Şimdi Ara

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (678. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.847
Cevap
71
Favori
600.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 676677678679680
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Regionella

walkmanda şarkıları karışık çaldırma ayarı yok mu yahu

Hocam direk listeyi karıştırıyordu galiba en üstte bi seçeneğe basıyorduk şarkıkara girip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bir soru sormam lazım kafam karıştı. dun kuzenime paralel ithalat xperia z aldık. telefon sansa buyuk kutuda docklu geldi. buna sevindik. neyse gel gelelimtelefona. telefon dogal olarak fabrıkan cıkmıs yazılımıyla duruyordu guncellıyelım dedık guncelleme uyarısı geldi telefonu guncelledik. acıp baktıgımızda ise ben heralde 4.3 tur dıye dusunurken telefon bırakın 4.3 u 4.2 bile omadı. şu anda telefon 4.1 de ve telefon guncel dıyor. ınsanlar 6 aydır 4.2 kullanırken ben nasıl daha 4.2 yı goremedım? telefon 4g modelı bu arada. yardımlarınız ıcın tskler sımdıden

Operatör cihazı olabilir dubai telefonu olabilir. Yapman gereken bu sony bölümü altında bulunan xperia z tr 4.2.2 romunu indirmek ve daha sonra flash tool programoçı yardımıyla telefonunun içine bunu yüklemek. Böylelikle ne zaman xperia z için tr ye sony güncelleme verirse sende onu alırsın herkesle aynı zamanda ;)

hocam ben hiç anlamam flashtool falan. link falan atabilirmisiniz ?

Forumda da google da da var nasıl kullanılacağı. Aratırsan bulursun hocam.

root falan gerekıyormu pekı garantiyi bozmak ıstemem. telefon bnm degıl sonucta. birde bu dediğiniz 4.2 yazılımını nerde bulabılırım

Hayır hocam bu legal yöntem.

turkıye 4.2 surumunu nerden bulabilirim peki? konuda mevcutmu?

Sony başlığı altında var. İlk veya ikinci sayfadadır büyük ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Sony başlığı altında var. İlk veya ikinci sayfadadır büyük ihtimal.

tşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

walkmanda şarkıları karışık çaldırma ayarı yok mu yahu

Hocam direk listeyi karıştırıyordu galiba en üstte bi seçeneğe basıyorduk şarkıkara girip.

tamamdır dostum uzun zamandır walkmani açmamıştım, farkettim sen yazınca.
  • Albüm güncellemesi geldi; kurmadım henüz..
    5.3.A.0.22
  • Z1 romunu yükledikten sonra ahizeden ses gelmemeye başladı, haparlörü açıyorum ses çıkıyo ama ahizede çıkmıyo, telefonu kapatıp açıyorum düzeliyo ama sonra yine bozuluyo, bu sorunu yaşayan var mı acaba ?
  • Xperia Z telefonunu bende almak istiyorum da oyun performansı nasıldır bu oyunun bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justasecond

Z1 romunu yükledikten sonra ahizeden ses gelmemeye başladı, haparlörü açıyorum ses çıkıyo ama ahizede çıkmıyo, telefonu kapatıp açıyorum düzeliyo ama sonra yine bozuluyo, bu sorunu yaşayan var mı acaba ?

O beta da olan genel sorunlar dan birisi onun gibi sorun çok bugün yayınlandı başlarlar vermeye resmi 4.3 ü onda hatalar olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: DexterMorgan2013

Xperia Z telefonunu bende almak istiyorum da oyun performansı nasıldır bu oyunun bilen varmı?

Dostum z yi değil de z1 düşün bence oyun için hem z de kamareda leke sorunu hem oyun için 320 artık pek yeterli gelmiyor işlemci de zaten z1 düşün sen bence paran varsa

• Hadi hayırlı olsun 4.3 geldi...
    Ben ftf indirdim bir tane ama yarını bekleyip bir kaç tane daha ftf gelir mi diye bakacağım belki yarın direkt olarak bize de gelir ve flashtool ile rom yüklemek zorunda kalmam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostefe

Hadi hayırlı olsun 4.3 geldi...
    Ben ftf indirdim bir tane ama yarını bekleyip bir kaç tane daha ftf gelir mi diye bakacağım belki yarın direkt olarak bize de gelir ve flashtool ile rom yüklemek zorunda kalmam...

Dostum o indirdiğin tff zaten bizim kullandığımız beta olan onda hata çok bekle pc comp dan al en sağlıklı güncellemeyi

• Xperia Z için SBH20 bluetooth kulaklık aldım. 2 hafta oldu kullanıyorum. Basit bir sorunum var çözebilmiş değilim.Sorun şu;
    Konuşmaya başladığım zaman konuşmamız esnasında eeeiiüüü gibi eko yaparak bağlantı kopma noktasına geliyor ve kulaklıktan tekrar telefonuma aktarmak zorunda kalıyorum sesi. 2 adet SBH20 aldım her ikiside aynı sorunu verdi. Demekki sorun telefonda. Nasıl bir hata yapıyorum çözebilmiş değilim. Telefon ceketimin cebinde çağrı gelince kulaklığımdan açıyorum her seferinde. Müzik çaldığımda böyle bağlantının kopması gibi bir sorun yok.
    Bu tip bir sorun yaşayan ve çözüm üreten varmı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 300üb500

Xperia Z için SBH20 bluetooth kulaklık aldım. 2 hafta oldu kullanıyorum. Basit bir sorunum var çözebilmiş değilim.Sorun şu;
    Konuşmaya başladığım zaman konuşmamız esnasında eeeiiüüü gibi eko yaparak bağlantı kopma noktasına geliyor ve kulaklıktan tekrar telefonuma aktarmak zorunda kalıyorum sesi. 2 adet SBH20 aldım her ikiside aynı sorunu verdi. Demekki sorun telefonda. Nasıl bir hata yapıyorum çözebilmiş değilim. Telefon ceketimin cebinde çağrı gelince kulaklığımdan açıyorum her seferinde. Müzik çaldığımda böyle bağlantının kopması gibi bir sorun yok.
    Bu tip bir sorun yaşayan ve çözüm üreten varmı :)

bendede sbh 20 kullanıyorum yaklaşık 5 aydan beri ama dediğin gibi bişi olmadı hiç ki kulaklığa alıştım alışalı işyerinde bile hep takılı onun üzerinden konuşuyorum daha rahat oluyor

• Cevap için teeşkkürler.
    Sorunun bana ait olduğu kesin. Bakalım nasıl düzelecek.
  • 4.3 orjinal olarak tr ye geldimi gelmedimi kafam karıştı.. bileniniz paylaşırsa sevinirim

wifi da yok da compansiondan cıkıyordur belki falan..
  • ya arkadaşlar bu kesin sorulmuştur da ben bulamadım ya ben beyazla mor arasında kaldım. moru istiyorum ama görevli beyazı şiddetle tavsye etti parmak izi bırakmaz çizikler daha az belli olur felan dedi mor kullanan var mı memnun mu yada beyaz kullanan falann
  • 300üb500 kullanıcısına yanıt
    birde bişi sorim telefona bluetott üzerinden mi bağlıyosun yoksa nfc üzerindenmi
  • daha gelmedi trye
  • zeynepsikolog Z kullanıcısına yanıt
    Cizikler,mizikler...el sozu vs..birakin butun bunlari.
    Siz gonlunuzden gecen rengi alin...
    Hergun elinize alip kullanacak olan sizsiniz,icinize sinmesi bu hususta cok onemli
    Bende siyahla mor arasinda gidip gelmis ve siyahta karar kilmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: artakalan

Cizikler,mizikler...el sozu vs..birakin butun bunlari.
    Siz gonlunuzden gecen rengi alin...
    Hergun elinize alip kullanacak olan sizsiniz,icinize sinmesi bu hususta cok onemli
    Bende siyahla mor arasinda gidip gelmis ve siyahta karar kilmistim

öyle tabi haklısınız da ben zaten arada kalmıştım bide onlar öyle diyince iyice kararsızlığa düştüm. mantığım beyaz almamı söylüyo ama sanırım mor alıcam teşekkürler yinede

• 
Sayfa: önceki 676677678679680
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.