Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 2000 TL ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hızlıal'da (http://www.hizlial.com/sony-xperia-z2-siyah/10381028 ) ürün 2000 lira ve üstüne kocaman sony türkiye garantilidir diye yazmışlar. Benim bilmediğim bi hilesi hurdası mı var niye böyle, daha önce alan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi

Anlık edit: Mesela s5 e de baktım (http://www.hizlial.com/samsung-galaxy-s5-16-gb-siyah/10363431?OM.zn=ProductView_ZoneNew&OM.zpc=10375658 ) o da 2000 ama "Orjinal distrübitör ürünüdür. Samsung Türkiye garantilidir" diyor nasıl hem distribütör ürünü olup samsung tr garantili oluyor iyice kafam karıştı biri açıklasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX7 -- 9 Ağustos 2014; 16:57:31 >

• Hile falan yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım bende ordan Z2 aldım Sony türkiye garantili olarak geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 9 Ağustos 2014; 17:06:40 >
  • Yani şimdi telefondan başım ağrıdığı zaman direk sony center'a gidebiliyor muyum ? Ve birde hocam sizin seri numarasi kac acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RTX7

Yani şimdi telefondan başım ağrıdığı zaman direk sony center'a gidebiliyor muyum ? Ve birde hocam sizin seri numarasi kac acaba?
    Benden 14W27 çıktı.
  • Hocam peki son sorularim ne zaman aldiniz ? Kullanimi nasil ? Bana sadece eksi buldugunuz yonlerini soyler misiniz? Kutu icerigi kulakliksiz degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam peki son sorularim ne zaman aldiniz ?: 10 gün önce aldım.

Kullanimi nasil ?: Kullanımı gayet güzel

Bana sadece eksi buldugunuz yonlerini soyler misiniz?: Ön kamerası düşük ışıkta biraz kumlu gösteriyor (gerçi fotoğrafı çektikten sonra temiz çıkıyor), Android'in genelinde mi var bilmiyorum foto/video/müzik micro sd karta taşıyor ama uygulamaları taşımıyor?.

Kutu icerigi kulakliksiz degil mi?: Kulaklık MH750 çıktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Rezerve
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.