Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.621
Cevap
206
Favori
1.237.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaza doğru telefon almayı düşünüyorum ben de bunu mu alsam yoksa Z3'ü mü beklesem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dış ses yüksekliği nasıl ki

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    yok son 1 yıldır detaylı araştırmalar yaptım yüksek lisans derslerim için okula giderken kendi aracımla ve arkadaşın arabasını alarak kızlar metalik renkli araçlara bindiklerinde daha konuşmaya meyilli ve heyecanlı oluyorlar her açıdan
  • Sebastian Shaw kullanıcısına yanıt
    Haklısın..ben kibrista okurken de ayniydı.eski bir BMW 'm vardı ama iş görürdü..

Düzen hiç değişmiyor:)

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    aynen hunkar hocam neyse değişmesin benim işime gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Dış ses yüksekliği nasıl ki

Buyrun hocam
  • JrMaster kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu düşünüyordum hocam. Sony'e fiyatları düşük tutması için topluca mail m atsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gizli Ajan

quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Dış ses yüksekliği nasıl ki

Buyrun hocam

Video izin teşekkürler vıdeo yu yanlış anlamadıysam z2 de allta ve üste olmak üzere 2 adet hoparlör mu mevcut.

Eğer tr ye gelecek z2 de böyle ses verirse kesinlikle zirveye oynar htc öne dan bile daha yüksek daha gür ses veriyor.

Mükemmel bir tel olmuş bir an önce gelsınde. alalım

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Evet ses teknolojisi htc nin boom sound dan iyi

• Peki altta ve üste 2 adet hoparlör mu mevcut

Sadece üstteki hoparlör diye biliyorum ama emin değilim,ama tek hoparlörde olsa bu haliyle ONE ı geçiyor

Evet hocam altta ve üstte 2 tane var.
  • Alttaki mikrofon değilmi

• Bu arada hoparlörde kullanılan teknolojinin adı s front Surround muş,boomsound dan daha iyimiş

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

Alttaki mikrofon değilmi

O. Alttaki üç nokta mikrofon. Hoparlör onun üst kısmında ekranla kasanın birleştiği noktalarda hafif acıklıkta

Anladım hocam

• Engin.OK kullanıcısına yanıt
    kardeş sen z3 bekle z1 den z2 olmaz nasıl olsa eylül 2014 de berlin de z? çıkacak. birde neden beyaz dan memnun değil misin? ben z2 beyaz düşünüyordum.hoş z2 de beyaz bariz dış kap gibi durmuş hoparlör yerlerindeki açıklık fazla belli oluyor.
  • Biran önce gelir umarım ülkemize. Şuana kadar en iyi ürünlerin toplanmış olduğu telefon gözüyle bakıyorum ben z2'ye
  • Anti shatter film olsa iyi olurmus bence kolay ciziliyor olabilir ama benim xperia sola ya dun gece cok sert bi sekilde demir isabet etti ayni demir insanin kafasina carpsa kesin delip kanatirdi

Tabi benim bu film olayindan haberim yok ustteki kendi yapistirdigim film parcalandi zaten cikardim ekran kazilmis resmen uzuldum falan gece uyuyamadim hatta sahibinden biriyle anlastim telefonu satmak icin okadar sogudum yani

Sonra guneste bakarken ciziklere ekranda bi katman daha oldugunu fatkettim ama solada floating olayi varya o sandim ikinci bi panel galiba dedim cikarmaya calistim cikaramadim once bantla denedim sonra igne ile denedim cikmadi umidi kesmisken nette rastladim pre installed screen protector falan sony telefonlarina takiyormus hep eve geldim z de nasil cikariyolar video izledim jiletle falan zorlada olsa cikardim ekranda hic bisey yok sapasaglam hem baya saglam koruyucu bisey hemde farkedilmiyor aslinda resmen telefon ekraninin yedek cani ikinci bi sansi bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.