Şimdi Ara

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (679. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.847
Cevap
71
Favori
600.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bence kesinlikle mor ben mor kullanıyorum beyaz kasa da şöyle bir sorun telefonun ekran bölümündeki beyaz kasanın çizgileri ekranın hep kenarlarından göze çarpıyor ve ekran hep küçükmüş gibi geliyor göze hele ki gece ışıklar kapalı iken ya da film veya oyun oynarken tercihin siyah kasa değilse kesinlikle mor olsun ama beyaz olmasın ...
  • çok mutlu oldum bunu duyduğuma siz memnunsunuz yani
    peki şey acaba bu arkasında parmak izleri vs gerçekten abarttıkları kadar çok mu
  • zeynepsikolog Z kullanıcısına yanıt
    ben çok memnunum evet iyi ki mor almışım diyorum tabiki hiç parmak izi olmuyor demiyorum fakat şöyle ki siyah kadar net parmak izlerini belli etmiyor renk mor olduğu için izlerde pek belli olmuyor zaten telefonu aldıktan sonra koruyucu ile kullanacaksın ve bu da dert ettiğin parmak izlerini göstermeyecektir...bu arada korucu için (spigen spg glas slım) koruyucuyu şiddetle tavsiye ederim..telefonun morundan ve kendisinden çok memnunum
  • cidden çok sağolasın, kimisi çok önemsemiyo ama ben rengi çok önemsiyorum o yüzden beni büyüük bi kararsızlıktan kurtardın sanki bunu bekliyodum sabahtan beri
    o dediğin şeyden de pek anlamam, araştırıyorum hemen şimdi
    renk benim için de önemli yardımım dokunduysa ne mutlu ....
  • arkadaşlar xperia z telefonumu değiştirdim.o sırada kargoda olan aksesuarları satıyorum. tamamı sıfır. aldığım fiyattan daha aşşağıya veriyorum. ilgilenen olursa link aşşağıda.iyi forumlar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_85748339/f_//tm.htm#85748339
  • Bende Mor Alacaktım Ama Burda Yok Mor Malesef İçimde Kaldı Mecburen Siyah aldım Beyazı zaten hiç hesaba katmadım bile.
  • bayana siyah yakışmıyo ya bende o yüzden siyah hiç düşünmedim :) moru sipariş ettim ya inş pişman olmam, hala aklımın bi köşesinde beyaz var çünkü :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynepsikolog

bayana siyah yakışmıyo ya bende o yüzden siyah hiç düşünmedim :) moru sipariş ettim ya inş pişman olmam, hala aklımın bi köşesinde beyaz var çünkü :D

Ben Beyazı İnceledim Oldugum Yerde bana Biraz Sacma Geldi Önde Bi Konsol Komple Siyah Kenar Cıtaları Beyaz :) Biraz Sacma olmus bana Göre Mor Cok Aradım Ama Bulamadım zaten Adamlarla anlasmak büyük bi sıkıntı translatesi olmayan bir dil kullanıyorlar O yüzden pişman olmazsın cok güzel mor ben 5 aydır kullanıyorum cihazı bazı arkadaslar pili cabuk bitiyor diyor Bu kadar büyük bi güç bırakında bitsin bi zahmet.
  • evet ya çok haklısın önün komple siyah olması banada çok saçma geldi ama, arada kalmamın sebebi morun kenarlarındaki o hafif açık mor gibi bi renk varya o yüzden arada kalmıştım ama kısmet buymuş artık aldım :) dediğin gibi şarjının çabuk bitmesi bence pek de anormal bişey değil gerçekten harika bi telefona benziyo
    Benzemiyo Harika Bir Telefon
    Xperia Z Candır Gerisi Heycandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykt41 -- 28 Aralık 2013; 19:26:18 >
  • peki son bişey sorcam :) film yada kılıf gibi bişey kullanıyo musun çok parmak izi felan kalır diyolar önerebileceğin bişey var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynepsikolog

peki son bişey sorcam :) film yada kılıf gibi bişey kullanıyo musun çok parmak izi felan kalır diyolar önerebileceğin bişey var mı

Ön Taraf Ve Arka Tarafta Film Var 50$'a aldım Artı Metal Bumper Var :) ama son bir aydır kılıfsız kullanıyorum, normal kendi koruyucu filmlerde parmak izi belli oluyor baya düşün ben Gün aşırı ıslak mendille silip fiber bezle temizliyordum :) ama şimdi öyle bi derdim yok :)
  • çok teşekkürler
  • Evet arkadaşlar dün gece seus ile 4.3. Ü yükledim telefonuma vodafone Türkiye cihazı kullanıyorum herşey yolunda sorun yok. Z1 teması ile havası değişti telefonun ben memnun kaldım güncellemeden tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar xperia z için aksesuarlarımızın bulunduğu sitemize bekleriz..her türlü hizmet ve garanti şartıyla.. :)

http://www.cesitcok.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican88

Arkadaşlar xperia z için aksesuarlarımızın bulunduğu sitemize bekleriz..her türlü hizmet ve garanti şartıyla.. :)

baktim site guzel olmus ama Z1 neden yok Alican !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

quote:

Arkadaşlar xperia z için aksesuarlarımızın bulunduğu sitemize bekleriz..her türlü hizmet ve garanti şartıyla.. :)

tesekkur ederim engin hocam..yoldalar çok güzel ürünler gelecek :)
  • quote:

quote:

quote:

rica ederim Z1 icin de gelsin bakalim neler var ama ben ozel indirim isterim :)

sen hala Z1 kullaniyorsun degil mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

rica ederim Z1 icin de gelsin bakalim neler var ama ben ozel indirim isterim :)

sen hala Z1 kullaniyorsun degil mi ?

evet z1 kullanıyorum vede z1 den şaşmam engin hocam heleki ps4 le kullanıyorum süper oluyor..baştacısın herzaman indirim olur üye olmanız yeterli :)

• 
Sayfa: önceki 677678679680681
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.