Şimdi Ara

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (675. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.847
Cevap
71
Favori
600.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 673674675676677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2.67 sürümlü stok ispanya romu..
  • aşkadarşlar günaydın benim telefonun dualrecoverysi yine uçmuş telefon açılışta yeşil yerine kırmızı ışıkla açılıyor daha öncede böyle olmuştu recovery i tekrar kurdum düzeldi ama bu sefer düzelmiyor yeniden kurmama rağmen açılışta kırmızı ışık yanıyor sorun ne olabilir nasıl düzeltebirim
  • Merhaba arkadaşlar,

Stamina modla ilgili sıkıntı yaşıyorum. Telefonu Nisan ayında almıştım, aldığımdan beri stamina mod açık olarak kullanıyorum.
    Ancak 5-6 gündür ekran kapalı olmasına rağmen wifi yada 3G kapanmıyor. İnternet sürekli açık kalıyor yani.

Ayarları baya bi kurcaladım ama herşey normal görünüyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
  • ZL ve Z yi aşağıdaki kriterlerde değerlendirirsek aralarında fark var mı acaba

Ekran kalitesi ( renklerin canlılığı )

Kamera

Ses kalitesi ( dışa verdiği ses )

Birde ZL nin malzeme kalitesi nasıl ? sanırım arkası plastik,
  • Arkadaşlar bİmekstekİ xperİa z paralel İthalat garantİlİ mİ yoksa dİstrİbütör mü ? Fİyat 1399

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bİmekstekİ xperİa z paralel İthalat garantİlİ mİ yoksa dİstrİbütör mü ? Fİyat 1399

• bimeks genelde paralel ithalat satıyor. özellikle de teledunya firmasının telefonlarını. benımkıde teledunya garantili
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSeyTan1907

bu ikonlar nası farklı stok romda
  • Bİr şey paylaşmak icap ettiğ:

7 ay önce paralel ithalat çok uygun bir fiyata (1220tl) aldığım 'Z' malesef 30 ekim itibariyle şarj kapağında oluşan deformasyona bağlı su geçirdi ve ekran ışığında problem yaşadım..Bunun üzerine ithalatçı firma olan ORA İLETİŞİM PAZARLAMA AŞ. 'ye cihazımı yolladım. Telefonun su aldığı bu sebebten yapılcak arıza onarımı neticesinde bir meblağ ödemem gerektiğini söylediler. Onarım ücreti astarı yüzünden pahalı nev'indendi. Neyseki tekniker insaflı çıktı da onarımı müşteri memnuniyeti için bu defalık ücretsiz gerçekleştirdi. Özetle yine ucuz atlattık. Ora iletişim ve Pazarlama teknik servisi , distiribütör servisten insaflı çıktı. Bu arada telefonuwww.sanalreyonum.com'dan almıştım.

• Bilenler var 5s alma niyetim vardı vazgeçtim şimdilik. Akıcı denilen iphone dan eser yok artık. 64 bitli 5s bile ios 7nin azizliğine uğramış ve cihazı beğenmedim. Sanırım z1f ya da z2 bekleyeceğim. Cidden hiç beğenmedim şu 5s'i. Sayfalar hızlı açılıyor ama geri dönünce kare kare çıkış yapıyormuş hissi veriyor. Onun dışında yine android in hatası olarak gördüğüm foursquare facebook uygulamalarındaki o takılmalar 5s de de mevcut. kısaca xperia z mi 5s mi derseniz z abi. Cidden hikayeymiş. Ben apple almak için çok geç kalmışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilkoc

quote:

Orijinalden alıntı: TheSeyTan1907

bu ikonlar nası farklı stok romda

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2436420
    Center Clock with Seconds+Extras_Stock 4.2.2_Fw67.zip

• Jdc panel için önerebileceğiniz beyaz dengesi ayarı nedir? bir türlü güzel bir ton yakalayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: çoxperia

Bİr şey paylaşmak icap ettiğ:

7 ay önce paralel ithalat çok uygun bir fiyata (1220tl) aldığım 'Z' malesef 30 ekim itibariyle şarj kapağında oluşan deformasyona bağlı su geçirdi ve ekran ışığında problem yaşadım..Bunun üzerine ithalatçı firma olan ORA İLETİŞİM PAZARLAMA AŞ. 'ye cihazımı yolladım. Telefonun su aldığı bu sebebten yapılcak arıza onarımı neticesinde bir meblağ ödemem gerektiğini söylediler. Onarım ücreti astarı yüzünden pahalı nev'indendi. Neyseki tekniker insaflı çıktı da onarımı müşteri memnuniyeti için bu defalık ücretsiz gerçekleştirdi. Özetle yine ucuz atlattık. Ora iletişim ve Pazarlama teknik servisi , distiribütör servisten insaflı çıktı. Bu arada telefonuwww.sanalreyonum.com'dan almıştım.

Bende z'yi gold bilgisayardan aldım ama ben ithalat distribütör falan o zaman o noktayı bilmiyordum dikkatte etmemiştim açıkçası.
    Sonradan öğrendim bu mevzuları. Ben 1699 liraya almıştım o dönem yani 150 lira daha versem centerdan alabilirmişim sonradan pişman olmuştum.
    Ama şöyle bir durum var. Distribütör garantili alıp 1849 lira verip, telefonunda kamera lekesi olanları servis mağdur etti.
    Aynı sorun benim telefonumda da baş gösterdi ama ben gold'a yolladım telefonum 10 gün içinde geri geldi.
    Şimdi mantık olarak bakarsak teleservice belasını çekmediğimiz için şanslıyız.

• 4,3 ne zaman geliyormuş
  • aynen bilgisi olan yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

aynen bilgisi olan yok mu?

Aralık ayında diyorlar kaynak sonymobile global facebook sayfası

• Merhaba arkadaşlar , uzun zamandır uğrayamıyorum foruma...
    Team MicroSDXC UHS-1 64GB Flash Kart (40MB/s Okuma - 10MB/s Yazma)
    Bu hafıza kartında sorun yaşar mıyım?
    SDXC olması ya da UHS-1 olması sorun yaratır mı?
    Kullanan var mı?

Sandisk almıştım daha önce ve sd card formater programı ile formatlayıp sorunsuz kullanıyordum fakat sattım bir ara , onun için yeni kart arayışındayım ve team benim için hafıza ürünlerinde en iyi firma.Sadece kartın standartları ve telefon ile uyumu kafamı karıştırıyor...

Sizler ne diyorsunuz bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostefe

Merhaba arkadaşlar , uzun zamandır uğrayamıyorum foruma...
    Team MicroSDXC UHS-1 64GB Flash Kart (40MB/s Okuma - 10MB/s Yazma)
    Bu hafıza kartında sorun yaşar mıyım?
    SDXC olması ya da UHS-1 olması sorun yaratır mı?
    Kullanan var mı?

Sandisk almıştım daha önce ve sd card formater programı ile formatlayıp sorunsuz kullanıyordum fakat sattım bir ara , onun için yeni kart arayışındayım ve team benim için hafıza ürünlerinde en iyi firma.Sadece kartın standartları ve telefon ile uyumu kafamı karıştırıyor...

Sizler ne diyorsunuz bu konuda?

http://www.novabazar.com/SANDISK-SDSDQUA-064G-U46A-64GB-Android-Ultra-Micro-SD-SDHC-Kart-Class-10-30mb-sn-yazma-ADAPToRLu_149697.html#0?ref=akakce&v=0.6.7

• Camera Zoom FX ile gece çekimi denemesi, bence hiç fena değil.

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]
  • aresmar kullanıcısına yanıt
    başarılı bence renklerde falan bozulma yok ışığın geldiği yerlerde
  • 
Sayfa: önceki 673674675676677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.