Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 ön inceleme (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
30.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasanhoca

Sony Center dan bu gün cihazı aldım,
    Nakit ödeme fiyatı 2150 Tl
    Z1 ile şimdilik aşırı belirgin bir fark göremedim, ilk dikkatimi çeken ekran renkleri daha canlı geldi.

Hocam iyi günlerde kullanın,cihaz hakkında detaylı incelemeni yorumlarını bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illustrious.

quote:

Orijinalden alıntı: hasanhoca

Sony Center dan bu gün cihazı aldım,
    Nakit ödeme fiyatı 2150 Tl
    Z1 ile şimdilik aşırı belirgin bir fark göremedim, ilk dikkatimi çeken ekran renkleri daha canlı geldi.

Hayırlı olsun.

İstanbul-Kanyon mu hocam?

Sony Center ların bir çoğuna gelmiş fakat ay sonunda satış başlayacakmış, daha önce alışverişim olduğu için bana ayrıcalık tanıdı:)
    Şİmdilik yer paylaşmam onlar için sorun olabilir.

İlk paralel ithalat yolu ile gelen xperia z modelde Almanya Vodafon menüsü olduğu için ikinci aldığım Xperia Z1 Sony Center dan aldım.
    Üçüncü kullandığım Xperia z2.
    İş ve ev için ayrı hatlarım olduğu için iPhone ve Xperia ikisinide kullanıyorum.
    Apple ve Android işletim sistemli telefon üreten firmalar aslında piyasayı bölüşmüşler, biri diğerinin bahçesine girmeyerek müşterilerini kısa sürede yeni modeller ile .......... :((((( çalışıyorlar.

Apple kendine özgü artıları
    FaceTime,
    iCloud ile mac ve ipad ile bilgi entegrasyonu örnek iphone yazdığım bir not aynı anda ipad ve macbook bilgisayarımada düşmesi,
    Apple kendi denetimindeki güvenilir yazılımlar desteği
    Çok önemli olmasada apple ürünleri kendi aralarında iMesaj ile ücretsiz mesajlaşabilmesi

Sony için artılarını sıralayacak olursam.
    Güveniliri olmasada android işletim sisteminin daha özgür yazılımlara destek vermesi,
    Xperia Z2 ilk çıkan modelleri ve iPhone göre özellikle internette dolaşırken çok daha etkileyici buldum.
    3GB ram ve yeni işlemcinin gücünü henüz fark edemedim,
    Video çekimlerde 720p@120fps bu özellikle ilgimi çeken bir ayrıntı henüz denemedim

Xperia fanatikleri bana tepki gösterirmi bilemeyeceğim biraz önce gsmarena.com aşağıdaki bilgiyi vermiş:)

http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6-6378.php

• marseltalon M kullanıcısına yanıt
    sentetik testleri pek kafanıza takmayın ,bircok model hile yapiyor , hile yapmayanlar yuksek puan almak icin yazılım optimizasyonu yapiyor,cok kafaniza der etmeyin ayni chipsetli telefonlar benzer performans verir.gercek hayat uygulama testlerinde sorun yasayan duymadim.z1 eski chipsetli olmasın a ragmen z2'den yuksek puanlar almis bu mumkun degil normalde ama yazılım optimizasyonlari ile yuksek puan alinabiliyor , o inclemeden sonra 2 kere daha update almistir tel , simdi yapsanız daha farklı sonuc elde edersiniz belkide.

ben size iki yer oneriyim bunlar gfxbench , gonderilen skorlarnı medyanının alip sonuclari yayinliyor, digeride futuremark hilecileri cikartiyor listeden(htc m8 cikarildi mesala , daha oncede samsung modelleri hile yapmaktan vazgecince geri aldilar.)
    bunlara bakip incelerseniz z2 m8 ve s5'in uzerinde oyun performansı bakımından.

http://gfxbench.com/
    http://www.futuremark.com/hardware/mobile

• 2150 TL iyi bir fiyat bence, 2400 lerde bekliyorduk
  • Bende bi ara bu telefonu almaya karar verdim fakat 4k video çekimlerinde aşırı ısınma sorunu oldugunu ögrendim.8-9 dak video çekince isinmadan dolayi uyari veriyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guzel telefon olmus alinabilitesi var ama biraz piyasayi yoklamak gerek hemen atlamadan.

• Bazı Sony Centerlara ürün gelmiş arkadaşlar kesin bilgidir,stok problemliymiş ama.
  • arkadaşlar ürünü hepsi burada'dan 2200 tl ye aldı distribütör firma tarafından garantili diye, ancak imeı sorgulattıgımda ithalar yoluyla kaydedilem imeı yazıyor. Yani bu ne demek oluyor. Hepsi burada bizi mi kandiriyor 1950 tl ye satılan üründen farksız mı bu??
  • Sanl tuşlar ne Allah aşkına tam bir kekoluk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • z3 modelinide bekliyoruz
  • Turkcell T40 cok benziyor aynı kasa gibi bu z2 yi bu yuzden almaktan vaz gectim kızlar T40 filan sanar karizmam cilir agbi LG3 yada HTC alicam sony tasarim berbat
  • Ekranı bi türlü düzeltemedi gitti.

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Ne gibi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Ne gibi hocam

Çok soluk bir ekranı var sanki piyasadaki 300 liralık tabletler gibi.

Daha once kullanmadim ama merak ettim acikcasi ekranini eger oyleyse neden o kadar para veriyorlar ki :/

Soluk mu? Parlaklığı açtınız mı?

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-Z2-vs-Apple-iPhone-5s

Sony Xperia Z2 Ekran Çözünürlüğü: 1080 x 1920
    Iphone 5S EKran Çözünürlüğü: 640 x 1136

Sony Xperia Z2 Pixel Yoğunluğu: 424 PPI
    Iphone 5S Pixel Yoğunluğu: 326 PPI

Z2 soluksa 5S, Nokia 3310 yani.
    Siz yanlış telefonu kullanıyorsunuz bence xperia z2 nin kusursuza yakın bir ekranı var incelemesem anlarım da elime aldım kullandım 5s falan hikaye.
  • Z2 yi dün aksam tam almak uzereydim hatta arkadaşla fiyatta anlaştık bi Cafe'de oturduk telefonu inceledim kamerası sadece 4.3 formatında 20mp cekim yapıyor normal olarak 15 mp kullanabiliyorsun efekli çekimlerde sadece 8 mp çekiyor ve gece çekimlerinde kamera kumlanma yapıyor bu bütün xperia serilerinde var on kamerayı sorma zaten kendimi göremedim kamerada nerdeyse ve okadar cok istediğim telefonu almaktan vazgeçtim almak isteyenler telefonu mutlaka geniş kapsamlı incelesin oyle alsın nedemek istediğimi anlarlar zaten z2 kesinlikle kamera olarak en iyi degil gündüz çekimleri cok iyi olabilir ama gece çekimleri vasat

• quote:

Orijinalden alıntı: MekaRex

Soluk mu? Parlaklığı açtınız mı?

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-Z2-vs-Apple-iPhone-5s

Sony Xperia Z2 Ekran Çözünürlüğü: 1080 x 1920
    Iphone 5S EKran Çözünürlüğü: 640 x 1136

Sony Xperia Z2 Pixel Yoğunluğu: 424 PPI
    Iphone 5S Pixel Yoğunluğu: 326 PPI

Z2 soluksa 5S, Nokia 3310 yani.

Çözünürlükle ilgisi nedir siz beni yanlış anladımız galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Siz yanlış telefonu kullanıyorsunuz bence xperia z2 nin kusursuza yakın bir ekranı var incelemesem anlarım da elime aldım kullandım 5s falan hikaye.

Z2'nin display'i HD-Triluminos teknolojisi ile aydınlatılıyor, zaten bu apayrı bir olay!
    S4cü ve S5'ler Z2'yi eline alınca farkı hemen anlıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.