Şimdi Ara

Sony Xperia Z1 Compact 'Z1 Mini' video ön inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
3
Favori
19.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omerfaruk18_34

Hala çerçeve diyenler var daha ne yapsin Sony

Butonları Alttaki kalın boşluğa koyabilir.
  • 1500 civarı olursa resmen iphone katili olur bu alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: assault79

quote:

Orijinalden alıntı: james53

Z1 ekranı bana göre büyüktü.Bu tam istediğim ekran boyutlarında Fiyatını çok merak ediyorum.Fiyatını uygun bulursam düşünmeden alıcam.

hesaplamalarım yanlış değilse 1700 ila 1800 den aşagı olmaz

dolarda düşük değilki ucuz olsun Ülke olarak teknolojiden uzak kalıyoruz
  • Bu Telefona Güncelleme ile 4K verse SONY bu sene daha telefon çıkarmasada olur

• Tam bi canavar olmuş alınır bu telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel, kaliteli, güçlü, şık, tek kelimeyle Compact bir cihaz olmuş. Biz boşa demedik bu sizin bildiğiniz plastik, beş para etmez "lite Mini"lerden değil diye bu It's a Sony diye

quote:

Orijinalden alıntı: Hi Guy

O çerçeveye bir telefon daha yaparım.

Tamam la o kadarda değil
    Çok sağlam cihaz şu 720p büyük ekranlardada olsada alsak

Edit:eksileyenlerin amacını anlamıyorum bu kadarda fanboyluk olmaz en küçük eleşitirye bile karşısınız

Ahahah, ben sabah senin gibilere sinyali çakmıştım Sony yapsaydı çerçeveciler gelir diye (birde cevap yazmışsın) o yorumda mı akıllandırmadı seni Müstahak sana müstahak

• Vay arkadaş ... El kadar cihaza 1600 olursa süper olur 1500 olursa yer yerinden sallanır gibisinden ifadeler falan. Tahminler 1800'ler de ... Şu an çıksa milyonlarca kişi düşünmeden alır.

8-10 yıl dayanan konsolların 399 - 499 dolar olması sonucu buraları kan götürmüş hır çıkmıştı.

Yanlış anlaşılmasın, merakla takip ediyorum. Ancak bir türlü anlayamadım 600 liralık GM bir insanın neyini yetmez ki (o bile fazla) ... Netice itibari ile telefon olan, eline alıp 1-2 ay kurcaladıktan sonra face-twitter-whatsapp üçgeni ile ömrünü geçirecek alo-alo denilecek bir cihaz. Cehaletimi mazur görün. Nette gezinmek istesem tablet alırım. Film izlemek istesem, iş yapmak istesem yine öncelikle tabletlere, netbooklara yada hibrit çözümlere bakarım. Oyun oynamak istersem 3DS, Vita önceliğim olur. Tabi bunların hepsi mobil çözümler çerçevesinde ki tercihlerim olurdu. O paralara daha neler neler yapılır.

Arkadaşım One S ben Atrix kullanıcısıyım. Deneyim edinerek sundukları göze alınarak; bu telefonlara bu kadar para verilmesinin dahası bunun bu kadar normal karşılanmasının çok farklı anlamları olmalı diye düşünüyorum. İlginç gerçekten.

İyi forumlar, saygılarımla.

• quote:

Sony Xperia Z1 Compact 'Z1 Mini' video ön inceleme

Sony ve çerçeve muhabbeti

+1

Yorum kaynamasın.
  • Güzel telefon olmuş

Yanlız şu snapdragon işlmeci olaylarını fln kavrayamadım ben hala. Açıklasanıza azıcık..
  • büyük ekrandan hazetmeyen biri olarak tam aradığım telefon bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihayet tanıtıldı şimdi sırada türkiye de satılması umarım bir an evvel satışa sunulur . beklemekten yoruldum.
  • bi arkadaş söylemiş aynen katılıyorum piyasaya g2 ile aynı fiyatta falan girerse satar bu telefon

• Düşük fiyat bekleyenler boşuna beklemesin bütün Avrupa'ya 540 Euro'dan sattığı Z1'i gariban Türklere 2200'den geçirmişlerdi. Daha bir de Euro 2.75'den düşünün yani kazığın büyüğünü
  • erdem3113 kullanıcısına yanıt
    sonra oyun oynarken telefonu kavradığında elin o tuşlara deysin ana ekrana gelsin menü açılsın ve geri gelsin iphone da neden o çerçeve var zannediyorsun. Doğru ya mühendisler sizin kadar akıllı değil düşünememişler oraya tuş koymayı. artık şu çerçeve muhabbetini bırakın. o kalın çerçeveyi yok etse bu sefer elimiz ekrana geliyor diyeceksiniz. size zorla gidin alın diyende yok.
  • Fiyatını bilmiyorum ama Xperia SP ile aynı ekran boyutuna sahip olmasını isterdim.
  • SONY=KALİTE

• quote:

Orijinalden alıntı: Illustrious.

quote:

Sony Xperia Z1 Compact 'Z1 Mini' video ön inceleme

Sony ve çerçeve muhabbeti

+1

Yorum kaynamasın.

Hocam millet + lıyo sonra bi bakıyorum düşmüş iPhone fanları iyi calisiyor

• Nexus 4 kullanıyorum Android açısından sıkıntı çekmiyorum.

Ama keşke Sony kendi geliştirdiği bir işletim sistemi kullansa piyasa daha bir çekici olurdu.

• Bu japonlar tezek yapsalar yine alınır..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan görüntülü görüşme muhabbetine samsung kullanıyorum daha öncesinde sony kullandım hep. iphone ve sony nin kalitesi tartışılmaz benim gözümdeki değeri gerçekten en üst kalite android sony den başkası değil. Birde şu kasaları biraz ufak yapsa keşke 4,3 inch xperia s ama eline alınca yarım somun ekmek tutuyor hissi vermesi çok kötü. Aynısını iphone da yapmakta ısrar ediyor. Altta üstte gereksiz boşluk var. Ekranın yüzde 50 si kadar ekransız alan var. Bu yüzden samsung peynir ekmek gibi satılmaya devam edecek ve benim gibi kullanıcılar almaya devam edecek.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.