Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (1915. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.621
Cevap
206
Favori
1.237.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19131914191519161917
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2019 martta 4. Yıl olucaj inşallah ve hala süper

Gerci her bunu dedigimdw telefonun başına bişey geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Bunu nasıl yükleyeceğim telefonda root yok bir türlü yapamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar hocam, Root yetkisi verilebiliyor mu peki cihazınıza? Servis menüsünü açıp Service Info> Configuration kısmındaki Rooting Status bölümünde ne yazıyor söyleyebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 4 Aralık 2018; 1:47:33 >
    Servis menüsünü nasıl açacağım

• bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Telefon uygulamasına girip *#*#7378423#*#*'ı tuşladığınızda önünüze açılacaktır.
    bootloader unlock allowed:Yes

• 2.5 senedir kullandığım Z2'm birden kapandı ve servisin söylediğine göre anakartı bozulmuş. Yapamayız dediler. Var mı bildiğiniz bir yer?
  • cato16 kullanıcısına yanıt
    bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Kapandı derken hiçbir şekilde tepki vermiyor mu gerek şarja takarken veyahut başka bir şekilde?

@bradenburg Güzel, rootlarız sıkıntı yok ;)
    Şarja takılıyken kırmızı led yanıyor. Dolunca yeşil led yanıyor ve çıkarınca yeşil led yanmaya devam ediyor. Telefon kilitlenmiş oluyor, hard reset atmak gerekiyor. Telefonu açarken de mavi dalgalı ekranda kalıyor. 45 dakika bekledim sonuç değişmedi. Evde duruyor öylece şimdi.
    nasıl rootlayacağız ben bir türlü yapamadım

Sıkıntı anakarttan ziyade yazılımda gibi, yazılım onarma yapmayı denediniz mi? (Not:Verileriniz mecburen silinir)
    Denedim. Onarma yapmaya başlıyor, kısa bir süre sonra hata veriyor ve işlem iptal oluyor. Telefonun depolama birimi gözüküyor fakat sadece ismi var boyutu gözükmüyor. Flashtool da telefonu görmüyor.
    https://forum.shiftdelete.net/attachments/qq-jpg.20342

Resimdeki gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 4 Aralık 2018; 12:36:30 >
    Nerede ikamet ediyorsunuz hocam? Belleğiniz yazılımsal ya da donanımsal bir sebepten ötürü corrupt olmuş, okuma ve yazma gerçekleştiremiyor, müdahale etmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 4 Aralık 2018; 12:43:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

Bu forumda halan aktif olarak kaç kişi Z2'sini memnuniyetle kullanıyor?
    Bu ay 4 yaşına girdi abisi
    Ankara Keçiören'de oturuyorum hocam. Bir şeyler yapılabilir mi böyle bir durumda?
    Sorun yazılımsalsa kurtarılır, donanımsalsa geçniş olsun. Fakat bunu anlayabilmek için önce içinin açılması ve cihazın fiziki durumunun kontrol edilmesi lazım

Anladım hocam. Sorun yazılımsalsa, çözüm yöntemini biliyor musunuz acaba?
    Recovery kurulması lazım, fakat kurmak için BL kilidi açmak gerelebilir, bu da daha önceden yedek almadıysanız telefonunuzun orjinal anahtarlarının gitmesi anlamına gelir.

Daha önce yedek yok. Telefon çalışmadığı için de BL kilidini önemsediğim söylenemez artık. :) Daha önce de recovery, root vs. bu işlerle uğraşmadım. Nasıl yapılacağını da bilmiyorum açıkçası.
    Niyetiniz varsa ben yolunu söyleyeyim size, imei kodunu bilmeniz yeterli, cihazın kutusunda veya sdkartı taktığınız yerdeki tepsiyi çekerseniz orda yazar.

• 
Sayfa: önceki 19131914191519161917
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.