Şimdi Ara

Sony, Xperia Z2 modeli için iki yeni kablosuz şarj aksesuarını tanıttı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şarj aksesuarı kullanışsız bence ama şu kılıfa bitiyorum, harika..
  • On yıllardır kullanılan şarj docklarından ne gibi bir kullanım avantajı var ki bunun şimdi... Sonuçta telefon dock gibi temas eder şeklinde üstüne konuyor yine.
  • Xperia Z3 ile dock alacağım. Dock daha mantıklı bence,en azından prizden çekmem.
  • Aslında geç bile kalındı bunun için, Beğenilmeyen lumia lar bile iki senedir kullanıcılarına bunu sunmakta
  • bu ürün en zaman teknosa ya felan gelir
  • Burdaki asil.amac kapakciklarin kapli olup asinmadan sarj edilmesi.su gecirmez ozelliginini yitirmemesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Kılıf 65 gram!

Zamanında 920nin ağırlığına laf ediyordular, o saflar bilseydi 920de dahili Qi olduğu için ağır olduğunu. Şimdi anlıyorum ki Qi ile hafifmiş bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıf gerçekten çok güzel duruyor.
  • Yinede arkadaşın dediği gibi aparatlar kablolu. E normal kablolu şarj makinesi gibi iş görecek. Çok da gerek yokmuş açıkçası. Ama meraklısı vardır tabii bilemeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: A.S.İ

Kılıf gerçekten çok güzel duruyor.

+1
  • arkadaşlar o kılıfın görüntüsüne aldanmayın ben aldım kullandım 2 ay içinde dört tarafından açıldı içinde karton parçası var koymuşlar. 2 ay kullana bildim bozuldu parçalandı çıkarıp attım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.