Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (1926. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.621
Cevap
207
Favori
1.236.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19241925192619271928
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığınız kaliteli ve şık arka kapak veya kılıf var mı veya bildiğiniz ? Bir tane almayı düşünüyorum ama ne alacağımı şaşırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulursan bana da bildirim atar mısın? :)
    Ben dükkanlarda bulamadım kalmadı artık diyorlar. Pazarda da plastik olanlar var. :-)
  • aydogan kullanıcısına yanıt
    Araştırıyorum ama hep plastik kalitesizler var. Bulursam güzel haber veririm

• Elimde fazladan bekleyen Z2'mi satıyorum, ilgilenenler kapsamlı bilgiye BURADAN ulaşabilir, dilediğiniz platformdan tarafıma özel mesaj atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 28 Ağustos 2019; 7:29:27 >
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    İnşallah cihazı sizin gibi kullanacak birisi satın alır

• babapars kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam bakalım, acil ihtiyacım olmasa hayatta satışa koymam bu güzelliği...
    Biliyorum hocam z2 ye harcadığın emeği inşallah ihtiyacını karşılarsın

Ha hocam emek harcamaya devam, sadece yedekteki cihazımı koydum satışa. Mor halan bende duruyor sağlam biçimde :)
    Hocam hayırlı satışlar. Bana, üşenmeyip yardımcı olmaya çalıştınız sağolun ve sizi kaybetmek istemeyiz açıkca
    Şu konuyu bi devralsanız da kilit felan Rom vs rehberi oluştursanız fena olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    Sağolasın dostum. Konu sahibine haftalar önce yazmıştım ama kendisi anladığım kadarı ile meşgul. Olmadı yönetimle konuşup halletmeye bakacağım bir şekilde. Renklendirmek lazım konu başlığını ;)
    Yedekte Z3'üm de var, Z2 bozulsa bile çalışmaları yürütür, son aşamada da sizlere yollarım test için ;) Bu kolleksiyon kolay kolay bitmez :))

★SONY XPERIA™ Z2  KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT  | TR ROM FTF ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 28 Ağustos 2019; 22:28:8 >

Aynen hocam şu konu bir hareketlenme olsa ve renklense. Oh oh maşallah canavarlara bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenyilmaztr -- 29 Ağustos 2019; 10:38:36 >
  • 5 yıldır z2 kullanıcısıyım orjinal bataryası bozulunca iki kez batarya değiştirdim fakat 2400 ün üzerinde verim alamıyorum hiçbirinden ekran süresi 3.5 saatin üzerine çıkmıyor denediğim pillerde ve batarya kalibrasyonum bozulmuş durumda. 3200 ü görebileceğim bir pili nereden temin edebilirim ve batarya kalibrasyonunu nasıl yapabilirim?
  • vada95 V kullanıcısına yanıt
    Bataryanın 2400 olduğunu nasıl ölçüyorsun

Accubattery programı ile

• Arka kapağın plastik olanını bulamadım bir türlü. Piyasada satılanlar hep cam ve çok uyduruk. 2-3 gün içinde tekrar kırılıyor.

• 6 yıl oldu hala konu devam maşşallah :)

• Arkadaşlar telefonumun arka kapağı bombe yapmaya basladi. Bataryanin sismesinden kaynakli. Bataryadan yana cok bir sikintim yok ama arka kapagin kirilmasindan korkuyorum. Sizce ne yapmaliyim. Eger onereceginiz batarya varsa onu da almayi dusunebilirim. Bu arada cihaz 5 yilini gecen ay doldurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusi07

Arkadaşlar telefonumun arka kapağı bombe yapmaya basladi. Bataryanin sismesinden kaynakli. Bataryadan yana cok bir sikintim yok ama arka kapagin kirilmasindan korkuyorum. Sizce ne yapmaliyim. Eger onereceginiz batarya varsa onu da almayi dusunebilirim. Bu arada cihaz 5 yilini gecen ay doldurdu.
    Kapagi birak batarya sakatlik cikatmasin aman diyim

• ceka16 kullanıcısına yanıt
    Zaten asil olay kapak degil. Bataryadan da korkuyorum. Ne olacagi belli olmaz. Gunde iki kere sarja takiyorum ve surekli elimde yani..

Batarya oneriniz var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusi07 -- 12 Eylül 2019; 16:46:58 >
  • 
Sayfa: önceki 19241925192619271928
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.