Şimdi Ara

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (684. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.847
Cevap
72
Favori
600.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CapnZAFO

dün yeni güncellemeyi yükledim 10.4.1.B.0.101, bateri ömrü, kullanıcı deneyimi gibi özellikler gelmiş. Yükledikten sonra telefon açılmamaya başladı. İlk başta kendiliğinden sürekli kapanıyordu ve genellikle tuş kilidindeyken kapanıyordu. Şarja taktım full şarj olsun diye ama şarjda hiç açılmamaya başladı. SONY yazısı geliyor ve sonra batarya simgesi çıkıyordu.
    Gece bu durumda bıraktım ve sabah kalktığımda hiç açılmamaya başladı. Şu an telefondan hiç bir tepki alamıyorum.
    Fikriniz vs. var mıdır nasıl çözebileceğime dair veya ne olduğuna dair?

Eğer telefon Sony yazısına kadar geliyorsa power ve ses açma tuşuna aynı anda bas, önce 1 kere, elini bırakma sonra arka arkaya 3 kere titreyecek, titreyince elini bırak, biraz bekle normal bir şekilde açmaya çalış.

Eğer bu olmazsa PC companiondan telefonu onararak yazılımı yeniden yükle. (bu durumda bilgileriniz silinebilir)

Şayet bu da olmazsa flashtolla şu linkten original romu flashla.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=85854759

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya ben galiba yanlış bişey yaptım. 4.3güncelleme geldi. telefonu fabrikasyon ayarlarına geri döndürdüm sildim herşeyi sonra güncelleyecektim. sonra telefon kapandı açıldı güncelleme yok diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynepsikolog

ya ben galiba yanlış bişey yaptım. 4.3güncelleme geldi. telefonu fabrikasyon ayarlarına geri döndürdüm sildim herşeyi sonra güncelleyecektim. sonra telefon kapandı açıldı güncelleme yok diyo

saf ben ya. wifi kapalıymış boşa panik yaptım sormadım farzedin lütfen :)
  • Hârimi kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam, akşam deneyeceğim.

Peki bu yaptığımız 3 kere titremesi neye yarıyor? Telefon açıkken reset atıyor da kapalı iken farklı bir sonuç mu yaratıyor?

tekrardan teşekkür ederim.
  • CapnZAFO C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim...

Şuan telefonunuzun son durumu nedir. Çünkü ben size cevap yazalı sanırım 1 hafta oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hârimi -- 25 Şubat 2014; 14:09:32 >
    Problem vermeye başladıktan sonra gittim 5S aldım ve sonra bakmadım bi daha. Bi problemde mi aldın derseniz değil tabi ki. Bugüne kadar çok sorun çıkardı bana bu son oldu :)

Bu akşam dediğinizi bir deneyeceğim. Hemen yazarım zaten buraya.
  • quote:

Problem vermeye başladıktan sonra gittim 5S aldım ve sonra bakmadım bi daha. Bi problemde mi aldın derseniz değil tabi ki. Bugüne kadar çok sorun çıkardı bana bu son oldu :)

Bu akşam dediğinizi bir deneyeceğim. Hemen yazarım zaten buraya.

Eğer o çözüm olmazsa başka bir yöntem deneriz telefonun yeniden açılması için...

Hocam telefon açılıyor ancak tuş kilidine aldığında bir daha tuş kilidini açmıyor. Ancak telefon açık gibi duruyor, aradıldığında ulaşılıyor.
  • quote:

Hocam telefon açılıyor ancak tuş kilidine aldığında bir daha tuş kilidini açmıyor. Ancak telefon açık gibi duruyor, aradıldığında ulaşılıyor.

Anladım hocam, PM attım...

• Merhaba,

Ben beyaz Xperia Z kullanıyorum, 2. el olarak satmak istiyorum, ilgilenen varsa lütfen mesaj yollayınız. 5 - 6 ay kadar garantisi var hala ve sorunsuz-hatasız telefon...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezbul

Merhaba,

Ben beyaz Xperia Z kullanıyorum, 2. el olarak satmak istiyorum, ilgilenen varsa lütfen mesaj yollayınız. 5 - 6 ay kadar garantisi var hala ve sorunsuz-hatasız telefon...

Vereceğim linke korsanız mesajınızı daha çok kişinin görmesini sağlayabilirsiniz...

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72250365

yardımınıza teşekkür ederim, ok oraya da yazacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezbul

yardımınıza teşekkür ederim, ok oraya da yazacağım...

Rica ederim...

• Arkadaşlar bu site güvenilir midir (Bir numaram.com), alış veriş yapan oldu mu?

Adres: Birnumara Bilişim Hizmetleri A.Ş
    Mustafa Kemal Mahallesi 2125 Sokak 6B Blok No:4 Çankaya Ankara
    Müşteri Hizmetleri: 444 4 694

http://www.****.com/Sony-xperia-z-fiyatlari.html?ref=akakce&v=1.60#0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 13 Mart 2014; 18:40:07 >
  • Arkadaşlar Z'nin sesi nasıl dış sesi gürültülü ortamlarda işitilebiliyor mu? Aşağıda GSM Arena verilerinde S4 Active'e göre pil ve ses değerleri düşük görünüyor tek üstünlüğü 8'e karşı 13MP'lik kamerası elbette bunlar kağıt üzerindeki değerleri gerçek bir kıyaslama için sesleri karşılıklı dinleyip, nitelik ölçümü yapmak gerekir. Bu arada S4 Aktif; S4'e göre daha şık, sağlam ve ucuz.

S4 Aktif:
    Chipset Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600
    CPU Quad-core 1.9 GHz Krait 300
    GPU Adreno 320

Battery
    Li-Ion 2600 mAh battery
    Stand-by Up to 312 h
    Talk time Up to 17 h

Misc
    SAR US 0.55 W/kg (head) 0.75 W/kg (body)
    SAR EU 0.26 W/kg (head) 0.36 W/kg (body)
    Price group

Tests
    Display Contrast ratio: 1046:1 (nominal), 2.022 (sunlight)
    Loudspeaker Voice 72dB / Noise 66dB / Ring 78dB
    Audio quality Noise -96.1dB / Crosstalk -96.0dB
    Camera Photo / Video
    Battery life Endurance rating 57h

Z:
    Chipset Qualcomm MDM9215M / APQ8064
    CPU Quad-core 1.5 GHz Krait
    GPU Adreno 320

Battery
    Non-removable Li-Ion 2330 mAh battery
    Stand-by Up to 550 h (2G) / Up to 530 h (3G)
    Talk time Up to 11 h (2G) / Up to 14 h (3G)
    Music play Up to 40 h

Misc
    SAR US 1.05 W/kg (head) 0.56 W/kg (body)
    SAR EU 0.48 W/kg (head)
    Price group

Tests
    Display Contrast ratio: 705:1 (nominal) / 2.462:1 (sunlight)
    Loudspeaker Voice 60dB / Noise 58dB / Ring 61dB
    Audio quality Noise -81.9dB / Crosstalk -81.3dB
    Camera Photo / Video
    Battery life Endurance rating 48h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 19 Mart 2014; 0:33:51 >

• kurtar72 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu karşılaştırma ne için. Telefon alacaksınız, iki cihaz arasında mı kaldınız. S4 activenin sesini bilmem ama, Xperia z'nin hoparlör sesi biraz az. Sebebi ise şu. Su geçirmezliğinden hoparlörün önünü çevreleyen bir filtre mevcut bundan dolayı...

• İki model de, 1200-1300TL. arası benim için internet hızı ve ses niteliği ön planda kamera nasılsa "Nokia 808" var kameralık işleri o halleder hali hazırda ondan daha iyi çeken bir cep telefonu da, yok zaten. Aslında acele etmeyip, yaza doğru yeni modeller çıktıkça ikisi de, 1000TL. düzeylerine gelir gibi görünüyor. Z'deki ses kısıklığı su geçirmezlik süzgeci nedeniyle herhalde 10-15 desibele mal olmuş o süzgeç.
  • kurtar72 kullanıcısına yanıt
    Evet, yalnız rootla yüzde 50 civarında ses artmış durumda. Bu da gayet yeterli oluyor. Artık karar sizin hangisini alacağınızda

• Arkadaşlar bir şey danışmak isterim , bende Lg g2 var satıp xperia z almak niyetim var , benim için 3 şey önemli 1- şebeke çünkü benim burada şebeke çok zor çekiyor ve lg g2 daha önce kullandığım arc s e göre kötü , xperia z nasıl iyi şebeke çekiyor mu ? 2-wifi nasıl bazı sitelerde az kapsadığından bahsedilmiş 3-görüşme kalitesi nasıl arc s süperdi --g2 berbat -xperia z nasıl

Lütfen yardım..

teşekkürler
  • xperia z için arka taraf için sticker arıyorum hiç bi yerde bulamadım.
    Ekran Koruyucu değil renkli desenli sticker
  • 
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.