Şimdi Ara

Sony Xperia Z1 mi Iphone 5S mi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

o z1 bu donanımla 3 ay sonra kasmaya başlar sen hele bir google play'e gir :) Biz çok gördük o donanımları s3 te vs vs. iphone 5s al sıkma canını paşalar gibi ios kalitesini tat. bende iphone 5s alma arifesindeyim nasipse. ekran sıkıntı yaratmazsa sıkıntı yok.

bu arkadaş baya uçmuş 3 ay sonra kasar diyor güldürdün beni cidden iphone fanı oldugunu bu kadarda belli edilmezki bu arkadaş saçmalamış baya cevap vermek bile yersizdi ama dayanamadım bu arkadaşın sony hakkında bı halt bildiği yok s3 te görmüşte donanımları s3 nerde z1 nerde z1 kötülemekteki amacın ne amaç yok bol keseden sallamişsin yani bildiğin sen neyse konuyu açan arkadaşım bunun gibi ciddiyetten uzak arkadaşların yorumuna aldırış etme ben sana bişey diyimi android olsun ios olsun hiç farktmıyor hepsinin max 2 yil stabil gidiyor 2 yıldan sonra yavaşlamalar başlıyor ayrıca iphone çift çekırdek işlemci 1 gb ram koyuyor telefona akıllı telefonlara göre çok düşük sistem stabil çalısıyormuş stabil çalışabilir 2200 lıradan satıyorsa adam akıllı en az 5 çekirdekli işlemci koyar parasının hakkını verır ayrıca appstore dışında bişey yukleyemıyorsun telefona appstoredede goruyoruz herşey parayla güncel oyunlar vs. yanı ben sana z1 öneririm z1 kullanmıyorum fanı falanda deilim ama suanda piyasadakı en iyi kasaya sahip su geçirmez toza dayanıklı taş gibi telefon sony e taş atanlarada hiç okumamazlıktan gel son diyeceğim şuki büyük ekran istiyorsan z1 ama küçük ekran diyorsan 5s

• quote:

Orijinalden alıntı: baranist

quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

o z1 bu donanımla 3 ay sonra kasmaya başlar sen hele bir google play'e gir :) Biz çok gördük o donanımları s3 te vs vs. iphone 5s al sıkma canını paşalar gibi ios kalitesini tat. bende iphone 5s alma arifesindeyim nasipse. ekran sıkıntı yaratmazsa sıkıntı yok.

bu arkadaş baya uçmuş 3 ay sonra kasar diyor güldürdün beni cidden iphone fanı oldugunu bu kadarda belli edilmezki bu arkadaş saçmalamış baya cevap vermek bile yersizdi ama dayanamadım bu arkadaşın sony hakkında bı halt bildiği yok s3 te görmüşte donanımları s3 nerde z1 nerde z1 kötülemekteki amacın ne amaç yok bol keseden sallamişsin yani bildiğin sen neyse konuyu açan arkadaşım bunun gibi ciddiyetten uzak arkadaşların yorumuna aldırış etme ben sana bişey diyimi android olsun ios olsun hiç farktmıyor hepsinin max 2 yil stabil gidiyor 2 yıldan sonra yavaşlamalar başlıyor ayrıca iphone çift çekırdek işlemci 1 gb ram koyuyor telefona akıllı telefonlara göre çok düşük sistem stabil çalısıyormuş stabil çalışabilir 2200 lıradan satıyorsa adam akıllı en az 5 çekirdekli işlemci koyar parasının hakkını verır ayrıca appstore dışında bişey yukleyemıyorsun telefona appstoredede goruyoruz herşey parayla güncel oyunlar vs. yanı ben sana z1 öneririm z1 kullanmıyorum fanı falanda deilim ama suanda piyasadakı en iyi kasaya sahip su geçirmez toza dayanıklı taş gibi telefon sony e taş atanlarada hiç okumamazlıktan gel son diyeceğim şuki büyük ekran istiyorsan z1 ama küçük ekran diyorsan 5s

yıl olmuş 2014 hala iphone ile donanım kıyaslayanlar var. Oğlum ne kullanıyonuz bana da gönderin lan. Hala öğrenemediniz mi donanım ile bi bok olmayacağını. Adamların babalar gibi yazılımı var kusursuz android ise baştan savma kusurlu bu yüzden donanıma aç. Bir de ios 7 beta dışında ki stabilite de neyin kafası bu ? ip4s canavar gibi koy ios 6 lı bi 4 veya 4s bide galaxy s falan koy :) Gerçi galaxy s de neyin nesi diyen olabilir ? Telefondan şuan eser yok ya da 4 sene önceki sony marka bi telefon sor bakalım hatırlayan çıkar mı ? Hala Anlayamadınız yazılımın donanımdan çok çok çok çok çok daha fazla önemli olduğunu.

• Bence iphone 6 yı beklemeye değer eğer iphone 6 büyük ekran ve büyük bataryayla gelirse ben dahil bir çok kişi iphone yi tercih edecektir.
  • iphone 5 i aldım 3 ay boyunca günde 3 kere şarj ettim. kenarları soyuldu. Telefoncu 1200 liraya aldı ben 2400 e faturalı almıştım. Z1 e geçtim düşürdüm vurdum suya soktum yağmurda konuştum, pislendi suda yıkadım :) ve hala seve seve kasmadan gğnde 1 kez şarj ederek kullanıyorum. Ama olurda birşey olursa telefona sony ve servisleri garanti dışında kalan birşey ise seni aylarca uğraştıyor. Z1 den daha iyi varsa şu an o da Note 3 dür.
  • Donanım olarak Xperia Z1 , iPhone 5S'i ezer geçer.

Sony Xperia Z1 mi Iphone 5S mi ?

Sony Xperia Z1 mi Iphone 5S mi ?

Ama sana şunu söyleyeyim iPhone almazsan için de bir yerde keşke kalacak donanım bakımından değil de yani o alma isteği içini yer bitirir sanırım hayatında hiç iPhone kullanmadın bir daha ne zaman alacaksın al iPhone'u dersen donanıma çok önem veriyorum kesinlikle Sony Xperia Z1.

• Bundan 2 hafta öncesine kadar s4 kullanan biri olarak söylüyorum. KESİNLİKLE android e bulaşma!!!!! Telefonda fazla bir iş yapmam ben. Bolca müzik dinlerim. İnternette dolaşırım. Gta tarzı oyun oynarım ve ara sıra fotoğraf çekerim. Daha önce kullandığım s4 kamera uygulamasını bile bastıktan 15 sn sonra açıyordu. Müzik dersen Android 4.2.2 de iken birdenbire telefonda komple ses gidiyordu. İnternet dersen tam siteye girecekken uygulama çöküyordu. Oyunlar dersen kasmadan bayılıyordu.
    Sonrasında kendi telefonumu satıp abimin iphone 5 ini aldım ondan. Ses kalitesi desen 10 numara. İnternet desen oldukça iyi ( flash falan artık hikaye iki platformda da yok ). Kamera desen 10 numara. Oyunlarda desen sıfır kasma ( s4 iphone 5 ten daha yeni nesil olmasına rağmen bu kadar detaylı grafikte açamıyordun.). Android uzun ömürlülük konusunu çözene kadar iiPhone en iyi telefon olmaya devam edecektir ( burada ios u övmüyorum kısıtlamalarından dolayı en nefret ettiğim sistemdir ). Fakat yiğidi öldür hakkını ver, orta halli bir insan da her yıl telefon değiştiremez en azından 2 yıl kullanmak ister. Benim tavsiyem iphone 5s ( ben de yakınn zamanda terfi edeceğim. Çünkü iPhone 5 ten bu kadar memnun kaldıysam 5s ten hayli hayli memnun kalacağımı düşünüyorum).
    Şunu da söyleyeyim. Benim gözümde androidin tek ama tek avantajı USB OTG. S4 ü sattığımdan beri en çok aradığım özellik ( biraz aktif kullanırım öyle bluetooth falan uğraşmam )
    FOREVER İPHONE 5S ( eğer bekleyecek durumun varsa iphone 6 da alabilirsin ama aceleyse KESİNLİKLE 5s

• 2 telefonunda kalitesi belli geriye senin karar vermen kalmıs ne kullanacagına android mi ios mu iphone manyagı degilimdir ama z1in tasarımını beğenmedim bana sorarsan iphone 5s daha şık geriyede birşey kalmıyor zaten performans bakımından seni mutsuz etmez 2 telefonda
  • telefon almayı düşünüyorum 1 şubat olmadan malum taksitler kalkacak z1 alacak kadar param yok. iki telefon arasında kaldım sony xperia z ve LG 2 benim için önemli olan telefonun sağlam olması ve telefonun 3-4 sene beni götürebilmesi düşürebilme olasılığım yüksek ikincisi kamerası arasında fark varmı üçüncüsü internet dolaşma hızı teşekkürler lütfen yardımcı olun..
  • Note 3 tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bana kalırsa z1 al kafan rahat olsun. üzerindeki işlemci ve gpu ile seni cok rahat 2 sene goturur. su ve toz gecirmez olması da cabası ayrıca millet xperia ların ekranından şikayetciydi xperia z1'e kadar fakat şuan z1'deki ekranı triluminos teknolojisi ile birlikte geliyor youtube dan aratın karşılaştırma vs cok acayip kaliteli bi ekran. donanım olarak da benim notebook un 2 katı donanım var yani yarı yolda bırakacak bi cihaz değil. iphone ise narin kasası ile kırılmaya eğilip bükülmeye müsait. ha uygulama olarak kendine has yüzlerce uygulaması da var fakat ben alacak olsam android alırım. en basit ornegi arayüzden sıkıldıysan indir bir launcher kullanmaya devam. ayrıca insanların dediği 1 hafta sonra kasar 1 ay sonra kasar olayı sadece samsung'larda bunu da belirtmek lazım :) ben 3 ay general mobile discovery kullandım bu düşük donanımlı cihaz bile bana mısın demedi. ram kullanımını dengelediler mi her android cihaz stabil
  • Tabiki Z1.
  • mayas009 kullanıcısına yanıt
    Kardeş bence 5s Linkdeki gibi bide 32 gb olursa eğer müthiş bişey olur.. :)

http://www.nasabilgisayar.com/APPLE-IPHONE-5S-32GB-GOLD-ME437TUA,PR-4860953.html
  • Z1 varken 5s teferruat,sadece cumle icinde kalabalik yapar o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z1 soru mu bu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

Orijinalden alıntı: mayas009

quote:

konuyu biraz açalım iphone kalitesi derken? iphone kalitesi 4s te kaldı. çok kolay çizilip soyulan iphone 5-5s mi kaliteli yoksa plastık iphone 5c mi? z1 malzeme kalıtesı olarak cok daha iyi 5s ten. ben kesınlıkle z1 derim

Z1'e bende çok yakınım ama bilemiyorum 1-2 seneye kasmalar başlar diyor çevremdekiler o konu hakkında ne düşüyorsunuz ? Beni ne kadar idare eder dersiniz kasmalar olmadan ?

o donanımla o telefon 2 senede kasmaz. z1 compact tanıtıldı onada bakabılırsınız daha kucuk bısı arıosanız

1 sene sonra kasacak. Emin ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mayas009

quote:

konuyu biraz açalım iphone kalitesi derken? iphone kalitesi 4s te kaldı. çok kolay çizilip soyulan iphone 5-5s mi kaliteli yoksa plastık iphone 5c mi? z1 malzeme kalıtesı olarak cok daha iyi 5s ten. ben kesınlıkle z1 derim

Z1'e bende çok yakınım ama bilemiyorum 1-2 seneye kasmalar başlar diyor çevremdekiler o konu hakkında ne düşüyorsunuz ? Beni ne kadar idare eder dersiniz kasmalar olmadan ?

o donanımla o telefon 2 senede kasmaz. z1 compact tanıtıldı onada bakabılırsınız daha kucuk bısı arıosanız

1 sene sonra kasacak. Emin ol.

bende xperia tx var 1.5 ghz dual krait 200 cekırdekleri andreno 225 ekrak kartı 720p ekranda hemde. 8 aydır kullanıyorum. kasılma yok. z1 mi 1 senede kasacak? 2.2 ghz quad core krait 400 andreno 330...guldurmeyin...

• Bende xperia z vardı. 64 gb sd card taktım indirmediğim oyun kalmadı ve hepsi de çok güçlü oyunlardı. Neredeyse günde 3 saat oynuordm. Şuan z1 kullanıyorum ama z de z1 alana kadar en ufak bir kasma bile olmadı. Allah aşkına güldürmeyin. Bu arada sony'i samsung un telefonlarıyla karşılaştırıp durmayın. Kesinlikle Z1 almalısın kardeşim. İphone kullananlara ben gerizekalı gözüyle bakıyorum şahsen. Çünkü hem çok pahalı hem de donanımı yok denecek kadar kötü. Sadece stabil diyorsunuz ama onca android telefon kullandım en ufak kasma bile yaşamadım. Ha bir de iphone nin tasarımına güzel diyorsunuz ya. Evet bana da öyle geliyor ama bunun sebebi o apple ın yaptığı reklamlar. Mesela daha önce hiç iphone görmeyen annemi mediamarkt a götürmüştüm gözüne çarpan telefonlar s4 note 3 ve z1 di tasarım olarak. Anneme iphone 5s i gösterdiğimde annem güldü ve "o söyledikleri iphone bumuymuş. Çok küçük değil mi?" oldu. Eğer apple o reklamları yapmasaydı o telefonun tasarımı size o kadar güzel gelmeyecekti emin olun. İphone'ı insanların hafızasına öyle bi soktunuz ki sokakta sıradan birine en iyi telefon nedir diye sorsanız "İPhone Galaxy S4" der.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş neye dayanarak iphone 5s kasmaz diyorsunuz anlamıyorum tamam apple büyük bi marka kalite ama söyle bakın iphone 4s ios 6 da ferrari gibiydi ios 7 çıktı şahin gibi oldu ki iphonun çıkarmış olduüu en iyi telefon iphone 4s yani dmeem o ki ios 8 çıkınca iphone 5s şahin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.