Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 ön inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
30.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşey iyi güzel de kamera nasıl fiyatlandırma ne olacak onun dışında gayet güzel alınası bir telefon olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok büyük durmuyor mu ? z1 bile bana büyük geliyordu z2 z1den büyük dedi mesut bey. ee o zaman ?
  • Motor gibi anlatıyon az yavaş

• Bunu alsak 3 aya yenisi çıkar. Böyle saçma telefon mu olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu alınır olmuş ışte.

• Samsung telefon görsün.

• full hd de kalan ekran,güçlenen sistem,3gb bellek.... bu senenin en güzel cihazı olmaya aday.birde yanda sd kart yuvasını gördümki.... çok güzel çok.şuana kadar çıkan cihazlar arasında samsungun hiç şansı yok bence.Note4 bekliyorum hadi bakalım :D 6-7 ay daha kafa raad

• Düşmemesi baya iyi aslında. Gerçi note 2 var bende 1 yıldır düşmedi

• z1 ilk cıktıgı zaman cercevelerdeki kalınlık ve ekranın g2 ve note3 e gore soluk kalmasını eleştirmiştim. Hatta kamerasını da deniyim dedim. Datart magazasında hem lumia 920 hem de z1 ın kamerasını inceledim. İnanın nokia daha iyi detay verdi(ekranlarından gordugum kadarı ile). Taa o zaman soyledim , z1 den olmaz die. kasa kalitesi en hosuma giden alet ama içi de keske oyle olsaydı...

kim ne derse desin amoled, alıp gidiyor insanı. cok kaliteli. Sony su inadı bırakıp amoled geliştirse daha iyi olur. artı o sanal tusları ben de hic sevmedim. ekran 5 kusur inch ama o sanal tuslar yüzünden 4 inchlik gibi kullanıyorsunuz hissi var.

z2 amiral gemisi olamaz.z1 in guncellenmiş hali. feedbaclere baktılar , millet cerceveden yakındı 4k dan yakındı ramden yakındı hemen güncellediler. adam gibi bir yenilik yok. devrim samsung note serisi ve apple cihazlarda oluyor. her model devrim. ha ben ise nexus 5 kullanıyorum. en iyisi değil ama bana fazla alet. işimi görüyor ...

• xperia serisinin çerçevesi telefonu çok fazla hantallaştırıyor. o yüzden es geçiyorum. çok kalın çerçeveleri var... çok güzel telefon ancak keşke daha ince çerçeveye sahip olsaymış..

• Ekran kamera tasarım 10 numara sony yapmış yine ama şu fiyat konusundada becerikli olsalar herkes alır
    Z1 compacta yaptıkları fiyatlandırma hatası herkesi çıldırttı bu yüzden Z2 nin fiyatıda 2500 liradan aşağı olmaz

• o değil de, z ile aynı jenerasyonda htc one çıktı, sonra z1 çıktı, sonra z2 çıktı One halen güncel. sony bi oturtmalı bu işi. güzel telefon yapıyor ama sırf bu yüzden almaya çekinen çok olur. zira telefon biraz geride kaldı mı güncelleme falan da kesiliyor sony'de.

• sanal butonlu telefonları hiç sevmiyorum. o yüzden samsung ve Nokia tercihim oluyor.

• s5 i çok fena tokatlayacak bu cihaz.
  • Sony, 4K konusunda Note 3 lansmanında darbe yemişti. Bu telefon Note 3'ün intikamı gibi olmuş. Bir sonraki düello nasıl geçecek bakalım. İyice pembe diziye döndü.

Adaşımı foto da görür gibi oldum. Gömülmüş telefona..

Z2 fotoğraf örneği..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuheylan12 -- 25 Şubat 2014; 12:53:07 >
  • Kıçı kırık iphone 5s 2899 tl satılırken kimse fiyat yüksek demedi.

• http://www.youtube.com/watch?v=_15AUun_p3c

Ekran kalitesi.

• İlk başta ufak bir yanlış anlama haberinden sonra güzel görünüyor

Şahsen Lg dışında fiyat sürprizi yapacak firma yok gibi.

• Arkadaslar Bu telefonlara aldanmayin esas amiral gemileri 5-6 ay sonra gelicek, Zaten az bisi takip edenler beni anlarlar. Daha Snapdragon serisi cikmadi hala eski sürüm 800 ün hiz asirtilmis versiyonu kullaniliyor. 6 aya kalmaz snapdragon 805-810 serileri piyasaya sürülür ve herkezde o islemciler adina yeni bir telefon cikaracaktir mutlaka. Samsung tasarimda bir degisiklik yapmadi fazla,benim düsüncem snapdragon 810 ile metal kasaya gecis yapacagi. Sony yazilim yönünde deiger firmalara nazaran daha geride aksini iddaa eden varsa sony`nin sundugu yenilikleri söylesin yazilim yönünde. Ekonomik ve SIKLIK acisindan Lg G2 Pro bence favori olur lakin oda gecmisin kotü izlerini üzerinden atamadi hala. Bu durumda herkez birazdaha beklese yeni cikacak telefonlari, simdikiler cok ucuzlar sony ve diger markalarda dahil ve yeni cikacak telefonlarda daha makul fiyat olur düsüncesindeyim.

• Ayıp ama bir ana sayfadaki koyduğunuz resme bakın bir de vidyodaki ürüne. Hala hayvan gibi çerçeve varken neden ana sayfaya bu resmi koydunuzki? Sony yanlısı, samsung düşmanı bir tutum seziyorum haberlerde. Samsungtan ben de nefret ediyorum ama lütfen daha adil olun.

Soldaki Z1, sağdaki daha uzayan! Z2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 25 Şubat 2014; 13:17:16 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.