Şimdi Ara

Sony Xperıa Z1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Xpeıa Z1 aldım yaklasık 1 ay oldu kamerayı acıyorum kamera gelmıyor siyah ekran ve telefon donuyor ne yapsamda kamerayı acamıyorum 1 haftadır, telefonu formatlayınca duzelıyor ama 1 hafta sonra tekrar aynısı oluyor ne yapabılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzhan1407 -- 12 Ekim 2014; 23:04:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan1407

Sony Xpeıa Z1 aldım yaklasık 1 ay oldu kamerayı acıyorum kamera gelmıyor siyah ekran ve telefon donuyor ne yapsamda kamerayı acamıyorum 1 haftadır, telefonu formatlayınca duzelıyor ama 1 hafta sonra tekrar aynısı oluyor ne yapabılırım

Aynı sorun bende de oluyor ara sıra.aç kapa yapınca düzeliyor benim telefon.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan1407

Sony Xpeıa Z1 aldım yaklasık 1 ay oldu kamerayı acıyorum kamera gelmıyor siyah ekran ve telefon donuyor ne yapsamda kamerayı acamıyorum 1 haftadır, telefonu formatlayınca duzelıyor ama 1 hafta sonra tekrar aynısı oluyor ne yapabılırım

Aynı sorun bende de oluyor ara sıra.aç kapa yapınca düzeliyor benim telefon.

Aynen aç kapa ile duzelıyor ama bu sorunu kökten halletmenın bı yolu yokmu garantiyle ugrasmak istemıyorum sımdı
  • Format çekmeyi dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim z1 de bazen ekrana dokunmadan bile yukarıdan açılan bildirimler hızlı ayarlar az bişey aşağıya kayıyor HOME tuşuna basarak çıkmaya çalışıyorum. 10 saniye bu problemi yaşıyorum. Tel ithalatçı firma garantili ne yapayım ilerde daha büyük sıkıntılar yaşarmıyım.

• Büyük ihtimal dokunmatiğinizde hata var. Sorun büyümeden değişim /onarım talep etmenizi öneririm.
  • Sorun düzelmedı ama garantıye vermeyı dusunuyorum telefonu kapıyıp acınca duzelyor, konu kapanabılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun son sürüm ile alakalı bende de oluyor. Umarım sony yeni güncelleme ile bu sorunu çözer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.