Şimdi Ara

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (680. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.847
Cevap
71
Favori
600.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar xperia z için aksesuarlarımızın bulunduğu sitemize bekleriz..her türlü hizmet ve garanti şartıyla.. :)

http://www.cesitcok.com/

baktim site guzel olmus ama Z1 neden yok Alican !!!

tesekkur ederim engin hocam..yoldalar çok güzel ürünler gelecek :)

rica ederim Z1 icin de gelsin bakalim neler var ama ben ozel indirim isterim :)

sen hala Z1 kullaniyorsun degil mi ?

evet z1 kullanıyorum vede z1 den şaşmam engin hocam heleki ps4 le kullanıyorum süper oluyor..baştacısın herzaman indirim olur üye olmanız yeterli :)

eyvallah Alican :) konuda goremedim bu aralar gerci bende pek bakamiyorum bugun girip baktim biraz da ondan yazdim size :)

uye oluruz tabiki hele bi urunler gelsin bakalim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar xperia z için aksesuarlarımızın bulunduğu sitemize bekleriz..her türlü hizmet ve garanti şartıyla.. :)

evet z1 kullanıyorum vede z1 den şaşmam engin hocam heleki ps4 le kullanıyorum süper oluyor..baştacısın herzaman indirim olur üye olmanız yeterli :)

eyvallah Alican :) konuda goremedim bu aralar gerci bende pek bakamiyorum bugun girip baktim biraz da ondan yazdim size :)

arada girip bakıyorum ama millet şuan 4.3 e alışma aşamasında durgun buralar :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

senin cihazda nasıl peki durum yükledin mi 4.3 ü varmı problem ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

senin cihazda nasıl peki durum yükledin mi 4.3 ü varmı problem ?

Yukledim onarmami yaptim cok sukur sikinti yok ama uyumsuzluk problemi var youtube arada sapitiyor donuyor falan genel olarak iyi ve stabil engin hocam

• Tekrar merhaba forum sakinleri. En son 18.Eylül'de eşime ait mor Xperia Z'nin düşürmemiz sonucu arka camının kırılması ile ilgili yazı yazmış ve gelişmelerden sizleri haberdar edeceğimi belirtmiştim. Geçmişi kısaca özetleyeyim:

Eşim şantiyede telefonu sert zemine yan yüz üstüne düşürünce arka panel çatladı. Sony servisleri cep telefonları bakmadıkları için euro-asia garantili olmasına rağmen Teleservice'ye verdik. Tabii önce satın aldığım Sony Center ile satışta bizi "Sony garantili" diye kandırdıkları için tartıştıktan sonra. Teleservice'de telefonumuzu 28 gün elinde tuttuktan sonra 800tl+KDV'ye arka panelin değişebileceğini söyledi. Her ne kadar "kardeşim bu kırılmaz çizilmez telefondu. lansmanında bile CEO telefonu yere atıyordu" desekte dinletemedik. Bende haliyle yaptırmadım. Dedim ki kendi kendime "arkadaş bunu tamir edecek adam benden akıllı değil ki, ben yapamam mı acaba?". Ve macera böyle başladı...

Önce youtube'dan arka kapak sökme videolarını izledim. İşlem basit. Bildiğimiz saç kurutma makinasını kapak birleşim yerlerinin üzerinden gezdirerek takribi 20dk ısıtıyorsunuz. Kapak kasaya yapışma mukavemeti yüksek çift taraflı bant gibi bir mateeryalle montelenmiş. Yüksek ısı bu bantı eritiyor. Ardından hani banyolarda mutfaklarda havlu astığımız, arkasını tükürükle ıslatıp yapıştırdığımız vakumlar var. İşte onlardan iki tanesini arkasına yapıştırıyorsunuz. Biri telefonu tutarken sizde çekiştiriyorsunuz ve hoop arka kapak çıkıyor. Biz bu şekilde yaptık ve gayet te başarılı olduk.

Arka kapağın ise orjinalini 17 dolar civarında ebay'dan alabiliyorsunuz. Orjinal olmayanlar daha bir ucuz ama orjinalini tercih ettik. Freeshipping ile kargo ücreti eklenmeden 30 günde elimize ulaştı. Ne olur ne olmaz, kapakla gelmez diye ısıl işlemle eritilen banttan da sipariş etmiştim. Fakat kapa üzerinde yappşık olarak geldi gerek kalmadı. Yarın öbürgün pil değişme ya da başka birşey için açmak gerekirse elimde oldu en azından.

Eritip çıkarttığımız için kasa kenarında bant biraz kalıyor. Bunu da hassas bir şekilde maket bıçağı ucu ile temizleyebiliyorsunuz. Son işlem en kolayı. Kapağın yapışacak kısmındaki jelatini kaldırıp usulca kasaya bastırıyorsunuz. Biraz daha ısıtıp (bu sefer sadece ılıklaştıracak kadar) kapağı bastıra bastıra iyice yapıştırıyorsunuz. Kasanın soğumasını bekledikten sonra artık cihaz hazır. İşlemden sonra suya da soktum. Fotoğraf, video ne varsa çektim su altında hiç bir sorun yok.

Demem o ki. Eğer sizde de benzer sıkıntı varsa (ki okuduğum kadarı ile forumda birkaç arkadaşım bu dertten muzdarip) kendiniz telafi edebilirsiniz. Yok benim elim yatkın değil, beceremeyebilirim derseniz eğer siz kapağı getirtin, İzmir içindeki arkadaşlarıma ben yardımcı olurum montaj esnasında.

Son olarak... Çok fazla foruma bakamıyorum. Sorularınız olur ise ve birkaç gün gecikmeli cevaplarsam kusura bakmayın.

Saygılar...

• Arkadaşlar türkçe 4.3 generic ftf oluşturup yeni konu açtım linki bir iki saat içinde koyacağım.

http://forum.donanimhaber.com/m_85854759/tm.htm
  • fitoz2000 F kullanıcısına yanıt

Tr dekı bu sony servıslerı malesefkı boyledır,bu tele yapacakları en kucuk sey 800 Tl den baslıyor mubarek.
    Ahmet ın sony yazılı ekran fılmı cızılır degısım ıcın ekranı komple degısım bedelı ıstenır,Mehmet ın sarj kapakcıgı kopar degısım ıcın komple ıcının acılacagı hatta on ekranın sokulecegı soylenır bedelı dudak ucuklatır vs

Hulasa;Radıkal bır karar alarak buyk bır ıs basarmıssınız.Tebrık ederım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • root yöntemi çıktı mı 4.3'ün?
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    bootloader kilidini açarak mümkün..
    xda forumda kilidi açmadan da aynı yöntemle rootlayan biri var..dün akşam epey uğraşmama rağmen yapamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSeyTan1907

xda forumda kilidi açmadan da aynı yöntemle rootlayan biri var..dün akşam epey uğraşmama rağmen yapamadım..

ikinci dediğinin anlatımı var mı ben de baksam
  • güncellemeyi bilgisayar üzerinden yükledim çok fazla inceleme fırsatım olmadı ilk etapta biraz farklı geldi ama hoş olmuş.. beklediğimize değdi
  • | eXistenZ v5.0.0 | Ultra Edition | 10.4.B.0.569 |

Evet arkadaşlar z1 rom anlatımından sonra 4.3 tabanlı root ve recovery'li existenz v5 romu denemek isteyenler olursa;

http://forum.donanimhaber.com/m_86051616/f_//tm.htm#86051616
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

Orijinalden alıntı: TheSeyTan1907

ikinci dediğinin anlatımı var mı ben de baksam

farklı bi anlatım yok.. anasayfadaki anlatımla yaptığını söylüyordu..
  • 4.3 baya güzel olmuş ya menüye giriş çok hızlanmış geçişler falan çok hoş olmuş
  • Merhaba

Benim telefonuma daha dün geldi 4.3 ve gelir gelmez bi sürü sorun da getirdi. Öncelikle Walkmanın kilit ekranındaki wigdet ı gelmiyo müzik dinlerken, dahası radyoya geçerken otomatik olarak kapatmıyor walkmani ikisi birden çalışıyor(radyodan walkmana geçerken de aynı). Son olarak da oyunları sesi ahize hoparlöründen geliyor. Çözüm önerisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baracuda43

Merhaba

Benim telefonuma daha dün geldi 4.3 ve gelir gelmez bi sürü sorun da getirdi. Öncelikle Walkmanın kilit ekranındaki wigdet ı gelmiyo müzik dinlerken, dahası radyoya geçerken otomatik olarak kapatmıyor walkmani ikisi birden çalışıyor(radyodan walkmana geçerken de aynı). Son olarak da oyunları sesi ahize hoparlöründen geliyor. Çözüm önerisi olan?

Yazılımı onararak yeniden(her şeyi sıfırlayarak) yükleyin.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben z1 kullanicisiyim nisanlimda z kullaniyor..bugun z ye guncelleme yaptik yeminle z1 den farki yok...cihazin arayuzu inanilmaz akici olmus..ekran vallahi z1 den iyi doygun ve gercek renkleri veriyor..z1 kullanmama ragmen nerdeyse telefonu elinden ben alip kullanicaktim..z si olupta z1 dusunenlere tum samimiyetimle soyluyorum bu guncellemeden sonra gordum z1 almaniza hic ama hiz gerek yok kesinlikle z2 yada adi ne olacaksa artik yeni telefonu bekleyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 12 Ocak 2014; 19:09:27 >
  • Android 4.3 bir senedir kullandığım telefondaki en akıcı arayüze sahip. Beyaz fona alıştım mı bir sıkıntısı yok.

Tek gözüme çarpan çalışan uygulamalara baktığımda Xperia Klavyenin eski sürümlerde 15mb yer kaplarken 50mb lara çıkması. Tahminim geliştirilmiş keline tahmini yüzünden. Çünkü çok daha isabetli tahminler ve akıcı bir klavye olmuş. Takılma yapmıyor.

Her ne kadar ilk aldığım sürümde boştaki ram 1.4 gb iken şu anki yazılımda açılışta 1gb olmasına rağmen eski sürümlere göre inanılmaz akıcı.

Ve kamerada ek bir program kullanmadan ses tuşlarını deklanşör olarak kullanmak gerçekten çok başarılı. Eskiden dokunarak çekimi kullanıyordum şimdi direkt ses tuşuyla çekiyorum. Bu sayede tiitretmeden de daha sabit çekebiliyorsunuz.

Son olarak yeni klavye ile çok daha hatasız ve harf atası yapmadan yazdığımı eski mesajlarıma baktığımda daha net anladım.

Ufaktefek sevmediğim kısımlar dışında mükemmel olmuş.

Sevmediğim kısımlar beyaz ara yüz ile konuşma esnasında dakika sayacının küçültülerek sol üste ufak bir yere sıkıştırılması.

Pil simgesinin dik konuma getirilmesi ise biraz samsungu andırmış.

• Güncelleme ile birlikte Smart Social Camera uygulaması gelecek deniyordu bu gelmedi.
  • merhabalar arkadaşlar bende bugün aranıza katıldım 8 aydır kullandığım xperia ion u bırakarak z ye geçtim almadan önce batarya konusunda oldukça kötülediler telefonu ama ion dan sonra z nin batarya performansı için tek kelime ile mükemmel diyebilirim,android 4.3 e güncelledim ama telefondaki uygulamaları hafıza kartına taşıma seçeneği yok bu konuda ne yapabiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 678679680681682
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.