Bildirim
Sony Xperia Z1 Compact 'Z1 Mini' video ön inceleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
O çerçeveye bir telefon daha yaparım.
Tamam la o kadarda değil
Çok sağlam cihaz şu 720p büyük ekranlardada olsada alsak
Edit:eksileyenlerin amacını anlamıyorum bu kadarda fanboyluk olmaz en küçük eleşitirye bile karşısınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hi Guy -- 7 Ocak 2014; 20:13:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olmuş olmuş, beklediğim 720P Ekrana S800.. Mükemmel..
-
Sony çerçeveler hariç çok iyi telefon yapmış bu sefer
Fotoğrafı telefonda unutmuşsunuz yalnız başka bir konuda gördük -
lg g2 de bile kasa küçük olduğu için z1 in performansına ulaşamazken z1 kompakt çok daha küçük kasada ısı dolayısıyla performans kaybı nekadar olur acaba!
illaki olumsuz bir yorum olmalı ama dğeil mi!? :)
-
ALLAH'ım sana geliyorum bu günleridemi görecektim.Süper bir cihaz olmuş zaten Sony'den başkası böyle kalitede bir cihaz yapamazdı.
-
Müthiş telefon
Hala çerçeve diyenler var daha ne yapsin Sony
Z1s'den farkını göremedim.
Ayrıca mini kullanıcılarının aradığı özellik ucuz olması, bu telefonun G2 kadar piyasadan gireceğini hiç sanmıyorum
Boyu önemli değil,önemli olan işlevi :)
-
ya türkiyeye geleceek mi bu tl
-
böyle güzel bir telefon için 3 dk lık kısa bir inceleme yetersiz ama ülkemize gelmesiyle beraber kapsamlı bir inceleme gerçekleştireceğinizi ümit ediyorum.keşke ekrandan bahsedilseydi.z1 e gore ekranın görüş açısı ve renk verimi ne durumda acaba ? bir de geçtiğimiz günlerde z1 ile bir ekran karşılaştırması vardı anasayfada.orada bu telefonun ips olduğu söyleniyordu zaten resimler de bu yöndeydi hep ekran ips gibi duruyordu. ekran karşılaştırması : http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/galerileri/Sony-Xperia-Z1-vs-Xperia-Z1-mini-l-Ekran-Karsilastirmasi.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimi_raikonen -- 7 Ocak 2014; 18:47:39 >
-
1400 tl gibi girerse Türkiye'ye aşırı çok satılır. -
eksiciler gelmiş herkesten önce. Kasa ve parmak izi bırakan yapı dışında oldukça güzel olmuş.Umarım diğer firmalara örnek olur.
-
Sony ve çerçeve muhabbeti
Bu yaz kurtuluyorum 5800'dan. Hoşgeldin Sony Xperia Z1 Compact -
Sen onu bunu boşver sony hani bizim solaya jellybean?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kimi_raikonen
böyle güzel bir telefon için 3 dk lık kısa bir inceleme yetersiz ama ülkemize gelmesiyle beraber kapsamlı bir inceleme gerçekleştireceğinizi ümit ediyorum.keşke ekrandan bahsedilseydi.z1 e gore ekranın görüş açısı ve renk verimi ne durumda acaba ? bir de geçtiğimiz günlerde z1 ile bir ekran karşılaştırması vardı anasayfada.orada bu telefonun ips olduğu söyleniyordu zaten resimler de bu yöndeydi hep ekran ips gibi duruyordu. ekran karşılaştırması : http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/galerileri/Sony-Xperia-Z1-vs-Xperia-Z1-mini-l-Ekran-Karsilastirmasi.htm
Ön inceleme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Galatasaray
quote:
Orijinalden alıntı: mehmedaltair
Sony çerçeveler hariç çok iyi telefon yapmış bu sefer
usta aklıma kurt düşürdü bu yahu
Yok yav arayüz ses malzeme kalitesi olarak bizimki daha iyi s800'ün de zaten s600'den bir farkını göremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- instagram takip etmeyenleri bulma
- hileli whatsapp
- youtube reklamsız izleme
- twitter mavi tik ücreti
- wechat qr code sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X