Şimdi Ara

Sony Xperia Z2'mi alalım Z3'mü...Iphone 6'ya göre nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
11.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim arkadaş telefon bakıyorda ikisi arasında kararsız kaldık.

Z3'ün daha yeni olduğunu biliyorum ben ama arada 400 TL felan fark var, Z2 ile Z3 arasında teknik olarak pek bir fark göremedim ben. Aradaki farka değermi sizce? Ben sanki değmeyeceğini sezdim okuduğum incelemelerden. Birde Z3'ün işlemcisi daha hızlı çalışıyor sanırım ve ısınma sorunu yapıyor deniyor, bilginiz varmı ?

Birde tabi Z2-Z3 kıyaslamasından ziyade Iphone 6 gibi bir fikirde var kafasında açıkcası kafamız karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 24 Kasım 2014; 22:38:36 >

• Z2 ile aralarından fazla fark yok. Ben Z3 kullanıyorum tasarımı hoşuma gittiği için tercih ettim. Isınma sorunu iki cihazda da var.
  • Arkadaş Ps4'de alacak , bu remote play olayı Z2'de çalışırmı ?
  • Fleetwood1991 kullanıcısına yanıt
    hayır yoksa ne fark kalıcak
  • Ps4 için remote play z3 e özel diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2014/11/05/sony-xperia-z2-ve-z2-tablete-android-444-geldi

Şu linke göre 2-3 hafta önce Z2'yede bu özellik gelmiş.

Aslında arkadaş Iphone 6 düşünüyordu, sonradan Xperia Z2 alayım diye bir düşünceye girmiş. Açıkcası Iphone güzel telefon ama bazı şeyleri gıcık.

Örneğin, ne zaman bir şey yüklemeye kalksanız illa Apple Stora'a giriş yaptırıyor. Bataryayı değiştirmek zor , Hafıza sonradan arttırılamıyor vs. Gerçi Iphone 6'nın dahili hafızasıda yeterli ama işte Iphone almaya değermi, sonuçta artık bir prestij göstergesi olmaktan çıktı bence herkesde Iphone 6 olacak yakında.

• Şimdi baktımda Z3, ekran ve kamera olarak çok daha önde Iphone 6'ya göre. Özellikle Full Hd ekran olması çok iyi bence.
  • Sony alacaksanız Z4 bekleyin. Zaten ocakta duyurulur, Z4 çıkınca bunlar orta segment gibi durur.
  • Z4 kaç para olurki ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood1991

Z4 kaç para olurki ama ?

2200-2300 ,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlız , bir yerde Z4'ün lensinin üretiminin geciktiği bu yüzden Nisan Mayıs gibi çıkacağı yazılı telefonun. Doğruysa beklememek en mantıklısı.
  • Telefon çıktıktan 6 ay sonra orta segment olacaksa Sony almak mantıklı mıdır sizce? iphone 5S seneye de ondan sonra da üst segment olarak geçer diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood1991

Şimdi baktımda Z3, ekran ve kamera olarak çok daha önde Iphone 6'ya göre. Özellikle Full Hd ekran olması çok iyi bence.

Ben z3 ve iphone 6 da inceledim. İkisi arasında çok kararsız kalmıştım . Bana göre kamera ve ekran anlamında iphone gerçekten daha gerçekçi ve canlı .
    Z3 ün iphone 6 ya göre avantajkarı sağlamlığı ve ses çıkışı diyebilirim.
  • Bütçe sorunun yoksa kesinlikle Iphone almanı öneririm. 1 yıl sonra ikinci el yüksek fiyata satarsın.
  • arkadaşım bende z2 var cihaz güzel ama servis berbat ötesi.benim telefonon yan çıtası çatlamış. Haliyle su geçirmezlik de yalanb oluyor servise gönderdim fark etmemişler bile ikincisinde üzerine bant yapıştırıp ok işaretiyle gösterdim bu seferde kullanıcı hatası dediler. Hiç bir darbe yada düşürme yok ceketin cebinde nasıl kırılır anlayamadım
  • Z2 Z3 aynı cihaz.

iPhone 6 ile bu cihazlar yan yana yazılır mı ya. Birde sormuşsun ciddi ciddi.

iPhone 6 almayacaksanda bekle Z4 al. Belki Z4 iPhone 6 ile kıyaslanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Z2 Z3 aynı cihaz.

Neye göre bu kıyaslamayı yapıyorsun ben Z2 kullanıcısıyım merak ettim açıkçası yazılım dışındaki üstünlüklerini sıralar mısın ?
  • Bu ne ya. Z4 çıkınca da Z5'i bekleyin diyeceksiniz. Adam ne isterse onu alsın. Sana tavsiyem Android cihaz almandır çünkü özgürlük var. Ben 7-8 aydır iphone kullanıyorum hiç memnun değilim elim kolum bağlı gibi hissediyorum.
  • Ben almıyorum arkadaşlar, arkadaşım için sordum. Bende Iphone 4 var zaten ve memunum. ( Gerçi son bir arıza çıkarttı güç konnektöründe 170 tl ödemem gerekti ama olsun ).

Arkadaşında babası Note 3 almış ona sormadan.

Sürpriz oldu Note 3. Tabi diyorki, Z4 çıkınca Note 3'ü satıp Z4 alayım diyor. Tabi belki Iphone 6'da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkn_82

quote:

Orijinalden alıntı: ø

Z2 Z3 aynı cihaz.

Neye göre bu kıyaslamayı yapıyorsun ben Z2 kullanıcısıyım merak ettim açıkçası yazılım dışındaki üstünlüklerini sıralar mısın ?

Z3 ve iPhone 5s ile Modern Combat veya böyle yüksek grafikli bir oyun oynamaya başla 1 saat sonra Z3 kasım kasım kasılır ve iPhone 5s aynı performansla akar.

Z3 ile iPhone 5s'i program ve oyunla doldurup kullanmaya başla 1-2 ay sonra Z3'te menüyü bile 3-4 saniye beklersin, iPhone 5s aynı hızıyla 1 sene sonra bile devam eder.

iPhone 6'yı bunlarla karşılaştırmaya gerek yok. Z3'ün muhattabı 5s'tir, belki Z4 iPhone 6 ile muhattap olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 4 Aralık 2014; 8:35:12 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.