Şimdi Ara

Samsung Wave s8500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Samsung Wave s8500
    Fotoğraf için çok büyük uyarısı veriyor istek doğrultusunda mail atıcağım..
    Telefonu bilen bilir zaten ilk 1 ghz işlemcili telefonlardan ki günümüz telefonlarının çoğu hala 1 ghz işlemcili değil. Telefon her isteğinize cevap verebilir. Push mail, görüntülü görüşme, birbirinden güzel oyunlar, canlı hava durumu takibi, 5 mp kamera ama 5 mp e yetersiz diyen olursa örnek samsung wave ile çekilmiş örnek fotoğraflara bi baksın.
    Facebook ve Twitter dan da canlı tweetler veya bildirimler alabilirsiniz yani sadece e-postalarınız değil. Windows messenger mevcuttur. Ben telefonun avrupada çıkan en son sürümünü yükledim ve kesinlikle muhteşem olduğunu söyleyebilirm satma nedenim de ihtiyaçtan. Yoksa kesinlikle bırakılcak telefon değil çünkü bu telefonun size verceğinden fazlasını başka bi telefon kolay kolay veremez. Telefonda ektrsa olarak; HD ve ağır çekim vidyo çekimi vardır.
    Fiyatının da çok uygun oldugunu düşünüyorum ben 1000 liraya teknoSa dan almıştım kutusu kullanım kılavuzu faturası bile her şeyi duruyor.

Rengi bence wave e en çok yakışan füme rengidir.
    Fiyat : 449 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Eylül 2012 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG S4 ACTİVE
    11 yıl önce açıldı
    Samsung Wave s8500
    13 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy Note 3 N9005
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.