Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 ön inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
30.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu sanal tuş olayı gerçektende hiç hoş değil. Orada kocaman alan var koysana kapasitif tuşları. Aynı saçmalığı LG G2 de yapmış mecbur Rootlayıp şekil şemal vermeye çalışıyorum.

• Valla ben diyince millet beni eksiliyor. Madem telefonun altında o kadar boş alan var ekran tuşları yerine kapasitif tuşları o boş alana koy bizde ekrandan daha fazla yararlanalım.

• Telefon harika olmuş, fiyatına bağlı olarak Xperia Z'den geçiş yapmayı düşünebilirim. It's a SONY

@karabatak34

Garip gelecek ama yanlış yazıyor orada 3200 mah doğrusu
  • Mobıl dunya kongresınde ınternet yok,olaya bak arkadas..

benı bır bu kadar daha sasırtan Mesut Cevıkın bır sonyı cok begenmesi oldu,enteresan.Bu cıhaz s5 i tokat manyagı yapar sımdıden soyleyeyım.

• Sanırım şu ana kadar tanıtılan en kral telefon bu olmuş. Tasarım, donanım, malzeme kalitesi, özellikler... hepsi de 5 yıldız. Bravo Sony. Sonunda yaptın.
  • z2 tabikide s5 ten iyi 3gb ram bunun enbüyük örneği. s5ten 1yıl fazla ömrü olcak demek bu.
    lakin fiyat ne olcak adamlar z1miniye 2bin tl dedi de :D s5 3-5aya internet satışı 1500tl olur bu telefon 2bin tl olur internet fiyatı 3-5ay sonra. 500 tl fark değermi bilmem ama 200-300tl fark değer. 3200batarya inş doğrudur. 3000çıkmasında 200mh ne fark eder demeyin lütfen. sarj genelde saat 18-19arası bitiyor eve 20-21 arası ortalama insnalar varabiliyor büyük şehirlerde onun için kıldan dönmeyelim:d fiyat hariç süper tl çerceveleride z3te düzeltirler 200tl zam yaparak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illustrious.

Telefon harika olmuş, fiyatına bağlı olarak Xperia Z'den geçiş yapmayı düşünebilirim. It's a SONY

@karabatak34

inş dediğin gibidir 200mh çok önemli:D benm pil eve gitmeden bitio 18gibi 200mh daha olsa 1saat filan daha sallar. 20de evde oluyorum ortalama benim için iyi olur. ama ben andrt bi telefone 1500den fazla vermem :d ama rekabet için iyi oldu z2

• quote:

Orijinalden alıntı: karabatak34

quote:

Telefon harika olmuş, fiyatına bağlı olarak Xperia Z'den geçiş yapmayı düşünebilirim. It's a SONY

@karabatak34

inş dediğin gibidir 200mh çok önemli:D benm pil eve gitmeden bitio 18gibi 200mh daha olsa 1saat filan daha sallar. 20de evde oluyorum ortalama benim için iyi olur. ama ben andrt bi telefone 1500den fazla vermem :d ama rekabet için iyi oldu z2

Note 3'de 2200'den çıktı sonuçta, Ayfonların fiyatları belli.. Kur yükseldi, daha da yükseltmek için ellerinden geleni yapıyorlar.. Katıldığım nokta fiyatları ilerleyen aylarda düşürmüyor, ama ben bir yıllık Z sahibi olarak Z'nin fiyatının bir türlü düşmemesini seviyorum mesela

• kim la bu seri eksileyen

• Full HD 120fps kayıt iyiymiş.

• Belki bunu 2200 yaparlar z1'i 2000'e çekerler, z'de 1700 liradan satılır. Compact'ı ne yapacaklar o da merak konusu oldu artık.
  • quote:

quote:

quote:

@karabatak34

Note 3'de 2200'den çıktı sonuçta, Ayfonların fiyatları belli.. Kur yükseldi, daha da yükseltmek için ellerinden geleni yapıyorlar.. Katıldığım nokta fiyatları ilerleyen aylarda düşürmüyor, ama ben bir yıllık Z sahibi olarak Z'nin fiyatının bir türlü düşmemesini seviyorum mesela

dostum sen aldıktan sonra fiyat çıksa ne olur düşşe ne olur. senin cebine bişey girmez. önemli olan senin aldığın fiyat. not 3 şuan 1800bandında internette. inanmıyorsan googleye yaz bak. z2 le not3 arasında hiç bi fark yok sadece fiyat farkı var :D nerden baksan 500-700tl fark olcak sadece :D hee çok zenginsem fiyat önemli deil diyorsan z2 kraldır androit cepesinde. ama fiyata göre bakarsak sony almak bence boşa israf gibi. zaten artık her telefon çok iyi donanım olarak. boşa çok para vermek anlamsız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Belki bunu 2200 yaparlar z1'i 2000'e çekerler, z'de 1700 liradan satılır. Compact'ı ne yapacaklar o da merak konusu oldu artık.

compact 2bin tlden türkiyeye giriş yaptı. sony kan emici. z2 2499tlden girer :D ister z2 al ister şahin marka 10işilik otomobil :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: codex-hex

kim la bu seri eksileyen

Leğen severlerin ızdırabı, ses etme alışacaklar

o leğenler olmasa sony amirel gemilerini 3-4bine iteler bize:D
  • quote:

quote:

Belki bunu 2200 yaparlar z1'i 2000'e çekerler, z'de 1700 liradan satılır. Compact'ı ne yapacaklar o da merak konusu oldu artık.

compact 2bin tlden türkiyeye giriş yaptı. sony kan emici. z2 2499tlden girer :D ister z2 al ister şahin marka 10işilik otomobil :D

Hocam ne yaptin hoppa fanboy stylelar gelir birazdan sen kac ben onlari oyalarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl Z1 böyle olmalıydı... Z1 alanlara yazık oldu da telefon it's a Sony dedirtiyor.

Bu arada stereo konusunda bir bilgi var mı millet htc ile kıyaslıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: saakirt

quote:

quote:

Hocam ne yaptin hoppa fanboy stylelar gelir birazdan sen kac ben onlari oyalarim

biz kötü demioz sonyye sadece pahalı. millet fiyatı düşmüyor die seviniyor nasıl kafaysa artık bu :D bırak düşşün herkes alsın. her kes aldı fiyat düştü die senin telefonun yavaşlamazla:D

• 2300 TL'den ülkemize girer, Avea da 2900'e iteler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakikaten Samsung'un beklentinin altında kalması fiyatları çok fazla etkileyecek. Biz telefonların ucuzlamasını beklerken daha bir pahalı almak zorunda bırakılacağız. Alabilecek miyiz? Orası muamma.

• Ekranda ıps mi kullanilmis neden bahsetmediniz ki

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.