Şimdi Ara

sony xperia Z2 mi M4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony xperia m4 yada z2 alacam aralarındaki fiyat farkı fazla değil hangisini tavsiye edersiniz?

• Z2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yönden kesinlikle z2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk11235

Sony xperia m4 yada z2 alacam aralarındaki fiyat farkı fazla değil hangisini tavsiye edersiniz?

Bende M4'ü alırken z2 almak için gitmiştim aslında sony çalışna dedi boşuna 500-600 TL vermeyin.Bana dua bile edersin Aynı özellikler neredeyse dedi gittim m4 aldım memnunum şuanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows NT -- 24 Haziran 2015; 18:29:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sergiyak

quote:

Orijinalden alıntı: Windows NT

quote:

Orijinalden alıntı: berk11235

Sony xperia m4 yada z2 alacam aralarındaki fiyat farkı fazla değil hangisini tavsiye edersiniz?

Bende M4'ü alırken z2 almak için gitmiştim aslında sony çalışna dedi boşuna 500-600 TL vermeyin.Aynı özellikler neredeyse dedi gittim m4 aldım memnunum.

iyi bok yedin amk

Senin gibi trollerle uğraşmayacağım direk şikayet ettim gitti.Uğraştıkmı suçlu biz oluyoruz bizede ban atıyorlar çünkü

• berk11235 B kullanıcısına yanıt
    Xperia Z2 alabiliyorsan kesinlikle Z2
  • imkanınız varsa sony garantili z2, sony garantili z2'ye paranız yetmiyorsa m4'e yönelin
  • Z2 ile m4 aynı fiyattan satılıyormuş gibi yorum yapılması komik olmuş. Sony garantili z2 ler hala pahalı. M4 root kullananlar için çok ideal. 128 gb kadar kart destekliyor.

• Z2

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.