Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.621
Cevap
206
Favori
1.237.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazı ne zaman alabırızkı birde beyazımı daha sık siyah imi 2 ay önce z1 kullandım beyaz renktı ama ekran siyah olduğundan arkası güzel ama onu bir hoş oluyor...

2500 tl ye kadar bütçe ayırdım bu cıhaza bir an önce almak istiyorum tahmini tr ye geliş tarihi bellımıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu videolarla destekleyelim

Bu siyah modeli

Bu da beyazı

• quote:

Orijinalden alıntı: Alter Bridge

Konuyu videolarla destekleyelim

Bu siyah modeli

Bu da beyazı

Mobılden göremiyorum eksik eklenti demekte.

Sizce siyah mi beyazmı bu cıhazda antıshatter film olmayacakmıs ekranda doğrumudur direk cızılmez cam varmış. Bu antıshatter film aşırı kolay cızılırdı

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Evet ilk söylentiler bu yönde.
  • s5 e iyi calim atti.. tebrik ederim sonyi cok iyi telefon yapmis...
    not 3 e ram konusunda basta olmak üzere bütün özellikler de es deger veya üstün..

alamayiz ama olsun yapmis sonunda..
    (öğrenci)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo3182 -- 1 Mart 2014; 22:32:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gustav

Kızılötesi varmı bu telefonda.

Yoksa çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Bu cihazı ne zaman alabırızkı birde beyazımı daha sık siyah imi 2 ay önce z1 kullandım beyaz renktı ama ekran siyah olduğundan arkası güzel ama onu bir hoş oluyor...

2500 tl ye kadar bütçe ayırdım bu cıhaza bir an önce almak istiyorum tahmini tr ye geliş tarihi bellımıdır

Beyaz da problem varmis bulasma hic.Ekranin kenarinda beyaz plastik varmis ve bu cepte falan leke oluyomus.Ben siyah order ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: insom

quote:

Bu cihazı ne zaman alabırızkı birde beyazımı daha sık siyah imi 2 ay önce z1 kullandım beyaz renktı ama ekran siyah olduğundan arkası güzel ama onu bir hoş oluyor...

Beyaz da problem varmis bulasma hic.Ekranin kenarinda beyaz plastik varmis ve bu cepte falan leke oluyomus.Ben siyah order ettim.

Teşekkürler bende siyah alayım o zaman, birde su antıshatter film olayı netlessınde inşallah yoktur varsada çıkarınca sony yazısı gıtmıyordur inş çünkü bu film ufurukten bile. Cızılıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: insom

quote:

Teşekkürler bende siyah alayım o zaman, birde su antıshatter film olayı netlessınde inşallah yoktur varsada çıkarınca sony yazısı gıtmıyordur inş çünkü bu film ufurukten bile. Cızılıyor

Antishatter yok kesinlikle sony ekrana koymadigini acikladi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insom -- 1 Mart 2014; 23:25:24 >

• Kadıncağız dalgamı geçiyor gülerek Global fiyat anlayışı da nedemek. 1800 tl tutacak bir ürünü 2200 e satmak mı. S4 1500 e düşmüş z1 hala 2000 lerde ciddi anlam da el birliğiyle birşeyler yapmamız lazım sony türkiye uyarılmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

Kadıncağız dalgamı geçiyor gülerek Global fiyat anlayışı da nedemek. 1800 tl tutacak bir ürünü 2200 e satmak mı. S4 1500 e düşmüş z1 hala 2000 lerde ciddi anlam da el birliğiyle birşeyler yapmamız lazım sony türkiye uyarılmalı.

bir mail hazırlayıp herkes aynı gün topluca göndersin !
  • JrMaster kullanıcısına yanıt
    Evet bencede bu ne ya Global fiyatlandırma mış yazalım bencede

• Nedir bu fosfor ledin hikayesi?

• Engin.OK kullanıcısına yanıt
    yok hocam o bende de öyle o yüzden ben mobilde imza gösterimini kapattım herhalde sebebi yazıların link içermesi ve ortalanmış olmasından kaynaklanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixt

hocam linki tıklahttp://www.xperiaplatform.com/xperia-z2-ve-xperia-z2-tablet-uzerinde-anti-shatter-film-kullanilmadi/

Çok teşekkür ederim sagolun

• bu nasıl mantık? yeni model çıkartmak için müşterilerine mi soracak?
  • Sebastian Shaw kullanıcısına yanıt
    Açık olunca da iyi oluyor ama imza bölümü kim ne kullanıyor da gelip saçma yorumlar yapıyor mobilden girince bunları görebiliyorum :)

• JrMaster kullanıcısına yanıt
    Aslında burada şikayetçi olan arkadaşlarla beraber hareket edilip toplu mesaj yazılsa azıcık toplu bi ses çıkması gerekir bencede

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Z1 siyah almayı düşünüyordum ama maalesef beyaz aldım Z2 de kesinlikle siyah tercih edeceğim şayet alırsam :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.