developer.sonymobile.com/2013/01/10/develop-innovative-ir-remote-sensor-related-apps-for-xperia-zl/

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]
     Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

Yuh kumanda ozelligi.. Helal sony'de, Bu kumanda niye Z de yok ya..
    Eminmisiniz olmadigina? Bu guzel ve kullanılabilir bir özellik gercekten hayatı kolaylaştırır..

• quote:

quote:

quote:

Ofiste masanın üzerinde dururken şarj olmasi ve ofisten her çıkışında full veya fulla yakın olmasi benim icin cok onemli.. Kablosuz şarj olmaması kotu oldu benim icin.. Herkezin ihtiyacı farklıdır kesinlikle.

Artık USB şarj cihazından alacaz sony'in çantamıza koyacaz ve bitmeye yakın takacaz şarj etsin napalim

Masaüstü şarj cihazları var.Modeline göre değişiyormu fikrim yok fakat böyle bir şey işinize yarar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Masaüstü şarj cihazları var.Modeline göre değişiyormu fikrim yok fakat böyle bir şey işinize yarar

İste ona kablosuz şarj demiyorlar mı

• @Marmarali

İkisi farklı.Kablosuzda herhangi bağlantı yok, standın üstüne rastgele koyuyorsun doluyor.Masaüstü şarj aletlerinde bildiğim kadarı ile telefon sabit şekilde yuvaya oturtuluyor.

• Avustralya da 749 $ euro değeri 590 diyor yani Türkiye'ye 2000 gibi bir fiyat demek bu. İşte buda yandık demek bekle ki insin offfffff offffff

• Fotoğraf kalitesini görünce resmen şoka girdim. Klasik Samsung-Nokia kamerasından bir farkı kalmamış ve resmen şişirme bir 13 MP. Keşke 5 olsadı da güzel çekseydi, Sony artık gözümden düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 14 Ocak 2013; 20:15:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious

Fotoğraf kalitesini görünce resmen şoka girdim. Klasik Samsung-Nokia kamerasından bir farkı kalmamış ve resmen şişirme bir 13 MP. Keşke 5 olsadı da güzel çekseydi, Sony artık gözümden düştü.

Yalnız xperia z nin kamerası sonynin telefonlar için ürettiği en iyi kamera . ayrıyetten bile satılması knouşuluyor . sahte resimlere bakmış olmayasınız? gsmarenanın görsellerini inceleyin
  • quote:

@Marmarali

İkisi farklı.Kablosuzda herhangi bağlantı yok, standın üstüne rastgele koyuyorsun doluyor.Masaüstü şarj aletlerinde bildiğim kadarı ile telefon sabit şekilde yuvaya oturtuluyor.

Kablosuz olan daha mantıklı ama yokmuş dıyorsun ne yapalım :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Xperia ZL de de Exmor RS™ for mobile, HDR çekim var :) En doğru bilgi whitepaper dadır ve içinde yazıyor.
    http://developer.sonymobile.com/downloads/whitepapers/

Ayrıca Xperia ZL' 3 model.

Sony Xperia™ ZL LTE C6506
    Sony Xperia™ ZL LTE C6503
    Sony Xperia™ ZL HSPA+ C6502

Ayrıca Xperia ZL de olup Xperia Z de olmayan bi özellikle de Kızıılötesi Uzaktan Kumanda uygulaması :)
    http://developer.sonymobile.com/2013/01/10/develop-innovative-ir-remote-sensor-related-apps-for-xperia-zl/

Yuh kumanda ozelligi.. Helal sony'de, Bu kumanda niye Z de yok ya..
    Eminmisiniz olmadigina? Bu guzel ve kullanılabilir bir özellik gercekten hayatı kolaylaştırır..

Xperia ZL de var kumanda uygulaması ve donanımı.
    Xperia Z de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

nokia lumia video kalitesi olarak daha iyi gibi geldi bana

şu an için evet ama Z de ki test yazılımı daha.tel cıkınca düzelir.
  • nokia nın lensi de sony nin zaten yazılıma bakar iş.

• hayal kırıklığı yaşıyorum şuan

amazon.de de 649 euro dan fiyat verilmiş. çok feci çokkkkk çok

649*2,3=1492*1,38 vergi=2059*1,12 vade farkı 2300 tl

bu hesabı xperia s de yapmıştım tam olmuştu 449*2,3=1032*1,38=1425*1,12=1596 çıkmıştı 1599 da satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se_runtome -- 15 Ocak 2013; 16:09:55 >
  • quote:

hayal kırıklığı yaşıyorum şuan

bu hesabı xperia s de yapmıştım tam olmuştu 449*2,3=1032*1,38=1425*1,12=1596 çıkmıştı 1599 da satıldı

Abooov, Fiyat gerçekten böyle olursa yandık valla.Bende sahibindene koydum telefonu şimdiden, gerimi çeksem acaba ilanı.
  • quote:

hayal kırıklığı yaşıyorum şuan

İnşallah haklı çıkmazsın fiyat böyle olursa yandı gülüm keten helva benim bütçeyi aşar hayatta alamam tahminime göre 1700-1900tl gibi olur
  • Beyler Amerika'ya ne zaman gelir?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.