Şimdi Ara

Sony Xperia Z & Xperia ZL { 1.5 GHz QC | 5'1080p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (686. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.847
Cevap
72
Favori
600.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çoxperia

Wifi ve Bluetooth neden çok kötü çeker...
    Yazılımsal...?
    Donanımsal...?

Yazılımsal...

Xperia Z için soruyorsanız o kadar da kötü değil. Wi-Fi bağlantısı ilk başlarda zayıftı ama son güncellemelerle bayağı bir iyi seviyelere getirildi....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meraba arkadaşlar 1 hafta önce xperia zr telefon aldım bugün suya sokup test ediyim dedim çıkardıktan sonra arka ve ön kamerada buğulanma oldu bu herkeste olan bi şey mi normal mi yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfy-1907

meraba arkadaşlar 1 hafta önce xperia zr telefon aldım bugün suya sokup test ediyim dedim çıkardıktan sonra arka ve ön kamerada buğulanma oldu bu herkeste olan bi şey mi normal mi yani?

Normal bi kaç güne kurur fakat su geçirmiş olduğunu unutma...
    Suyla yoğun temas acı tecrübelere neden olabilir...

• bizim cihazlar hariç tüm z serilerine ikinci 4.4.2 güncellemesi geldi.. bizde hala tık yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSeyTan1907

bizim cihazlar hariç tüm z serilerine ikinci 4.4.2 güncellemesi geldi.. bizde hala tık yok..

KitKat geldi ama bir ton sorunla geldi. Bug fix güncellemeleri gelene kadar millet resmen ağladı... Geç olsun güç olmasın...

• Hârimi kullanıcısına yanıt
    arkadaşın z1'de zil sesi ahizeden geliyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSeyTan1907

arkadaşın z1'de zil sesi ahizeden geliyordu

O sadece bir problem, daha en az onlarca sıkıntı vardı da Bug fix le düzelttiler biraz

• iyi ki de gelmedi bize güncelleme eğer en başta gelseydi bizde sorun çekecektik ama sony adam akıllı bize güncellemeyi vericek sanırım :)
  • 4.4te notification bar tek kelime ile rezalet. hızlı ayar menüsü koyuyorsun, adı üstünde hızlı ayar ama girmek için ekstra bi tuşa daha bastırıyorsun. mis gibi çalışıyordu önceki sistem, niye bozuyonuz be arkadaş. sağ üste yarım saniye basılı tutup çekecekmişim de bilmem ne. onu mu hesaplayacaz yani. bi yerinden düzeltirken bi yerini bozmasa ölür herhalde bu sony yazılımcıları
  • anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Anıl selam, nası gidiyo birader ya?

Dün sonunda existens v6.6 yükledim, her zamanki gibi herkesten baya bi sonra memnun kaldım açıkçası, Sony güncelleme verse de bu elemanın yapacağı yeni sürümü bekleyebilirim. Modüller falan var gayet güzel, bizim N8deki cfwleri hatırlattı

• quote:

Orijinalden alıntı: anilkoc

4.4te notification bar tek kelime ile rezalet. hızlı ayar menüsü koyuyorsun, adı üstünde hızlı ayar ama girmek için ekstra bi tuşa daha bastırıyorsun. mis gibi çalışıyordu önceki sistem, niye bozuyonuz be arkadaş. sağ üste yarım saniye basılı tutup çekecekmişim de bilmem ne. onu mu hesaplayacaz yani. bi yerinden düzeltirken bi yerini bozmasa ölür herhalde bu sony yazılımcıları

Yukardan aşağı iki parmağınızla çekmeyi denediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: çoxperia

quote:

Orijinalden alıntı: anilkoc

4.4te notification bar tek kelime ile rezalet. hızlı ayar menüsü koyuyorsun, adı üstünde hızlı ayar ama girmek için ekstra bi tuşa daha bastırıyorsun. mis gibi çalışıyordu önceki sistem, niye bozuyonuz be arkadaş. sağ üste yarım saniye basılı tutup çekecekmişim de bilmem ne. onu mu hesaplayacaz yani. bi yerinden düzeltirken bi yerini bozmasa ölür herhalde bu sony yazılımcıları

Yukardan aşağı iki parmağınızla çekmeyi denediniz mi?

rom vs yüklemiyorum, orjinal kullanıyorum hep. o yüzden daha denemedim, gelmedi çünkü 4.4 videolardan izlediğimde gördüm bunu ve baya kulaklarını çınlattım kim akıl ettiyse bunu diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

Anıl selam, nası gidiyo birader ya?

Dün sonunda existens v6.6 yükledim, her zamanki gibi herkesten baya bi sonra memnun kaldım açıkçası, Sony güncelleme verse de bu elemanın yapacağı yeni sürümü bekleyebilirim. Modüller falan var gayet güzel, bizim N8deki cfwleri hatırlattı

oo selam iyi gidiyoda sıkıldım artık telefondan ya. kışın yine idare ediyo beni, yedek pil var montun cebinde, pil sorunum olmuyo ama yazın ne pil taşıyabiliyorum ne de ekranın parlaklığını kısabiliyorum güneş yüzünden. bu da öldürüyo beni. Z2'ye transfer olup, "bırak beni" diyene kadar onu kullanmayı düşünüyorum
    N8'de cfwlerle baya içli dışlıydık nokia sağolsun. biraz hız kazandırmak için denemek zorundaydık cfwleri ama bunda hız sorunum olmadığı için pek sallamıyorum diğer romları

• anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Valla şu fiyatlarla yeni bi tel almayı pek düşünemiyorum, tam zamanında güzel bi tel almışız hakkaten.
  • Babamın bu telefonu alalı 1 yıl oldu şarj kapat yeri yalama yaptı hiç kapanmıyor.

Sim kartını bir kere ters taktı diye sim giriş yeri bozulmuş.

Yapacaksanız adam akıllı bir şey yapında millet tersi tuzu görsün bir kere takmayla da bozulmasın.

Garanti kapmamına da girmiyor 960 lira diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hawloo2

Babamın bu telefonu alalı 1 yıl oldu şarj kapat yeri yalama yaptı hiç kapanmıyor.

Sim kartını bir kere ters taktı diye sim giriş yeri bozulmuş.

Yapacaksanız adam akıllı bir şey yapında millet tersi tuzu görsün bir kere takmayla da bozulmasın.

Garanti kapmamına da girmiyor 960 lira diyorlar.

sim giriş yeri benimde kırıldı. servise göndermedim hiç ama o kadar fiyatta çok abartı olmuş.
  • sml_akyz S kullanıcısına yanıt
    Kırılma değil artık çalışmıyor.

• hawloo2 H kullanıcısına yanıt
    çok kötü olmuş adınıza üzüldüm. benimkinin kaydırağı kırıldı sanırım. simi çıkarmak için cımbız flan kullanıyorum kapakçıklarda da sıkıntı çıkarmaya başladı sanırım artık sudan uzak tutar oldum :/
  • arkadaşlar sonunda benim kamerada da siyah noktalar çıktı. Ne yapmak gerekiyor.
  • Kuzenimde var ekranı gitmiş (Xperia Z) , bende onu almak istiyorum orjinal olarak değiştirmek istesem kaça patlar bana alıntı olarak cevaplarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.