Şimdi Ara

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (681. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.847
Cevap
71
Favori
600.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 679680681682683
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: constantine41

merhabalar arkadaşlar bende bugün aranıza katıldım 8 aydır kullandığım xperia ion u bırakarak z ye geçtim almadan önce batarya konusunda oldukça kötülediler telefonu ama ion dan sonra z nin batarya performansı için tek kelime ile mükemmel diyebilirim,android 4.3 e güncelledim ama telefondaki uygulamaları hafıza kartına taşıma seçeneği yok bu konuda ne yapabiliriz?

Şuan uygulama ve oyunlar SD karta atılmıyor.
    Link2sd işinizi görür, fakat bunun için telefonunuzun rootlu olması lazım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için teşekkür ederim,telefonu rootlamak istemem inşallah bir başka çözüm yolu bulunur bu şekilde uygulamaları taşıyamamak saçma olmuş.dün gece forumu elimden geldiğince incelemeye çalıştım şuan için en büyük sorun kamerada çıkan siyah noktalar sanırım telefonu almadan önce forumu inceleseydim ve bu sorundan haberdar olsaydım teli almazdım sanırım,bu siyah nokta olayı herkesin başına geliyormu acaba
  • quote:

cevap için teşekkür ederim,telefonu rootlamak istemem inşallah bir başka çözüm yolu bulunur bu şekilde uygulamaları taşıyamamak saçma olmuş.dün gece forumu elimden geldiğince incelemeye çalıştım şuan için en büyük sorun kamerada çıkan siyah noktalar sanırım telefonu almadan önce forumu inceleseydim ve bu sorundan haberdar olsaydım teli almazdım sanırım,bu siyah nokta olayı herkesin başına geliyormu acaba

Rica ederim.
    Herkesin başına gelmiyor tabiki, ben 5 aydır kullanıyorum sıkıntı yok. O bazı mallarda olan üretim hataları.
    Kamera lensinde olan sıkıntıdan kaynaklanıyor.
    Binde Bir kişinin başına gelme ihtimali bile az...

• Çıktığı günden beri kullanıyorum telefonu bende de leke yok, elektronik şansı derler ya tamamen onla alakalı.
  • valla rahatladım üretim tarihi telin en alt kısmında mikrofonun olduğu yerde yazıyor sanırım kod olarak benim tel 13w34 yazıyor 2013 , 34.hafta sanırım sizin tarihler nedir merak ettim :) sürekli kameraya bakıyordum lekeler çıkacakmı diye :)
  • bir şey daha sormak istiyorum eski telefonum xperia ion da mesaj yazarken numerik tuş takımını kullanıyordum qwerty kullanırken zorlanıyorum ama bu telefonda numerik tuş takımı bulamadım bu yazılımda yokmu acaba,bilginiz varmı?
  • quote:

bir şey daha sormak istiyorum eski telefonum xperia ion da mesaj yazarken numerik tuş takımını kullanıyordum qwerty kullanırken zorlanıyorum ama bu telefonda numerik tuş takımı bulamadım bu yazılımda yokmu acaba,bilginiz varmı?

Ben sürekli SwiftKey Keyboard kullandığmdan orijinal klavyeye hiç bakmıyorum bile

• arkadaşlar xperia z (6602) cihaza 4.3 hala gelmedi bi sorun varmıdır ya
  • constantine41 C kullanıcısına yanıt
    13w11 bendeki tarih
  • Arkadaşlar, xperia z de rahatsız etme modu var mı? Gelen çağrıları istisna belirterek engelleyebiliyor musunuz?
  • quote:

valla rahatladım üretim tarihi telin en alt kısmında mikrofonun olduğu yerde yazıyor sanırım kod olarak benim tel 13w34 yazıyor 2013 , 34.hafta sanırım sizin tarihler nedir merak ettim :) sürekli kameraya bakıyordum lekeler çıkacakmı diye :)

Benim telde 13w15 yazıyor. Şu an için bi sıkıntı yok.
    Ama ben aldıktan 2-3 hafta sonra bi arkadaşım aynısından aldı, yere düşürmüş kamerada lekeler ortaya çıktı. Garantiye yollanış kamera sensörünü değiştirip yollamışlar. Fakat sorun hala devam ediyormuş. Ayrıca telefon servis gördüğü için, daha doğrusu içi açıldığı için su girme olasılığı varmış. Düşünsenize tel garantiye gidiyor geliyor, sen su girmiyor diye aldığın teli suya sokuyorsun sonra cortluyor tel. Öyle olunca da servis kabul etmiyormuş kullanıcı hatası diye. E siz açtınız madem su almayacak şekilde kapatsaydınız. ben anlamıyorum bu servis olayını

• arkadaşlar sizlerden samimiyetle bir açıklama bekliyorum.benim arkadaşta xperia z var türkcell den alınma 1000 tl diyor.alsammı acaba z nin ısınma kamera sorunları ne derecede yada 850 tl ye xperia sp mi alsam şimdiden teşekkür ederim
  • Isınma problemi öyle fazla abartılcak bi şey değil. Yani ısınıyor tamam ama telefonun kendi yapısından kaynaklanıyor. Ne toz giriyor ne su. O yüzden normal telefonlara göre biraz daha fazla ısınıyor. Ama sıkıntı olmaz yani. Bi de şu kamera lekeleri yukarıda ki arkadaşın dediği gibi milyon da bir denk gelen bişey.

• Arkadaşlar bende xperia z kullanıcısıyım android 4.3 güncellemesi hala gelmedi bu güncellemeyi neye göre gönderiyorlar bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hârimi

quote:

cevap için teşekkür ederim,telefonu rootlamak istemem inşallah bir başka çözüm yolu bulunur bu şekilde uygulamaları taşıyamamak saçma olmuş.dün gece forumu elimden geldiğince incelemeye çalıştım şuan için en büyük sorun kamerada çıkan siyah noktalar sanırım telefonu almadan önce forumu inceleseydim ve bu sorundan haberdar olsaydım teli almazdım sanırım,bu siyah nokta olayı herkesin başına geliyormu acaba

Rica ederim.
    Herkesin başına gelmiyor tabiki, ben 5 aydır kullanıyorum sıkıntı yok. O bazı mallarda olan üretim hataları.
    Kamera lensinde olan sıkıntıdan kaynaklanıyor.
    Binde Bir kişinin başına gelme ihtimali bile az...

Uretim hatasi degil dostum sonradan bas gosteren birsey siyah leke olayi ve forumda cok kiside olustu... Benim xperia z de 6. Ayinda ortaya cikmisti siyah lekeler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 16 Ocak 2014; 19:54:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: assault79

arkadaşlar sizlerden samimiyetle bir açıklama bekliyorum.benim arkadaşta xperia z var türkcell den alınma 1000 tl diyor.alsammı acaba z nin ısınma kamera sorunları ne derecede yada 850 tl ye xperia sp mi alsam şimdiden teşekkür ederim

Tabiki Z almanizi tabsiye ederim kamerasini kontrol edersiniz ve gecersiniz sp de guzel telefon ama bir ust sinif bir telefon daha mantikli bir secim olacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: Roy

quote:

Orijinalden alıntı: assault79

arkadaşlar sizlerden samimiyetle bir açıklama bekliyorum.benim arkadaşta xperia z var türkcell den alınma 1000 tl diyor.alsammı acaba z nin ısınma kamera sorunları ne derecede yada 850 tl ye xperia sp mi alsam şimdiden teşekkür ederim

Tabiki Z almanizi tabsiye ederim kamerasini kontrol edersiniz ve gecersiniz sp de guzel telefon ama bir ust sinif bir telefon daha mantikli bir secim olacaktir

kamera kontrol derken neyi kastediyorsunuz
  • arkadaslar yardım edın ltfen xperia z telefonumdan 252 tane yerel kaydı sılemıyorum neden olabılır?
  • Arkadaşlar bu konularda biraz acemiyim. Xperia z de romun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlıyoruz. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

Arkadaşlar bu konularda biraz acemiyim. Xperia z de romun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlıyoruz. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

*#*#7378423#*#* çevirin sonra/Service info /Software info / Customization Versiyon

Hangi ülkeye ait olduğuna şu adresten bakabilirsin!!

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=73811195

• 
Sayfa: önceki 679680681682683
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.