Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.621
Cevap
206
Favori
1.237.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağol dostum nasıl kaçmış gözümden
    Para birikimi başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • new-desing N kullanıcısına yanıt
    benim de babamda note 2 var şu anda note 1 çıktığında kendime de ona da aldım benimki çalındı babamın note 1 i de suya düştü bozuldu note 2 nin bataryasının uzun ömrü (bluetrek carbon bluetooth kulaklıkla kullanıyor), iş sebebiyle sürekli not tutması onun
    için en önemli özellikleri tabi birde ekranın büyük olması

benim babam daha teknolojik hatta herşeyi kapmak istiyor alışveriş merkezinde galaxy gear ı gördüğünden beri "bana da bir tane akıllı saat alalım bir araştır telefonu çıkarmadan kim arıyor görüp reddeyim arama yapayım" diyor gear ın batarya ömründen ötürü almadım ama gear 2 yi alacağım çıkınca
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    aynen hunkar hocam ama cehalet mutluluk derler ya o biraz da doğru şimdi tv alacağım işi bilmesem gider gözüme hoş geleni alırım ama ben şu anda gamma kalibrasyonundan girdim işlemcilere ve hangi hdmi versiyonun desteklediğinden çıktım şimdi ben nasıl bir günde karar verip ürün alayım bilgi çok olunca herşeyi inciğine varıncaya kadar araştırmadan alamıyorum
  • Z1 daha eskimeden z2 cikti 3 ayda 1 amiral gemisi cikarmalari bence aleyhlerine olur

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Alırsın engin hoca..
    Alırız

İnşallah diyelim Hünkarım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

Sağol dostum nasıl kaçmış gözümden
    Para birikimi başladı

Z den Z2 aslında benim de yapacağım buydu ama olmadı Z1 aldık mecburen :)
    Z den Z2 ye geçiş yapacak arkadaşlar var tabi sony den memnun olan :)
    Şimdiden hayırlı olsun diyelim :)

• http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Sony--Xperia-Z2-yilin-ilk-yarisindaki-amiral-gemimiz-olacak.htm IFA da tanıtılacak demiştim z3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvatore18 -- 27 Şubat 2014; 22:35:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WindowsPhone

Artık sony her 6 ayda bir flagship cihaz tanıtacak.

GSMArena.com
    Sony Xperia Z2 will only be the flagship for six months more
    http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z2_will_be_flagship_for_half_the_year-news-7942.php

Hocam bundan kastettikleri sene başı z2 sene sonu kasım aralık gibi sızıntı ocak veya şubattada tanıtımsa bence gayet normal diğer türlü flagship WP ve Android olarak 2 ye ayrılabilir... Çünkü hiçbir işlemci veya gelişmiş donanım 6 ayda yenilenmiyor Qualcomm nVidia gibi şirketler sene başında yeni ürününü tanıtıp son çeyrekte piyasada bulunuyor 6 ayda bir cihazda çok büyük fark olmaz ve kendi kullanicilarnı üzer...

• Engin.OK kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı. Sony farklı Z den memnunum sırf inan cift hoparlör için alırsam alacağım kısmet olursa onuda 64 bit gelene kadar kullanırım sonrası allah kerim saygılar.

• Sebastian Shaw kullanıcısına yanıt
    Öyle.haklısın..:)

Ama oda yoruyor insanı be hocam..

Bir dönem bende öyleydim,işin içinden çikamadim..:)

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    ben hala öyleyim hocam misal xperia z2 şimdi incelemeler gelmeye başladıkça youtube izlenmedik video bırakmam en ufak detayına kadar incelerim öyle alırım alırsam da huyum bu naparsın
  • Sizinki huy ise o kalıcı demek :) can çıkar huy çıkmaz

Ama @hunkar1 ki huy değil daha çok dikkat ve seçicilik gibi sanki :)

• Engin.OK kullanıcısına yanıt
    vallahi hocam bende araştırmacı gazeticilik ruhu var resmen birşeyin en ince detayını bızıklamak hoşuma gidiyor ne olursa olsun

bu arada z2 nin sadece 2014 ün ilk yarısında amiral gemisi olacağı haberine ne diyorsunuz açıklama bizzat sony den geldi
  • inceleme geldimi hiç :) beyler
  • Sebastian Shaw kullanıcısına yanıt
    Sizin en ince detayına kadar incelemeniz beni burdan doğru yorar gerçekten :)

Sony ilk etapta Z1 için 2014 amiral kalacak dedi ne yazıkki inandım :) şimdi biri çıkmış böyle diyo doğrudur aslında şahsi kanaatim takmıyorum Z1 ile de devam edebilirim ama Z2 de asıl istediklerim var ses ekran bu ikisini daha ilk başta yapabilirdi Z ye de Z1 e de ama yapmadı.

Şimdi işe sony açısından bakarsak çıkarması lazım S5 in 2 ay sonra yeni bir modeli tanıtılacak luxury diye isimlendirilmiş bu ciha çıktığı anda Şu tanıtılan S5 rağbet görmeyecek ve samsung en iyisini yaptı bu modeli çıkarmakla denilecek. Sony ise Z3 le bende varım diyecek ve bu sefer belki de tasarıma ağırlık verebilir özellikler malum belli zaten 64 bit işlemci adreno bilmem kaç olacak eğer olmazsa HTC gibi Sony de aşağı doğru emin adımlarla ilerleyecek

Aslında burada şu detay var bana göre samsung akıllı davranıp iki türlü amiral çıkardı note serisi ve galaxy serisi denilecek ki note serisi phablet madem öyle ama arada ne kadar büyüklük farkı var ve neden note 3 çıktığında S4 ün sesi kesildi ve sürekli Z1 ile kıyaslandı yalnız sony tek seri de devam ediyo dolayısıyla şu durumda en çok sony firmasının stratejisine kızılıyor

• Video/ resim biraz canlandıralım sayfayı beyler. Beyazında kirlenme sorunu varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Belle Indifference -- 28 Şubat 2014; 4:26:34 >
  • Silince geçer heralde

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Hatun "Baya çitiledim çıktı, çıktı da ilk hali gibi olmadı alkol tiner falan ister bu, sony bu kez bi müptezel yaratmış valla moruk" diyo zaten. Hiç de abartmadım he :D
  • O zaman ne yapıyormuşuz? Beyaz z2 den uzak duruyormusuz ya ilk defa bir cihazın beyazıni beğendim o da sorunlu çıktı hay benim şansıma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 28 Şubat 2014; 6:34:31 >
  • ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Abi demek ki kauçuğumsu bi plastik kullanmışlar o alüminyum kenar ile cam paneller arasında, zor temizlendiğine göre yumuşak hamurludur muhtemelen plastik. Beyazı da güzel ama ben mor rengine göz koydum hem değişiklik olsun hem siyah/mor uyumu hoşuma gidiyo :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.