Şimdi Ara

Sony, Xperia Z2 modeli için iki yeni kablosuz şarj aksesuarını tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony, Xperia Z2 modeli için iki yeni kablosuz şarj aksesuarını tanıttı

Sony yaptığı duyuruyla kablosuz şarj standartlarını desteklemeyen Xperia Z2 modeline kablosuz şarj özelliğini kazandıran kablosuz şarj kılıfı WCR12 ve Qi standardındaki kablosuz şarj cihazı WCH10'u duyurdu.

Telefonun arka yüzünü ve kapaklı yapısıyla ön yüzünü de kapatan kılıf aynı zamanda katlanabilir yapısı sayesinde düz bir zeminde cihaz için stant görevini de görebiliyor. Şık bir tasarıma sahip olan bu kılıf sayesinde Qi standardını destekleyen Sony kablosuz şarj cihazı veya piyasada bulunan pek çok alternatif kablosuz şarj cihazıyla Xperia Z2'yi şarj edebilmek mümkün hale geliyor.

Kılıfın yanında WCH10 kablosuz şarj aletini de duyuran Sony, oldukça sade bir tasarıma sahip olan kablosuz şarj cihazının 5W güce sahip olduğunu belirtiyor. Aynı zamanda Qi standardını desteklediği için WCH10 şarj cihazını Xperia Z2 dışında Nexus 5, Lumia 920 gibi bu standardı destekleyen diğer akıllı telefonlarla da kullanabilmek mümkün.

Sony tarafından henüz resmi fiyatı açıklanmayan aksesuarları İngiltere'deki bir online mağazada kılıf £70 ve şarj cihazı £55 fiyat etiketleriyle satılıyor.

Kaynak:http://blogs.sonymobile.com/2014/05/28/wireless-charging-for-xperia-z2/

• Kablosuz diyorlar ama aparatlar kablolu :))
  • Şık duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Kablosuz diyorlar ama aparatlar kablolu :))

Elektrik havadan mı gitsin ? Öyle bir teknoloji var da bizim mi haberimiz yok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue7 -- 29 Mayıs 2014; 22:21:24 >
  • Galaxy S3 den beri tanıtılıyo bu ürünler ama ne gördüm ne alanı gördüm.
  • quote:

var tabi nikola tesla kablosuz elektrik teknolojisini yıllar ve yıllar önce bulup kullanmış birisidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue7

quote:

Üşüyoruz Tesla reis..
  • Ah Tesla ahhh. Seni bitirdiler, Dünyanın önüne barikatı set halinde çektiler.
    Kahrolsun Edison. Şu halimize bak.

Ne güzel, telefon cebimizde sokakta yürürken bile şarj oluyor olacaktı şimdi...
  • Bu gibi cihazlar ofiste vs pat diye uzerine koyacagin urunler olarak goruyorum.
  • Ben bunu 2 yıldır kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

quote:

quote:

Üşüyoruz Tesla reis..

• 15 yıl önce kullandığım panasonic traş makinesinde bile vardı benzer teknoloji. Nedense pek yaygınlaşmadı.
  • Z2 tüm telefonlardan önce tanıtıldı, ondan sonra tanıtılan telefonlar satışa çıktı z2 hala yok :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Ben bunu 2 yıldır kullanıyorum

Nikini yazıp resim göstermesen kimse inanmıcaktı :D

• Bu fiyat ne ya sony neyin kafasnı yaşıyor tez zamanda batsınlar htc de sony de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

quote:

quote:

Üşüyoruz Tesla reis..

Ne alaka ? Tesla'nın çalışmalarından elbette haberdarım ama günlük hayatta kullanılmadığını ve bunun için önümüzde daha çok uzun bir vadenin olduğunu göz önüne aldığımızda sizin bu yorumunuz sırf sivrilmek için atılmış gereksiz bir yorum. Belki çoğumuzun ömrü bunu görmeye yetmeyecek bile o yüzden şuanda bunu yok saymam pekte yanlış sayılmaz.

Daha 1 günü zar zor çıkaran bataryalarla uğraşırken kablosuz elektriği hayal etmeye başlamışsınız...

• Çok saçma bir teknoloji,sonynin manyetik dockları daha mantıklı ha doka koymuşdun ha pedin üdtüne ne farkeder...Ayrıca dockta daha hızlı şarj oluyor...
  • Kılıf 65 gram!
  • Benlik bir aksesuar değil. Kabloyu takmak bu kadar zor olmasa gerek.
  • o fiyattan dolayi cok az satis yapar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.