Şimdi Ara

Sony Xperia Z2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler başlıktaki telefonu almayı düşünüyorum ama tam emin olamadım haftaya alıcam. Bu telefon iyimi? fiyatını hakediyor mu? Yoksa bu fiyat aralığında daha iyi bir telefon sahibi olabilir miyim?
    Performans ve kameraya önem veririm

• Fiyatını hak eden bir cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParaylaBurnunuSilenAdam

Fiyatını hak eden bir cihaz

Bende öyle düşünüyorum ama ben alırsam 3-4 yıl kullanıcam bu telefonu ondan M8,Z3,S5,Note3 e kafam gidiyor
  • bendede z2 yı alcak kadar butce var ama yurtdısından alınca z3 ü alabılıcem hıc olmadı z3c...sana onerım z3 compact a bakman. Yenı nesıl ıslemcı ve senı daha fazla goturur

• quote:

Orijinalden alıntı: gkdnztfk22

bendede z2 yı alcak kadar butce var ama yurtdısından alınca z3 ü alabılıcem hıc olmadı z3c...sana onerım z3 compact a bakman. Yenı nesıl ıslemcı ve senı daha fazla goturur

Bende almanyadan alıcam telefonu Z3 Yada Z3C nin ne kadar farkı var Z2 ye oranla o fiyat aralığına göre? Cevaplarsanız çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epcing

quote:

Orijinalden alıntı: gkdnztfk22

bendede z2 yı alcak kadar butce var ama yurtdısından alınca z3 ü alabılıcem hıc olmadı z3c...sana onerım z3 compact a bakman. Yenı nesıl ıslemcı ve senı daha fazla goturur

Bende almanyadan alıcam telefonu Z3 Yada Z3C nin ne kadar farkı var Z2 ye oranla o fiyat aralığına göre? Cevaplarsanız çok sevinirim

sen almayaya kendınmı gıdıp alıcaksın...z3c ıle z3 un farkı pek yok z3c nın ekranı daha kucuk..kucuk ekran sevıyosan z3c...z3c ıle z2 farkları yenı ıslemcı kullanılıyor z3c de ve z3c daha uzun sure guncelleme alır...bende almayadan alıcam. Akrabam getırcek sonra bende formaliteden yunanıstana gırıp cıkıcam..pasaporta kayıt ıcın yurtdısına 1 ay ıcınde gırmen gerekıyomus.

• Merhaba ;

Güzel telefon.

İyi forumlar .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Sony Xperia XZ1
    3 yıl önce açıldı
    Sony Xperia XZ Premium
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.