Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 ön inceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
30.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ''Arkadaslar Bu telefonlara aldanmayin esas amiral gemileri 5-6 ay sonra gelicek, Zaten az bisi takip edenler beni anlarlar. Daha Snapdragon serisi cikmadi hala eski sürüm 800 ün hiz asirtilmis versiyonu kullaniliyor. 6 aya kalmaz snapdragon 805-810 serileri piyasaya sürülür ve herkezde o islemciler adina yeni bir telefon cikaracaktir mutlaka. Samsung tasarimda bir degisiklik yapmadi fazla,benim düsüncem snapdragon 810 ile metal kasaya gecis yapacagi. Sony yazilim yönünde deiger firmalara nazaran daha geride aksini iddaa eden varsa sony`nin sundugu yenilikleri söylesin yazilim yönünde. Ekonomik ve SIKLIK acisindan Lg G2 Pro bence favori olur lakin oda gecmisin kotü izlerini üzerinden atamadi hala. Bu durumda herkez birazdaha beklese yeni cikacak telefonlari, simdikiler cok ucuzlar sony ve diger markalarda dahil ve yeni cikacak telefonlarda daha makul fiyat olur düsüncesindeyim.''

Hemen sayayım:SmallApps yani minik uygulamalar pencerede açılan diğerlernden en büyük farkı google playden birsürü şeçenek indirilebiliyor multiwindowddan daha kllanışlı,Smartconnect,Playstation mobile,Playstation now,Dualshock 3 connet,Xperia Link,Video unlimited,music unlimited,xperia link,lifeLog,SocialLife,Facebooka canlı yayın,AR Efect,TimeShift,İnfoEye,Vine(Sony özel),eskiz uygulaması,TrackID,SensMe,2 tuşla ekran uyandırma,akıllı bekleme,smartAnswer,Wise pilot for xperia Film editörü vs vs aklıma gelenler...Adamların standart albüm ve walkman uygulamalrında bile birsürü ek özellik var Samsung gibi insanın gözüne gözüne sokmayınca bilinmiyor tabi...

• quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

Çok iyi telefon. Benim pcden daha iyi donanımı var

Güldürdü fakat gerçek olarak çok yanlış bir bilgi olduğunu söylemek lazım.
  • Apple kullanan biri olarak etkilendim. Samsung S5 ile Z2 nin karşısında çok fazla kan kaybedecek.

Sony Z2 in
    Samsung S5 out
  • Şu çerçevede ısrar ettiği için hayır...

• Bence fp de en iyi telefon ve iyi telefon lg g2 dir bunu yarısı fiyatta

• Berk Torku kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=YF-Z3_f3WCE

amoled mi lcd mi daha iyi bir de siz bakın: ).
  • Çok süper bir telefon olmuş. Ben xperia z1 sahibiyim. Gerçektende o çerçeve çok kötü duruyordu z2 de bunu aşmışlar. Sadece çerçeve değil tabii ki herşeyi geliştirmişler. Eğer z1 2200 tl ise z2 nin 3000 tl olması lazm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine olmamış sony... lütfen kasayı; kaliteye yakışır bir şekilde kibarlaştır. elime her sony aldığımda aynı şey kasa kocaman, ekranın altı ve üstündeki o kocaman boşluklar ne Allah aşkına. Benim sony yetkililerine tavsiyem her şeyi bırakıp önce kasayı kibarlaştırmaları ekranın altındaki ve üstündeki o kocaman boşlukları inceltmeleri... maalesef yine olmamış...

• Çerçeve kısmı daha az olsa keşke. Çok güzel bir cihaz.

• Dolu dolu, güçlü, donanım ve yazılım anlamında kesinlikle tahmin edici bir telefon olmuş.. Tasarım anlamında şıklık, sadelikten yana kullanılmış ve güzel olmuş, rekabetçi bir fiyatı olursa Sony amiral gemi modelleri arasında çok tutulabilir..

• daha izlemedim ancak o soluk ekran gittiyse sony samsunga göre kalite anlamında 10 kere alınası bir markadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeler yüzünden Sony'yi düşünmüyorum

• Gerçekten çok güzel. Çerçeveler de düzelmiş, daha ne istenir?
    (Güzel ülkemdeki 2000 tllik fiyatlar dışında)
  • s4'üm var ama s5'e heveslenmedim..
    Xperia Z ekranı çok kötüydü. Bu z2'yi inceleyip tekrar düşünücem.
    Sony QX100 Lensinide almayı çok istiyorum. Tebrikler Sony

• Z1 compact ilk önce btsony tarafından 1499 tl olarak fiyat konumlandırılması yapıldı telefonun satışına bir kaç gün kala oldu fiyat 1999 tl. Z2 yede önceden 2200 tl fiyat koysalar sonrasında 2700 tl yaparlar diye tahmin ediyorum nacizane kendi düşüncem . Z1 compacta amazon üzerinden bakıyorum 690 $ fiyatı varda kardeşim bizim ülkemizde neden 1000 $ ? Onlar insansa biz neyiz ?

• Cihaz harika, fiyatı abartmazlar umarım.
  • Adamlar yapmış arkadaş, samsung oturup izlesin bu videoyu
  • Fotoğraf çekim kalitesi umarım Z1 den iyi olur. Örnek bulamadım şu an itibariyle ..
  • artık firmalar ne kadar zarif ve hızlı takoz telefonlar yapıyorlar,gerçekten masa ayağına da çok uygun olmuş 8-9mm cıvarı ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Riven_ -- 25 Şubat 2014; 18:50:17 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.