Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.621
Cevap
206
Favori
1.237.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fikrinizi değiştirdiniz galiba hocam :)

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremors -- 28 Şubat 2014; 18:43:50 >
  • Muazzam bir telefon
  • denixt kullanıcısına yanıt
    şimdi niye kızdın bağa :S
  • Kim tutar be
  • JrMaster kullanıcısına yanıt
    pardon ben lumia 1020 nin kamerasını 2 ye katlamış dedim ama dilim sürçmüş 5 katlamış zaten testteki iphon un ekranda çekilen resim bile gözükmüyordu vasatında üstünde z2 ikisini çarpıp 2 ye bölmüş
  • Almanya satış tarihi ne zaman beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gizli Ajan

Fikrinizi değiştirdiniz galiba hocam :)

Edit : İmla

Hangi konuda Gizli Ajan ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.OK -- 28 Şubat 2014; 20:14:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engin.OK kullanıcısına yanıt
    Z2'yi alma konusunda.
  • gsm arena da Z2 1080p 60fps video kaydı olduğunu yazıyor .bu doğruysa süpeeeer
  • Dediğim gibi hocam Nisan'da inşallah yolculuk var o zaman alabilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sony xperia zl

gsm arena da Z2 1080p 60fps video kaydı olduğunu yazıyor .bu doğruysa süpeeeer

buna bu kadar sevindiysen sana 4K video kaydı olduğunu söylemeyelim de çıldırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixt

pardon ben lumia 1020 nin kamerasını 2 ye katlamış dedim ama dilim sürçmüş 5 katlamış zaten testteki iphon un ekranda çekilen resim bile gözükmüyordu vasatında üstünde z2 ikisini çarpıp 2 ye bölmüş

1020 değil, 1520 den bahsediyorlar...Ayrıca auto da çekmişler ...lumia ile iso arttırıp uzun pozlama yapsa zaten durum değişir..

1020 ile karşılaştırma burada..auto da iyi çekmemiş, manuelde çekmiş..gerçi bana pek ciddi bir test gibi gelmedi..
    gadgets.itwriting.com
    Smartphone Camera fun: Nokia Lumia 1020 vs Sony Xperia Z2 | Tim Anderson's IT Writing
    http://gadgets.itwriting.com/2806-smartphone-camera-fun-nokia-1020-vs-sony-xperia-z2.html

• quote:

Orijinalden alıntı: MozbeK

RGB renk skalasından daha genişmiş ekran renkleri. Ekranını yediğim

@JrMaster

Yurtdışı alacak olanlar, fiyatlar belli olduğunda alacakları yerlerdeki fiyatları paylaşırsa iyi olur. Singapur, Hong Kong, ABD neresiyse artık.

Ben asagidaki link'den alicam.Telefonun yaninda Sony'nin hoperloru SRS-BTM8 ve Sony'nin MDR-NC31M noise cancel kullakligiyla bedavaya geliyor ve toplam fiyat 555£ postada dahil.Normal deki satis fiyati sadece telefon 600£.

Clove Technology
    Smartphones - Sony
    http://m.clove.co.uk/sony-xperia-z2

• Miu M kullanıcısına yanıt
    aaa evt pardon bende dikkat ettim şimdi gözümden kaçmış 1020 nin kamerasına yetişemz zaten o incelikle sensörü nasıl yerliştireceklerki z2 ye
  • Youtube de çok fazla kamera test videosuna rastlamadım,karşılaştırma videoları henüz yok gibi oda satışa sunulmadığından galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: insom

quote:

@JrMaster

Yurtdışı alacak olanlar, fiyatlar belli olduğunda alacakları yerlerdeki fiyatları paylaşırsa iyi olur. Singapur, Hong Kong, ABD neresiyse artık.

Ben asagidaki link'den alicam.Telefonun yaninda Sony'nin hoperloru SRS-BTM8 ve Sony'nin MDR-NC31M noise cancel kullakligiyla bedavaya geliyor ve toplam fiyat 555£ postada dahil.Normal deki satis fiyati sadece telefon 600£.

Clove Technology
    Smartphones - Sony

Çok pahalıya gelmiyo mu yurtdışı için? 550 sterlin demek 2050 lira demek. Ki zaten bluetooth hoparlör hediye sadece, kulaklık kutu içeriğinde olacak hali hazırda. Avrupa'da yaşıyorsanız bişi diyemem ama Türkiye ise zaten kargo falan hikaye gümrük var hocam?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: insom

quote:

@JrMaster

Clove Technology
    Smartphones - Sony

Çok pahalıya gelmiyo mu yurtdışı için? 550 sterlin demek 2050 lira demek. Ki zaten bluetooth hoparlör hediye sadece, kulaklık kutu içeriğinde olacak hali hazırda. Avrupa'da yaşıyorsanız bişi diyemem ama Türkiye ise zaten kargo falan hikaye gümrük var hocam?

Ben ingiliteredeyim.Burdaki normal fiyati bide ufak hoperlorle 600£.Benim alicagimin yaninda 120£'lik sony nin baska hoperloru var birde kulakligi bundle 550£ benim icin super fiyat.Orda sadece telefona 2300-2500 isterler sizden.

• insom kullanıcısına yanıt
    E ordaysan iyi tabi abi o zaman. Hayırlı olsun şimdiden, ne zaman teslim ederler acaba
  • quote:

E ordaysan iyi tabi abi o zaman. Hayırlı olsun şimdiden, ne zaman teslim ederler acaba

14 Nisan diye yaziyor sitede ama tahminim once de olabilir.ilerde compact ta cikarsa onu hanima alicam veya Z3 duyururlarsa Z2'yi hanima verip,Z3'u kendime alirim.4-5 sene goturur bunlar bizi.Bu arada tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insom -- 28 Şubat 2014; 22:03:39 >
  • insom kullanıcısına yanıt
    Daha çıkmayan z2 compact'ı açıkta bıraktın hocam naptın sen :D
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.