Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.621
Cevap
206
Favori
1.237.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öneriniz için teşekkür ederim ama Z2 de Sırf şu ses ve ekran çekiyor beni :)
    Beyazdan memnunum sorunum yok lakin son 4 cihaz hep beyazdı değişiklik olsun istiyorum Z2 de tercih sebebim o nedenle siyah.
    Beyaz yine şık duruyo aslında ama siyah hiç kullanmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engin.OK kullanıcısına yanıt
    SİHAH asil inan ama parmak izleri ve bende ki gibi cildiniz biraz yağlı ise izler feci görünüyor .
    hayırlısı hele bir gelsin alırsam bu sefer 64 bit çıkana kadar bir daha değiştirme yok inşallahhh.
    2005 s700 ile başladı
    2008 k850
    2011 haziran xperia ark
    2012 haziran xperia s
    2013 haziran xperia z aşık oldum tekrardan
    2014 ???
  • se_runtome kullanıcısına yanıt
    :) Z1 de bu parmak izinden çekincem de olmuştu aslında gerçi etkisi %15 ama bu sefer hakikaten Siyah düşünüyorum
    64 Bit artık çok uzak değil bence Z3 te olma ihtimali yüksek ama hiç takılmam o konuya dediğim gibi Ses ve ekran iyi Z2 de

Sony ile yanılmıyorsam 2002 gibi yada 2003 te F500i ile tanışmıştım hatta o sıralar nokia tam bir takoz görünümünde 6600 çıkarmıştı bana bunu neden almadın diye soranlar da olmuştu o zamanlar Nokia zirve takılıyodu tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.OK -- 2 Mart 2014; 17:28:57 >
  • Anti shatter aslinda iyi bisey.Dun benim iphone 4 60cm den ahsap yere dustu ekranda cok iyi koruma screen cover oldugu halde koseden kirildi.Z2'de olsaymis iyi olucakmis ama artik en iyisini alip takicaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

SİHAH asil inan ama parmak izleri ve bende ki gibi cildiniz biraz yağlı ise izler feci görünüyor .
    hayırlısı hele bir gelsin alırsam bu sefer 64 bit çıkana kadar bir daha değiştirme yok inşallahhh.
    2005 s700 ile başladı
    2008 k850
    2011 haziran xperia ark
    2012 haziran xperia s
    2013 haziran xperia z aşık oldum tekrardan
    2014 ???

Hep amiral takılmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Öneriniz için teşekkür ederim ama Z2 de Sırf şu ses ve ekran çekiyor beni :)
    Beyazdan memnunum sorunum yok lakin son 4 cihaz hep beyazdı değişiklik olsun istiyorum Z2 de tercih sebebim o nedenle siyah.
    Beyaz yine şık duruyo aslında ama siyah hiç kullanmadım.

Ben de en son xperia s'te beyaz kullanmıştım. Ondan başka hepsi siyahtı. Bu arada hocam bence ses konusu pek önemli değil. Ben en son ne zaman telefondan sesli bir şey dinlediğimi bile hatırlamıyorum. Kulaklık çıkışı iyi olsun daha önemli bence. Ama ekran bu sefer gerçekten olmuş. Bundan önce zyi de z1i de almama sebebim tamamen ekranıydı. Çok soluk duruyor ekranları ve ayrıca buna inat kafaları mı çalışmıyor nedir anlamıyorum. Aşağıdaki sanal tuşlar, orjinal duvar kağıdı falan da hep gri. Zaten ekran soluk, bir de onlar da gri olunca çok kötü gözüküyordu.

• Xperia Z kamerada lekeler varmış
    xperia Z1 de yamuluyormuş ne alacağız şimdi

• Arkadaşlar bu cihaz z2 bu ay satışa sunulabilir mi acaba çünkü
    https://www.hepsisony.com/
    SONY CENTER - Türkiye'nin İlk Sony Center Merkezi - Sony Premium Seller - Hepsisony.com
    http://www.hepsisony.com/?urun-7033-sony-xperia-z2---beyaz

da ürün yolda yazmakta artıkkk.. bu ay girerse kesin beklerımmm

• Benim gibi telefonu 10 yılda bir değiştiren biri olarak bu telefonla eşekten inip uzay roketine binmiş gibi olacağım heralde.

Şaka bir yana bu kullandığım 5. telefon olacak inş. (Nokia 3310, Nokia 8310, Samsun S900 ve şuan kullandığım HTC Wildfire)

Sabırsızlıkla bekliyorum çıksada alsak.
  • Arkadaslar onceki konularda Sony'e mail atmayi dusunuyorlardi.Yapacak olursaniz bende destek veririm :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de ilk tel 7110-6210-3315-6630-n8 ve inşallah z2 olacak...2001 den bu yana...Ancak hiçbir telefonum 7110 kadar beni etkilemiyor.7110 bir efsaneydi...
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Öyle kısmet oldu kardeşim. Darısı yeni çıkacaklara
    Darısı tüm xperia severlere ve sana kardeşim saygılar.

• Evet beyler : Mail işini ciddiye alıyor muyuz ?
  • JrMaster kullanıcısına yanıt
    Gün ve saat verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se_runtome -- 2 Mart 2014; 22:41:16 >
    Tabiki aliyoruz.

• one man one engine kullanıcısına yanıt
    Sustalı

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    o halde maddeler halinde başlıklarımızı belirleyip güzel bir metinle saldırıya geçebiliriz.
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Şu an da neredeyse hiç bir telefonda o heyecan yok...
  • one man one engine kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle..
    O cihazlar başkaydı.

Tamam başliklari herkes belirlesin,birleştirip postalayalim aykut hoca.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.