Şimdi Ara

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.847
Cevap
72
Favori
600.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: epoukya

quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

Arkadaşlar bir tane daha dayanıklılık test(ler)i çıktı ortaya. Bu seferki çok sağlam duruyor. Kesin izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=6ekOrlQjqoY

UYARI ! S3 SAHİPLERİ LÜTFEN DENEMESİN..

Yani estetik bilinci sanatsal düzeyde olması gerekmiyor onu beğenmemek için...

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

quote:

quote:

Olması gereken oldu, Sony.

Aynen. Şuan tek yapmaları gereken şu lanet olası cihazı piyasaya sürmek

Kavga çıkmasın şimdi ama Samsung, Lg, Htc vs kullananların kıskanması gereken bir cihaz.
    Su geçirmiyor ve darbeye dayanıklı , üstüne onlarca özellik ve Sony'ye ait özel teknolojiler.

Çatlıyorlardır zaten eminim

Dedigin gibi "Su geçirmiyor ve darbeye dayanıklı , üstüne onlarca özellik" ve bir o kadar da ince. Hala kafam almıyor Nasıl bu kadar ince oldugunu.

Bizim Arc lara ince diyordum ama bunda ekstra fiziksel özellikler olmasına ragmen daha ince

Bi zamanlar ben sony kullanırken en mükemmel özellkler sony de diyodum herkes gülüp geçiyodu.Şimdi herkes sony kalitesini anladı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kavga çıkmasın şimdi ama Samsung, Lg, Htc vs kullananların kıskanması gereken bir cihaz.
    Su geçirmiyor ve darbeye dayanıklı , üstüne onlarca özellik ve Sony'ye ait özel teknolojiler.

Dedigin gibi "Su geçirmiyor ve darbeye dayanıklı , üstüne onlarca özellik" ve bir o kadar da ince. Hala kafam almıyor Nasıl bu kadar ince oldugunu.

Bizim Arc lara ince diyordum ama bunda ekstra fiziksel özellikler olmasına ragmen daha ince

Bi zamanlar ben sony kullanırken en mükemmel özellkler sony de diyodum herkes gülüp geçiyodu.Şimdi herkes sony kalitesini anladı.

• quote:

quote:

Arkadaşlar bir tane daha dayanıklılık test(ler)i çıktı ortaya. Bu seferki çok sağlam duruyor. Kesin izleyin

şu telefonda 2-3 özellik farklı olsaydı keşke. Uzun zamandır araştırıyorum herşeyi ve yıllardır bu piyasanın içindeyim bi şekilde. Geçmiş bilgilerime dayanarak diyorum ki keşke sidik yarıştırmak için ekran çözünürlüğü artmasaydı 720p yeterliydi ve ips ekran kullanılsaydı. Bu sayede adreno 320 fazlasıyla yeterdi. Zaten 1080p ile 720p nin arasındaki fark bizim gözümüzün çok algılayacağı kadar büyük değil (uzmanların da görüşüyle bu doğrulandı)

Ek olarak 4.7 inç olup kapasitif tuşlarda alttaki boş kısımda olsaydı hem telefon daha da küçülürdü hemde ekranın her yeri daha iyi kullanılırdı.

Son olarakta 7.9 mm yapacağına 8.5 mm yapta batarya 2500 bari olsun hacı, hiç olmazsa akşam eve gitmeye 1-2 saat kala gerilmezdik

Bu söylediklerim olsa düşünüt müydü kimse s4 müş htc miş falan??

• quote:

Orijinalden alıntı: erorcun

Çok az araştırdım Exmor RS sensörünü.

Exmor RS'nin kilit özelliği RGBW renk dizilimi ve HDR. Bu ikisi sayesinde Lumia 920'deki düşük ışıkta bile aydınlık fotoğraf çekme özelliği bu telefonda var diyebiliriz.

Bir de sensörün boyutu N8'den küçük o yüzden N8'i ezmesini beklemeyin. Ama diyafram açıklığı N8'den daha büyük ve daha çok ışık alacak.

N8 çıkalı 2.5 yıl oldu hala Nokia dışında kimse o kamerayı geçemedi o da enteresan.

Buradaki habere göre rgbw kodlamasını barındırmıyor yeni sensör, o yüzden lumia 920 gibi düşük ışıkta başarıı performans göstermesi beklenmemeli.

Kaynak:http://www.xperiablog.net/2012/09/21/sony-makes-spec-changes-to-exmor-rs-camera-sensor-rgbw-coding-removed/

• quote:

quote:

quote:

şu telefonda 2-3 özellik farklı olsaydı keşke. Uzun zamandır araştırıyorum herşeyi ve yıllardır bu piyasanın içindeyim bi şekilde. Geçmiş bilgilerime dayanarak diyorum ki keşke sidik yarıştırmak için ekran çözünürlüğü artmasaydı 720p yeterliydi ve ips ekran kullanılsaydı. Bu sayede adreno 320 fazlasıyla yeterdi. Zaten 1080p ile 720p nin arasındaki fark bizim gözümüzün çok algılayacağı kadar büyük değil (uzmanların da görüşüyle bu doğrulandı)

Ek olarak 4.7 inç olup kapasitif tuşlarda alttaki boş kısımda olsaydı hem telefon daha da küçülürdü hemde ekranın her yeri daha iyi kullanılırdı.

Son olarakta 7.9 mm yapacağına 8.5 mm yapta batarya 2500 bari olsun hacı, hiç olmazsa akşam eve gitmeye 1-2 saat kala gerilmezdik

Bu söylediklerim olsa düşünüt müydü kimse s4 müş htc miş falan??

Biliyormusunuz size % 100 katılmakla beraber yinede vardır bir handikapları veya bir bildikleri ; de demekten yine de alamıyorum kendimi. Yani zeka noksanı HTC değil sırf. Ama yine de nedeni vardır böyle yapmalarının diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: The Ultimate Insider

quote:

Orijinalden alıntı: erorcun

Çok az araştırdım Exmor RS sensörünü.

Exmor RS'nin kilit özelliği RGBW renk dizilimi ve HDR. Bu ikisi sayesinde Lumia 920'deki düşük ışıkta bile aydınlık fotoğraf çekme özelliği bu telefonda var diyebiliriz.

Bir de sensörün boyutu N8'den küçük o yüzden N8'i ezmesini beklemeyin. Ama diyafram açıklığı N8'den daha büyük ve daha çok ışık alacak.

N8 çıkalı 2.5 yıl oldu hala Nokia dışında kimse o kamerayı geçemedi o da enteresan.

Buradaki habere göre rgbw kodlamasını barındırmıyor yeni sensör, o yüzden lumia 920 gibi düşük ışıkta başarıı performans göstermesi beklenmemeli.

Kaynak:http://www.xperiablog.net/2012/09/21/sony-makes-spec-changes-to-exmor-rs-camera-sensor-rgbw-coding-removed/

Ohoo. Düzeltiyorum o zaman; HDR dışında kamerası N8'in biraz altında :D Görmemiştim bu haberi.

• quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Biliyormusunuz size % 100 katılmakla beraber yinede vardır bir handikapları veya bir bildikleri ; de demekten yine de alamıyorum kendimi. Yani zeka noksanı HTC değil sırf. Ama yine de nedeni vardır böyle yapmalarının diye düşünüyorum.

Hocam bence bildikleri şu: Artık teknoloji dünyasının ve insanlardaki tüketim çılgınlığının hızına yetişilmiyor. Yukarda saydıklarım olmuş olsa ve biz bu telefonu alsak en az 3 sene kullanırız. çünkü kırılmıyor çizilmiyor, tasarım güzel, batarya da iyi. O zaman devam deriz. Ama bikaç yer eksik bırakılınca ve bu eksikler birer birer üst modellerde tamamlandıkça her çıkan cihaza aşık oluyoruz ve onu almaya çalışıyoruz.

Adamlarda çözdüler içi nasıl olsa talep her zaman var onlar da acele etmiyorlar. Ek olarak sony yaz aylarında yeni bir amiral gemisi tanıtacak büyük ihtimal işlemcide prime kullancaklar bu sefer, gpu da adreno 330 fln olur. Batarya belki biraz artırılır, yeni bir tasarım yapılır. Bu modelde eksik görünenlere biraz makyaj atılır ve al sana yeni telefon yeni amiral gemisi. Hadi millet xperia z leri satıp onu alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: nyzo

13 numara ( güçlendirilmiş) arka cam yüzeyi 18 ise bileklik ipi takma yerini gösteriyor

Sagolasin hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adreno 320 nin full hd ye yetmediğine bir örnek var mı yani nerede söyleniyor, kim söylüyor
  • Xperia ZL de, Xperia U gibi Renk yoğunluğuna göre LED rengi değişiyor. Bu iyimiş :)

• N8 tanıtılalı neredeyse 3 yıl olacak ama hâlâ onu geçebilen bir cihaz çıkmadı. Exmor R, Exmor RS falan geçiniz bunları. Exmor RS de tıpkı Exmor R gibi şişirilmiş bir balon. Mercimek kadar sensörle kalite olmaz. O örnek fotoğraflar ne öyle sulu boya gibi! İş lens kalitesi ve sensör büyüklüğünde. Kaliteli bir lens ve sensörü büyük bir kamera olsaydı işte bu derdim. 808 ise zaten bambaşka bir şey, telefon olmasına rağmen bu konuda rakibi olmayan ve giriş seviyesi SLR makinelerle kapışan bir cihaz. Samsung'un akıllı fotoğraf makinesi olarak övüne övüne çıkardığı Galaxy Camera'nın cacığını çıkarmış bir telefon. Kamera konusunda şu an Nokia'dan daha iyisi yok. Sony, Samsung, HTC, LG, Apple hepsi vız gelir tırıs gider. Daha N8'in rakibi bile yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MArt ayında telefonu satmak gerekiyor
  • Beyler burada yeni fotoğraflar buldum bence gayet iyi.

http://blog.gsmarena.com/the-first-sony-xperia-z-camera-samples-are-here/
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Beyler burada yeni fotoğraflar buldum bence gayet iyi.

berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Beyler burada yeni fotoğraflar buldum bence gayet iyi.

berbat

Dostum bu tam Las Vegas neonları gibi imzana bayıldım

• Z nin tr ye gelişi 15 mart 2013 mesaj ile öğrendim ama ben ZL almak istiyorum ZL nin TR ye gelip gelmiceği belli değilmiş.
  • Xperia Z Karda -28 dereceyi de bertraf etti bugün.

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]
  • Cihaz hem üst düzey hemde suya toza dayanıklı 4-4 lük...Erken çıkartması sony nin hayrına olucak...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.