Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.621
Cevap
206
Favori
1.237.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha çıkmayan z2 compact'ı açıkta bıraktın hocam naptın sen :D

Compact dedim ama hadi Z2 compact diye belirtim Bu arada eger yurtdisindan almak isterseniz bu telefonu tabi ki gonderiyorlarsa,amazon.de den alin.Hem gumruk'te icinde olmasi lazim fiyatin.En guzel fiyat amazon.de de suanda.

Edit:Pardon ikinci kez okuyunca jeton dustu Turkce'den uzak kalmak iste bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insom -- 28 Şubat 2014; 22:19:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• insom kullanıcısına yanıt
    Yok ya önemli değil :) Ben alırsam ABD ya da Japonya'dan almaya çalışırım gibi. En uygun oralar olacak sanırım
  • Bu cıhazdan almak istiyorum ne zaman tr de olur... kendılerı ve fiyat aralığı ne olur acaba 2500 é kadar bütçe ayırmayı düşünüyorum z2 için

• Z,Z1,Z2 hepsinde de üst ve alt kısımda gereksiz kullanılamayan alanlar var, bu çok can sıkıcı hala bir takozluk var telefonda kimse kusura bakmasın. Yoksa Sony hayranlığı olan biriyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

Z,Z1,Z2 hepsinde de üst ve alt kısımda gereksiz kullanılamayan alanlar var, bu çok can sıkıcı hala bir takozluk var telefonda kimse kusura bakmasın. Yoksa Sony hayranlığı olan biriyim.

LG G2 ile karşılaştırıldığında gerçekten ön panel kötü duruyor.
    Sony iyi gidiyor ama.
  • Cok hizli ilerliyor bu teknoloji ben simdi bunu alirim sonra z3 cikar. Morelim bozulur. Gidip alamam da.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Bu cıhazdan almak istiyorum ne zaman tr de olur... kendılerı ve fiyat aralığı ne olur acaba 2500 é kadar bütçe ayırmayı düşünüyorum z2 için

Turkiye'de en fazla 2500 olur.Yani 2300'e bile alma sansin var.

• quote:

Orijinalden alıntı: akmac

quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

Z,Z1,Z2 hepsinde de üst ve alt kısımda gereksiz kullanılamayan alanlar var, bu çok can sıkıcı hala bir takozluk var telefonda kimse kusura bakmasın. Yoksa Sony hayranlığı olan biriyim.

LG G2 ile karşılaştırıldığında gerçekten ön panel kötü duruyor.
    Sony iyi gidiyor ama.

Valla hocam en kısımda ekran dışında ne kadar az kısım kalıyorsa benim için en iyi tasarım odur.
    Kullanılmayan bi ton yer var. Ne işe yarıyor ?
  • Yav keşke 2000'e çıksa da alsam, artık bunu da dedirttiler ya . Z1'in en sevmediğim iki özelliğini düzeltmişler. Birisi kalın kenarlar, birisi de iğrenç, soluk ekran. Şu videodan da açıkça belli oluyor.

• biran önce gelse de 6 senelik amiral gemimden yenisine geçsem.
  • TeknoKulisyoutube
    Xperia Z2, Xperia M2 ve Xperia Z2 Tablet'in Türkiye satış tarihi açıklandı
    http://www.youtube.com/watch?v=tJif3hk-mKU

z2 nisanda gelecek

• 2300tl garanti olur.

• Beyler bu resimdeki 3 nokta stereo hoparlör mü yoksa mikrofon mu?
     ★SONY XPERIA™ Z2  KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT  | TR ROM FTF ★
  • mikrofon

hemen üç noktanın üstünde birazcık çukur çizgi yer alıyor hoparlör orada diğeri de üstte ahize yerinde

★SONY XPERIA™ Z2  KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT  | TR ROM FTF ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 1 Mart 2014; 13:00:02 >
  • JrMaster kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

Ben onu stereo hoparlör sanmıştım.
  • rica :) hoparlör çıkışı gibi duruyor,gören öyle düşünür zaten
  • Bir sitede 458£ olarak ön sipariş'e açılmış. 458£ = 1695 TL'ye falan denk geliyor. Tabii ki vergilerle dediğiniz rakama ulaşır.
  • Bence abartı olur bu fiyat Z2 2200 olunca tahminler doğal olarak yukarı çıkıyor Z1 geri çekilip Z2 en azından 2200 ile girse güzel olur

• Engin.OK kullanıcısına yanıt
    hem fiyatı abartılmadan hemde tam kutu içeriği ve bide smart band hediye etseler ilk alanlara felan böyle ilk 100 kayıt yaptırana vs
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.