Şimdi Ara

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (676. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.847
Cevap
71
Favori
600.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 674675676677678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

Orijinalden alıntı: ghostefe

Merhaba arkadaşlar , uzun zamandır uğrayamıyorum foruma...
    Team MicroSDXC UHS-1 64GB Flash Kart (40MB/s Okuma - 10MB/s Yazma)
    Bu hafıza kartında sorun yaşar mıyım?
    SDXC olması ya da UHS-1 olması sorun yaratır mı?
    Kullanan var mı?

Sandisk almıştım daha önce ve sd card formater programı ile formatlayıp sorunsuz kullanıyordum fakat sattım bir ara , onun için yeni kart arayışındayım ve team benim için hafıza ürünlerinde en iyi firma.Sadece kartın standartları ve telefon ile uyumu kafamı karıştırıyor...

Sizler ne diyorsunuz bu konuda?

http://www.novabazar.com/SANDISK-SDSDQUA-064G-U46A-64GB-Android-Ultra-Micro-SD-SDHC-Kart-Class-10-30mb-sn-yazma-ADAPToRLu_149697.html#0?ref=akakce&v=0.6.7

Bundan kullandım daha önce ama iyi bir fiyata sattım sonra (:
    Team çok sağlam bir firma.Bu ürününü yeni gördüm en uygun 150 lira.Sandisk kargo dahil 130 a geliyor.20 lira için sanırım Team alacağım...
    Sadece kullanıcı yorumlarını merak etmiştim..
    Ebay'da sandisk 100 lira ve 10-15 güne geliyor ama beklemeyi sevmiyorum (: Neyse iyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4.3 beklerken 4.2.2'ye 10.3.1.E.0.191 güncellemesi geliyor..

quote:

Adds camera access from lockscreen.
    Software enhancement.
    Improves handset rebooting when dialing a call.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSeyTan1907

4.3 beklerken 4.2.2'ye 10.3.1.E.0.191 güncellemesi geliyor..

quote:

Adds camera access from lockscreen.
    Software enhancement.
    Improves handset rebooting when dialing a call.

Bu güncelleme sadece amerika için mi? Genel mi olacak ?

• Arkadaşlar z telefonu dün aldım ve 64mb lık güncelleme yaptım fakat android sürüm 4.1.2 gösteriyor.4.2 nasıl yapılır bileniniz varmı ?
  • sezer1578 kullanıcısına yanıt
    Şu şekilde kendi telefonunuzdan: *#*#7378423#*#* çevir sonra: Service info -> Software info -> Customization Version seri numara bak

alttaki link varhttp://forum.donanimhaber.com/m_73811195/tm.htm buradan bak
  • se_runtome kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam şimdi sirketteyim eve gidince yapıcam.

• MÜJDE! AnyBalance Türkçe test sürümü hazır.
    Türkçe sürümünü ana konumuzdan indirebilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_83193736/f_//tm.htm#83193736

Türkçe sürüm hakkında mutlaka, ama mutlaka pozitif ve negatif her türlü cevabınızı bekliyorum. Bu yorumların doğrultusunda Google Play markete eklemeyi yapacağız.
  • Mrb arkadaşalar, bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim. Forumda baya aradım ama birşeye ulaşamadım. Yaklaşık 1 aydır xperia z kullanmaktayım. Telefon şebeke modları arasında geçiş yaparken, yani 3g den 2g ye geçerken çok zor geçiyor, biraz bekletiyor. Daha önce neo, go ve p modellerini de kullandım ama böyle bir sorun yoktu. şebeke modu değiştirme esnasında geçemediği için bir süre şebeke yok diyor, tam o esnada arayan olduğu zaman da ulaşamıyor. bu yazılımsal birşeymidir? yada bu sorunla karşılaşan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilelma73

Mrb arkadaşalar, bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim. Forumda baya aradım ama birşeye ulaşamadım. Yaklaşık 1 aydır xperia z kullanmaktayım. Telefon şebeke modları arasında geçiş yaparken, yani 3g den 2g ye geçerken çok zor geçiyor, biraz bekletiyor. Daha önce neo, go ve p modellerini de kullandım ama böyle bir sorun yoktu. şebeke modu değiştirme esnasında geçemediği için bir süre şebeke yok diyor, tam o esnada arayan olduğu zaman da ulaşamıyor. bu yazılımsal birşeymidir? yada bu sorunla karşılaşan oldu mu?

Birkaç saniye sürüyor o durum normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

Mrb arkadaşalar, bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim. Forumda baya aradım ama birşeye ulaşamadım. Yaklaşık 1 aydır xperia z kullanmaktayım. Telefon şebeke modları arasında geçiş yaparken, yani 3g den 2g ye geçerken çok zor geçiyor, biraz bekletiyor. Daha önce neo, go ve p modellerini de kullandım ama böyle bir sorun yoktu. şebeke modu değiştirme esnasında geçemediği için bir süre şebeke yok diyor, tam o esnada arayan olduğu zaman da ulaşamıyor. bu yazılımsal birşeymidir? yada bu sorunla karşılaşan oldu mu?

yardımın için teşekkür ederim ama bir kaç saniye değil bazen 1 dakikayı geçiyor. ayarlara girip elle 2g ye aldığım zaman çekmeye başlıyor telefon. kendim yapmasam da geçecek ama çok uzun sürüyor. özellikler de internette takılırken oluyor.

• cümleten s.a. 19 ay teleservice garantili beyaz xperia z satılık. izmir içi elden teslim ederim.ilgilenen pm atsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

yardımın için teşekkür ederim ama bir kaç saniye değil bazen 1 dakikayı geçiyor. ayarlara girip elle 2g ye aldığım zaman çekmeye başlıyor telefon. kendim yapmasam da geçecek ama çok uzun sürüyor. özellikler de internette takılırken oluyor.

Yok hocam bende o kadar olmuyor en fazla 2-3 saniye falan.

• Merhabalar

Z ile ZL arasındaki tek fark suya dayanıklı olması mı acaba ? Başka farklar var mı ?

Özellikle kamera video ve ekran kalitesi açısından aralarında farklar var mı

Z ve ZL ile çekilmiş fotoğraf bulamıyorum, S4 ile çekilmiş tonla foto var ama Z ve özellikle ZL ile çekilmiş fotoları nerden bulurum

Teşekkürler
  • arkadaşlar arada sırada telefonumun ekran kılıdını acacagımda pın kodu sorma ekranını goruyorum telefonun 3g si sureklı acık ve stamına modda kullanıyorum sızce neden boyle yapıyor 3gnın cekmemesı olabılır mı dagda yasamıyoruz ama burası turkıye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe_yakub

Merhabalar

Z ile ZL arasındaki tek fark suya dayanıklı olması mı acaba ? Başka farklar var mı ?

Z ve ZL ile çekilmiş fotoğraf bulamıyorum, S4 ile çekilmiş tonla foto var ama Z ve özellikle ZL ile çekilmiş fotoları nerden bulurum

Teşekkürler

FOTO dış çekimler güneşli ve bulutluyken iyi gece çekimleri berbat,video kötü
  • quote:

Merhabalar

Teşekkürler

Kendi galerim:http://imgur.com/a/iBnki
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Merhabalar

Teşekkürler

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Z ile ZL nin dayanıklılık dışında farkları var mı ? ekran kalitesi foto kalitesi aynı mı ?

Xperia P kullanıyorum ve android 4.1 JB yüklü, bir arkadaşımda S3 var, konuşulanı yazıya dökmede hem türkçe hem ingilizce s3 çok başarılı ama Xperia P o kadar değil daha doğrusu hiç değil,

Z veya ZL de konuşulanı yazıya dökmede sıkıntı var mı acaba ?

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar

Teşekkürler

Z ile ZL nin dayanıklılık dışında farkları var mı ? ekran kalitesi foto kalitesi aynı mı ?

Xperia P kullanıyorum ve android 4.1 JB yüklü, bir arkadaşımda S3 var, konuşulanı yazıya dökmede hem türkçe hem ingilizce s3 çok başarılı ama Xperia P o kadar değil daha doğrusu hiç değil,

ekranı iyi hoşta ölü piksel çıkabilir %40 ihtimal. bence uygunsa xperia z alınabilir fiyat uygun değilse g2 alın lumia 925 alın s4 alın ben kendi açımdan pişmanım xperia z bana göre değilmiş telefon durduğu yerde ilgi çeksin istiyorsanız sistemi akıcı olsun xperia z diğer herşey için uzak durun.

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar

Teşekkürler

Z ile ZL arasında donanımsal olarak kasa farkı var başka bir fark yok diye biliyorum.

Diğer dediğinizi pek denemedim ancak sesli google arama vs gayet iyi çalışıyor.

• Himmet hangi araştırman sonucu ekranında %40 ölü piksel çıktığını iddia ettin gerçekten merak ettim?
    Sen bu iddianla bu telefonu alan her 10 kişiden 4 ünde ölü piksel çıkıyor diyorsun farkında mısın?

Normalde başkalarının yorumlarına yorum yapmak istemem yanlış anlaşılıyor ya da boşuna laf kalabalığına dönüşüyor ama bu kadar da yanlış yönlendirmeyin insanları çıkıp birisi inanacak bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 3 Aralık 2013; 15:00:11 >
  • 
Sayfa: önceki 674675676677678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.