Şimdi Ara

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.847
Cevap
72
Favori
600.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sony bu telefona IPS ekran koyasıydı eğer ortalıkta ne Iphone ne de samsung kalırdı.Satışa sunulsa da testlerini izlesek.Özellikle ekran testlerini merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Bu incelik yarışında muhtemelen sensörlerde küçüldüğü için xperia'lar eski sony ericssonlar'da ki fotoğraf kalitesini aratıyor. Bir zamanlar benimde kullandığım ve bir avm'de kaybettiğim ve çok özlediğim telefonum k750'nin (2mp) çektiği örnek fotoğraflar. Ne tuhaf, benim xperia ray'im 7 sene önce ki telefonumdan daha iyi çekemiyor Olay incelik değil, işlevsellik daha önemli.

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]
     Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

http://www.esato.com/phonephotos/index.php?make=sony+ericsson&model=K750i

Hele ki c905

• http://www.gsmarena.com/sony_xperia_tablet_z-5255.php

Z nin tabletinide yapmışlar suya toza dayanıklısından.
  • çıkış tarihinde gelişme var mı acaba? en son şubat-mart deniyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteras

çıkış tarihinde gelişme var mı acaba? en son şubat-mart deniyordu?

Martın 2. haftası diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Orijinalden alıntı: ALoT_BiTTeR_

quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Orijinalden alıntı: ALoT_BiTTeR_

Telefon yan çevirildiği zaman menu tuşlarıda dönüyor. Videolara bakarken dikkatimi çekti.

Onların dönmesi mesele değilde bazı videolarda oyun oynarken o tuşların kaybolmadığını gördüm oysa telefonun çıktığı ilk zamanlar sony bir yazılım yapmış ve onlar oyun ve videoda otomatik kayboluyor deniliyordu. Video da zaten kayboluyor ama oyunlarda orda durması sıkıntılı. Çünkü yanlışlıkla oyundan çıkmalar fln olacaktır. Bu tuşları ortadan kaldıran bazı programlar varmış diye duymuştum fakat umarım onlara gerek kalmaz.

Doğru söylüyorsun, oyun oynarken tuşların kaybolmaması ciddi sıkıntı yaratır. Ek bir yazılıma bence ihtiyaç olmaması lazım, default kaybolması gerekiyor.
    Ama öyle bir durum ile karşılaşılmaz diye düşünüyorum ya.

Benim izlediğim videoda adam mini motor racing oynuyordu ve tuşlar orda duruyodu hocam. Umarım bi yol düşünürler çünkü çok saçma. Bir çok oyunda sağ elini kullanıyosun yani tam da ekranı yatay tuttğunda oraya geliyor. Ciddi problem çıkarır.

Nexus larda da böyle durum. Forumdan bir arkadaş bi programla halletmişti sanırım. Şöyle bir yazısı vardı zamanında kayhdetmişim.

"Yazılımsal tuşlardan kurtuldum nihayet. Ekranın bu halini gördükçe ne tür bir ızdırap çektiğimi daha iyi anlıyorum.

Adım 1: Önce Play Store'dan Button Savior'u inirip kuruyoruz
    Adım 2: Programı açıp kişiseleştirme ayarlarını tamamlıyoruz
    Adım 3: İnternetten Full Screen Toggle V2.apk'yi bulup kuruyoruz ve Hide Navigation Bar dedikten sonra telefonu kapatıp açıyoruz

ve sonuç;
    https://store.donanimhaber.com/b4/5b/d6/b45bd6061cf7e3bc35bcbede49f68caf.jpg
    https://store.donanimhaber.com/c4/8c/0e/c48c0e7caa4faff90a4f14ffb8a15cdc.jpg (parmak soldan sağa kaydırıldığında tuşlar beliriyor)
    http://c1210.hizliresim.com/12/y/ffu4w.jpg
    "

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]
     Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_tablet_z-5255.php

Z nin tabletinide yapmışlar suya toza dayanıklısından.

Donanım telefon Z ile aynı galiba. Tabletinde bile yeterli görülüp bu donanımı kullanılıyorsa Adreno 320 bu ekrana yetersiz söylemleri yersiz denilebilir mi?
  • 5" sizcede büyük değil mi bir telefon için?
  • TRYE girdiği an hatta satışa sunuldugu an alacam bu aleti.. 2milyar felan neyse vericem bekliyorum kaç gündür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

5" sizcede büyük değil mi bir telefon için?

Bence gayet iyi. Kullanima gore degisir o. Ben buyuk ekran seviyorum, nette takilirken daha iyi, oyun oynarken daha net. Malum gozler bozuk. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar;
    Bu telefonu bende bekliyorum acikcasi su anda diger telefonlara tek sıkıntılı yani ekranin farklı acilardan bakildiginda renk degistirmesi gibi gozukuyor.Gerci telefonu eline alanlarin cogu tam karsidan bakacaktir ama 2-3 kisi bi video izlemek isteyen biri icin sıkıntılı olacaktir, kimisi de ekranı sadece ben goriyim baskasi en azindan yandan ozelimi dikizlemez der Kisiden kisiye degisiklilk gosteren bir durum acikcasi...xperia s kullanan biri olarak telefonu genellikle kendim icin kullandigim icin pek bir sikintisini gormedim bu durumun acikcasi... phonearena.com un ekran karsilastirmasinda xperia z nin diger telefonlara gore durumunu gorebilirsiniz arkadaslar... http://www.phonearena.com/news/Sony-Xperia-Z-screen-comparison-more-camera-samples-emerge_id38887#2-
    [simage]
    [/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: guns of the patriots

Merhaba arkadaslar;
    Bu telefonu bende bekliyorum acikcasi su anda diger telefonlara tek sıkıntılı yani ekranin farklı acilardan bakildiginda renk degistirmesi gibi gozukuyor.Gerci telefonu eline alanlarin cogu tam karsidan bakacaktir ama 2-3 kisi bi video izlemek isteyen biri icin sıkıntılı olacaktir, kimisi de ekranı sadece ben goriyim baskasi en azindan yandan ozelimi dikizlemez der Kisiden kisiye degisiklilk gosteren bir durum acikcasi...xperia s kullanan biri olarak telefonu genellikle kendim icin kullandigim icin pek bir sikintisini gormedim bu durumun acikcasi... phonearena.com un ekran karsilastirmasinda xperia z nin diger telefonlara gore durumunu gorebilirsiniz arkadaslar... http://www.phonearena.com/news/Sony-Xperia-Z-screen-comparison-more-camera-samples-emerge_id38887#2-
    [simage]
    [/simage]

Hocam bu fotoğrafın fake ve yalanlıgı kanıtlanmıştı..

O konuyu bulamam şimdi ama yalan foto

Bunu anca telefonu eline alıp o açıdan bakınca anlarsınkı o acıdan bakıncada öyle bir görüntü yok..

Hele bide üstündeki bravia engine 2..

İmkanı yok

• Hadi yaa...Sagol valla bilgi icin.. Fake olmasina sevindim acikcasi en yeni olan telefonun acik ara en cok rengi bozulan oldugunu gormek biraz sasirtmisti benide...Neyse o zaman telefonu alip elde incelemekten baska care yok ,sitelerinde bi bolumu marka yanlisi inceleme yapabiliyolarmis demekki...
  • Beyler cihaz perakende ne kadar olur?

• xperia z bana gore süper bi telefon illa kötü bi yanını bulacaklar ya yok adreno 320 full hd için yetersiz yok ekran kötü yahu bi kere ekranını çıplak gozle görmeden yorum yapmayın bence s3 den kötü diyorlar xperia s in ekrani bile daha iyi guldurmesinler adami sadece biraz sabredip japan display in ürettiği muhteşem ekranin Bravia Engine 2 ile uyumunu gorun derim

• quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

5" sizcede büyük değil mi bir telefon için?

5' büyükte, 4.8' küçük mü ? s3 ile yan yana geldiği zaman o kadar da ahım şahım bir fark yok. Bir note2 değil yani. O çok büyük. 5.5' nedir ya... Konuşurken çok komik gözüküyor.

• Bende şu ekranı çeviripte yandan bakma muhabbetini anlamıyorum!

kim tekefonun ekranına 120-150 derece açıyla bakarki?
  • Yalnız bu sitedeki ilk resimde XZ iwrenç durmuş, Ekran 5" ama sanal tuşlar ve alttaki gereksiz boşluk takoz gibi göstermiş, ZL daha başarılı bu kanuda...

http://www.phonearena.com/news/Sony-Xperia-Z-screen-comparison-more-camera-samples-emerge_id38887#1-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narslanx -- 22 Ocak 2013; 22:31:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

Htc onex+ almayı düşünüyordum ama bu telefon kafamı karıştırdı şimdi.

max 32 gb sd kart desteği veriyormuş, ve flash desteği yokmuş?

48 GB oluyor işte ne güzel 32+16
  • quote:

Orijinalden alıntı: talerk

xperia z bana gore süper bi telefon illa kötü bi yanını bulacaklar ya yok adreno 320 full hd için yetersiz yok ekran kötü yahu bi kere ekranını çıplak gozle görmeden yorum yapmayın bence s3 den kötü diyorlar xperia s in ekrani bile daha iyi guldurmesinler adami sadece biraz sabredip japan display in ürettiği muhteşem ekranin Bravia Engine 2 ile uyumunu gorun derim

EE 2milyar gidip s3 e verenler 4 5ay sonra aynı fiyata s3ü 3e katlamasına şahit olanlar yediremez xperia z..

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.