Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 ön inceleme (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
30.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arkadasx

quote:

Orijinalden alıntı: Taner1903BJK

quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Siz yanlış telefonu kullanıyorsunuz bence xperia z2 nin kusursuza yakın bir ekranı var incelemesem anlarım da elime aldım kullandım 5s falan hikaye.

Z2'nin display'i HD-Triluminos teknolojisi ile aydınlatılıyor, zaten bu apayrı bir olay!
    S4cü ve S5'ler Z2'yi eline alınca farkı hemen anlıyorlar.

Display değil ekran diyeceksin , senin gibi özentiler farketmeden Türkçemize zarar veriyor.

aynen dostum Türkçesi varken özenmeyin yabancı uyruklara

• quote:

Orijinalden alıntı: arkadasx

Display değil ekran diyeceksin , senin gibi özentiler farketmeden Türkçemize zarar veriyor.

Zaten ingilizcesini de doğru kullanmamış, screen demesi gerekirdi. Özentilik başa bela dediğiniz gibi.
  • arkadasx @

Bak yavrucağızım...
    beni nereden tanıyorsun da hemen özenti teşhini koyuverdin...

Senin kullandığın kelime Türkçe mi?

Türkçe - Fransızca
    ekran - écran [le]

Tam Türkçesi:
    görüntülük

Türkçe - ekran ne demek:
    üzerine, bir cismin ışık yoluyla görüntüsü düşürülen saydam olamayan düz yüzey, görüntülük.
    beyazperde, görüntülük.
    televizyon camı, görüntülük.

Artık kullanırsın...
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    5s den kötü demeniz komik yan yana koydum arkadaşımın 5s ile o bile benim ekranın çok daha iyi olduğunu kabul etti asıl bana daha soluk gelen 5s in ekran oldu
  • Bende Z2 kullanıcısıyım,ama eleştirmeden edemeyeceğim.Su geçirmez smartphone yapıyorsun madem,kablosuz şarj teknolojisini de eklesen fenamı olurdu Sony.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar avrupa ülkesinden alınan sony cihazın garantisi Türkiye'de geçerli midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

Bende Z2 kullanıcısıyım,ama eleştirmeden edemeyeceğim.Su geçirmez smartphone yapıyorsun madem,kablosuz şarj teknolojisini de eklesen fenamı olurdu Sony.

O var zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: TroppX

quote:

Bende Z2 kullanıcısıyım,ama eleştirmeden edemeyeceğim.Su geçirmez smartphone yapıyorsun madem,kablosuz şarj teknolojisini de eklesen fenamı olurdu Sony.

O var zaten

Stand olarak var .Ben stand olmadan temassız olandan bahsediyorum

• quote:

quote:

quote:

O var zaten

http://www.teknokulis.com/webtv/videoizle/sony-xperia-z2nin-kablosuz-sarj-cihazi-ile-tanisin
    dock u kastetmiyorum ben

• quote:

quote:

quote:

quote:

O var zaten

http://www.teknokulis.com/webtv/videoizle/sony-xperia-z2nin-kablosuz-sarj-cihazi-ile-tanisin
    dock u kastetmiyorum ben

Eyvallah nereden bulabiliriz ebay da felan bulunur heralde.

• İphone dan sonra en sevdiğim telefon Sony xperia Z serisi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O var zaten

dock u kastetmiyorum ben

Eyvallah nereden bulabiliriz ebay da felan bulunur heralde.

hocam bu cihazlar hakkında bir bilgim yok ama bildiğim kadarıyla sadece bu cihazlar z2 yi şarj etmiyo veya bu cihazlar sadece z2 için tasarlanmamış.Nokia nın şarj ünitesinide kullanabilirsiniz diye düşünüyorum veya başka bir üreticinin bilgisi olan arkadaşlar cevaplayacaktır iyi günler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

niye 3 dk lık video. neden daha uzun değil?

"Sizler için kısa bir öninceleme yaptık, sonraki videomuzda görüşmek üzere hoşçakalın." Fuarda yarım saatlik bir inceleme yapılmasını bekleyemezsin.
  • Arkadaşlar Z2 ile izmirde fotoğraf çekmek istedim. Normalde afyonda oturuyorum. Öğle vakti telefonu cebimden çıkardım kamerayı açtım dola doğru çevirip deklanşör tuşuyla fotoğraf çekecektim ama sola doğru çevirirken parlaklık kademeli olarak düşmeye başladı. Telefon dikken her şey normal ama sapa yada sola çevirirken parlaklık gittikçe düşüyor. Evde ve akşamları bir Problem yok. Güneş varken bazen olmuyo ama dışarda güneş varken bu dediğim oluyo. İlk defa başıma geldi. Afyonda iken böyle bir Problem yoktu. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

• Telefonu sonunda aldım. Türkcell'den alıyordum ki vazgeçtim ve sonra hepsiburada dan aldım 1850TL ye. Telefon tek kelime ile harika, hatta tüm 5s ile ve s5 ile hapsinle karşılaştırdım gerçekten harika.
    Telefon alcaklara bu kadar bütçeleri varsa şiddetle öneriyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

z2 almayi dusunuyorum ama 2-3 ay sonra z3 falan tanitilirsa kafayi yerim..biraz ust model takintim var:-).bi yerde sony'nin 6 aylik zaman dilimiyle ana model cikaracagini duymustum.dpgruluk payi varmidir/.?

Senede 1 model çıkartan firmalar varken ;

Sony gibi 3 ayda bir model çıkartan firmalardan telefon almak akıl işi değil . 3 ayda bir yenilerim dersen kendi bileceğin iş . Bu firmalar kendini çöp ediyor .

Bu tamamen uzun ömürlü cihaz yapamamalarından kaynaklı . Bir Apple olamadı hiçbir firma .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 8 Ağustos 2014; 18:35:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

z2 almayi dusunuyorum ama 2-3 ay sonra z3 falan tanitilirsa kafayi yerim..biraz ust model takintim var:-).bi yerde sony'nin 6 aylik zaman dilimiyle ana model cikaracagini duymustum.dpgruluk payi varmidir/.?

Senede 1 model çıkartan firmalar varken ;

Sony gibi 3 ayda bir model çıkartan firmalardan telefon almak akıl işi değil . 3 ayda bir yenilerim dersen kendi bileceğin iş . Bu firmalar kendini çöp ediyor .

Bu tamamen uzun ömürlü cihaz yapamamalarından kaynaklı . Bir Apple olamadı hiçbir firma .

Yok kalsın:-).iphone Yada htc alırım daha iyi:-)

• arkadaşlar bana bi tanıdığım xperia z2 alma ısınma problemi var sony amerikada falan geri toplatmış ürünleri türkiyedekileri herhangi bir müdahale yapmamış millet hala alıyo bunun ne kadar doğrusu vardır *
  • 10 günlük Xperia Z2 kullanıcısıyım bir önceki cihazım Xperia S'ydi. Sony kullanıcısıyım ve severek kullanırım.Lakin bu amiral gemisi sanırım biraz titanike benzemiş... Altını çizerek yazıyorum problemleri alacaklar dikkat etsin. Cihazın ön kamerasının üstünden ve sağ üst köşesinden başlayan tırnak girebilecek kadar bir açıklık söz konusu ben GSM operatörü üstünden aldım ve bütün teknoloji mağazaları dahil bir çok yer gezdim.Her 10 cihazından 5'inde var.Özellikle siyahta mevcut sony center ve alınan GSM bayisi bile onayladı.Cihazın performansına gelirsek harika bir fotoğraf makinesi, geliştirilmiş müzik deneyimi, kullanımı ve özellikle ekranı çok iyi ve hassas parmak tam dokunmadan bile algılıyor.Her ne kadar büyük ve kaba olsa da inanılmaz hızlı ve seri ısınma problemine gelirsek Su geçirmezlik sertifikası olan bir cihazın ısınmasını normal karşılıyorum neden her yeri kapalı kulaklık girişi bile içten kapalı sim kart kapağını micro SD kapağını açarak kurcalarsanız kapaklar aşınabilir esneyebilir sonra su testinden olumsuz geçebilir.Bir de şebeke ayarlarını iyi ayarlayın zira durduk yere bağlantı kopuyor ve şebekeyi görmüyor nedenini bilmiyorum araştırıyorum. Bir kaç resim yükledim değerlendirin.

Foto 1.Normal çekilmiş fotoğrafı
    Foto 2.Tam zoom yapılarak çekilen
    Foto 3.Panaromik normal çekim

• quote:

Orijinalden alıntı: antika1211

arkadaşlar bana bi tanıdığım xperia z2 alma ısınma problemi var sony amerikada falan geri toplatmış ürünleri türkiyedekileri herhangi bir müdahale yapmamış millet hala alıyo bunun ne kadar doğrusu vardır *

Türkiye'den de toplansaydı keşke aldığım günden beri sorunlu. 2 aydır serviste. Hakem heyetine verip paramı geri alcam inşallah. Çok pişmanım bu telefonu aldığıma. O kadar para veriyorsun 8 dk video çekemiyor kilitleniyor. Paramı geri alabilirsem iphone alcam kafam rahat olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.