Şimdi Ara

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.847
Cevap
72
Favori
600.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alın bir drop test daha . Bu konuda bayağı bir güveniyor sanırım SONY kendine
    http://www.youtube.com/watch?v=GtpJJvQW_BM
  • Kamera nasıl olursa olsun telefonunu(Z) sony olsun

Farklı markalarında amiral gemilerini denedim ama son olarak 32.Sony'm ion a döndüm.

33. Sony nin de Z olma ihtimali %99.99

Bence resimler gayet gü(Z)el. Daha fa(Z)lasını beklemiyorum ben.

Onu olduğu gibi seviyorum. Beşik kertiğim o benim.
  • pil süresi sık kullanımda 12 saat arkadaşlar yukardaki video yu yayımlayan çocuğun diğer demo tanıtım videosunun sonuna doğru pil modunu gösterirken çıkıyor iyi sayılır eğer ekran fulş açıkken 12 saatse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

pil süresi sık kullanımda 12 saat arkadaşlar yukardaki video yu yayımlayan çocuğun diğer demo tanıtım videosunun sonuna doğru pil modunu gösterirken çıkıyor iyi sayılır eğer ekran fulş açıkken 12 saatse.

o stand by süresi ayrıca batarya % 81 o esnada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmengn -- 16 Ocak 2013; 22:19:52 >
  • Çok az araştırdım Exmor RS sensörünü.

Exmor RS'nin kilit özelliği RGBW renk dizilimi ve HDR. Bu ikisi sayesinde Lumia 920'deki düşük ışıkta bile aydınlık fotoğraf çekme özelliği bu telefonda var diyebiliriz.

Bir de sensörün boyutu N8'den küçük o yüzden N8'i ezmesini beklemeyin. Ama diyafram açıklığı N8'den daha büyük ve daha çok ışık alacak.

N8 çıkalı 2.5 yıl oldu hala Nokia dışında kimse o kamerayı geçemedi o da enteresan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erorcun -- 16 Ocak 2013; 22:22:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erorcun

Çok az araştırdım Exmor RS sensörünü.

Exmor RS'nin kilit özelliği RGBW renk dizilimi ve HDR. Bu ikisi sayesinde Lumia 920'deki düşük ışıkta bile aydınlık fotoğraf çekme özelliği bu telefonda var diyebiliriz.

Bir de sensörün boyutu N8'den küçük o yüzden N8'i ezmesini beklemeyin. Ama diyafram açıklığı N8'den daha büyük ve daha çok ışık alacak.

N8 çıkalı 2.5 yıl oldu hala Nokia dışında kimse o kamerayı geçemedi o da enteresan.

c905 var.. sensor boyutu 5.91mm sadece fotograf icin.. n8 den daha iyi.. modifiyeli bir surucu ile rakipsiz..
  • neye çamur atalım ? haydi kameraya .. Bir şeyide tamam olmuş demiyoruz zaten 13 mp Dünyadaki ilk Hdr kullanılmış kamerasına 1.3 mp muhabbeti yapmanın anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

pil süresi sık kullanımda 12 saat arkadaşlar yukardaki video yu yayımlayan çocuğun diğer demo tanıtım videosunun sonuna doğru pil modunu gösterirken çıkıyor iyi sayılır eğer ekran fulş açıkken 12 saatse.

dostum 12 saaf standby süresi mi olur su gibi pil gidiyor o zaman stamina mod harici 3 4 saatte biter şarjı çok kötü olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

c905 var.. sensor boyutu 5.91mm sadece fotograf icin.. n8 den daha iyi.. modifiyeli bir surucu ile rakipsiz..

c905 sensör boyutunu bulamadım internette. Neyse tamam o zaman.

• quote:

quote:

quote:

dostum 12 saaf standby süresi mi olur su gibi pil gidiyor o zaman stamina mod harici 3 4 saatte biter şarjı çok kötü olur.

video bu işte hocamhttp://www.youtube.com/watch?v=iuyJ_kkMjoI
    süre 3:25 -3:30 arasında batarya yüzdesini ben %81 gibi gördüm. 50 bile olsa 12 saat stand by süresi orası kesin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

c905 sensör boyutunu bulamadım internette. Neyse tamam o zaman.

c905 cektigim bir fotograf

http://i108.photobucket.com/albums/n9/nokia_6610/DSC01081-1.jpg

ozelliklerine bakarak gorebilirsin..

http://regex.info/exif.cgi?imgurl=http%3A%2F%2Fi108.photobucket.com%2Falbums%2Fn9%2Fnokia_6610%2FDSC01081-1.jpg

• Pro makine gibi çekmesini beklemeyin görüşü yanlış. Bir kere millet 808 gibi, pro makinelere kafa tutan bir telefonun çektiği fotoları gördükten sonra diğer pureview 920'yi bile beğenmiyor. Demek ki yapınca oluyormuş. Değil sony, nokia bile 808 kalitesini diğer wp8 telefonlarına getirebilecek mi bakalım, o incelikte o kaliteyi yakalayabilecek mi o bile şüpheli. Yanlış anlaşılmasın 808 kullanmıyorum ray var bende. Bence nokia daha iyisini yapana kadar en iyisi 808. Xperia Z diğer herşeyiyle harika bir telefon. Ancak sony'nin cyber-shot serisinde ki kalitesi kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evetttt xperiablog haberine göre italya'da mart ayında satışa sunulıyor ve ve veeeeeeeee 649€ diyor yani anlıyacağınız gibi uçuk bir fiyatla giriş yapıyor. bekle babam bekle vatan bilgisayara gelsin de %25 indirimden yararlanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

13 ve 18 neyi gösteriyor

• 13 numara ( güçlendirilmiş) arka cam yüzeyi 18 ise bileklik ipi takma yerini gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

evetttt xperiablog haberine göre italya'da mart ayında satışa sunulıyor ve ve veeeeeeeee 649€ diyor yani anlıyacağınız gibi uçuk bir fiyatla giriş yapıyor. bekle babam bekle vatan bilgisayara gelsin de %25 indirimden yararlanalım

vatanın %25 indirimler hikaye. zaten hafta içi pahalıya satıyo hafta sonu da olması gereken fiyata çekiyor ürünleri. Uzun zaman takip ettim hafta sonu fiyatları hepsiburada, hizlial gibi sitelerle aynı oluyor ya da en çok 10 TL fln az oluyor. En son geçen hafta bir arkadaşım vatandan sözde %25 indirimle 1700 TL ye iphone 4s aldı. ama hepsiburada da 1650 civarı zaten ürün (12 taksit.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmengn -- 18 Ocak 2013; 1:18:14 >

• Xperia Z 'nin ekran kalibrasyonunu yapmamızı sağlayacak yazılımı verecekmiş Sony.... Yani bu demektir ki, ekranın silik oluşu, yıkanmış solmuş gibi görünen ekrana ince ayar yapabileceğiz sanırım.
  • Arkadaşlar bir tane daha dayanıklılık test(ler)i çıktı ortaya. Bu seferki çok sağlam duruyor. Kesin izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=6ekOrlQjqoY
  • quote:

Arkadaşlar bir tane daha dayanıklılık test(ler)i çıktı ortaya. Bu seferki çok sağlam duruyor. Kesin izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=6ekOrlQjqoY

UYARI ! S3 SAHİPLERİ LÜTFEN DENEMESİN..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.