Şimdi Ara

Sony Xperia Z1 Sarj kapağı kayboldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony xperia z1 sarj kapağım kayboldu yan tarafdaki,

Değişiyormu? değişiyorsa kaça mal olur. Su geçirmeme özeliğini kaybeder mi?

Lütfen yardımcı olun

• up up up
  • Degişiyor ve o şekilde suya sokarsaniz cihaz brick olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle teşşekürler, Biraz açarmısınız? Gittigidiyorda vb satılıyormu yoksa her telefoncuda bulabilirmiyim. Su geçirmeme özeliğini kaybedermi derken yeni kapak aldığımda kastetmiştim. Yeni kapak aldığımda su geçirmez dimi ?
  • Hocam çok geçmiş olsun zor durum. En dikkat edilmesi gerekenlerden biri z1 için. Sanırım değiştirme yapıyorlar ama duyduklarıma göre telefonun içini açıyorlar maliyetti ne kadar olur bilmiyorum ((YANLIŞ ANLAŞILMASIN BÖYLE DUYMUŞTUM DİYE HATIRLIYORUM.)). Suya sokmayın derim.
  • Yeni kapakçık aldiginiz da gecirir veya gecirmez bilemem garanti veremem. Ama orj. Servisinde takilirsa eger sorun olmaz. Ama yinede servise sorunuz.
    Ss atiyorum.

Sony Xperia Z1 Sarj kapağı kayboldu

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Hocam çok geçmiş olsun zor durum. En dikkat edilmesi gerekenlerden biri z1 için. Sanırım değiştirme yapıyorlar ama duyduklarıma göre telefonun içini açıyorlar maliyetti ne kadar olur bilmiyorum ((YANLIŞ ANLAŞILMASIN BÖYLE DUYMUŞTUM DİYE HATIRLIYORUM.)). Suya sokmayın derim.

İçini açmalarına gerek yokmuş gibi duruyor çünkü delik var takılabilir gibi bende z için duymuştum ama inşallah z1de de böyle bir olay yoktur
  • MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    Evet bu kapakçıklardan link atabilirmisin ? mümkünse türk sitesi olsun :) Servisle uğraşmak istemiyorum internetden aldım telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theouz -- 17 Temmuz 2014; 3:20:50 >
  • theouz T kullanıcısına yanıt
    Hiç kontrol etmedim sarj kapaklarını açmayalı uzun zaman oldu dock kullanıyorum. Umarım içine açmaya gerek kalmaz dostum
  • Hocam tekrar tekrar sòylüyorum bakin bu kapakciklar su gecirir veya gecirmez GARANTI VEREMEM sadece satildigini biliyorum SU GECIRIR VEYA GECIREMEZ GARANTISI YOK. Mesuliyet almam ve vebal altinda kalmak istemem hocam.
    Buyrun linki
    Aliexpress:http://tr.aliexpress.com/item/3pc-set-Housing-For-Sony-Xperia-Z1-L39h-USB-Data-Charging-Micro-SD-Card-SIM-Card/1821937929.html

Tr sitelerinede bakayim bulursam yazarim

• MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: theouz

Teşekkürler

Rica ederim. Türkiye sitelerine şöyle bir göz gezdirdim ama göremedim hocam.
    Bide z1 formuna bakin oradaki arkadaslar daha net bilgi verirler.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=80717013

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.