Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 ön inceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
30.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nisan aylarında gelecektir diye tahmin ediyorum piyasaya giriş fiyatıda 2350 TL diye tahmin ediyorum
  • Aferin sony aynen devam.
  • Çok çok iyii..
  • sony şu kapasitif tuşları discoverydeki gibi alt kısımdaki boşluğa ayarlayamadı bir türlü
  • İlk başta bu çıksaydı ya Z1 olarak bu telefon. Yazık değil mi Z1 e şimdi?? Pazarlama stratejileri çok insafsız olmaya başladı. Benim Sony e güvenim azaldı maalesef. 6 ay sonra 64 bit işlemcili parmak izi okuyuculu bir Z3 çıkarsa şaşırmam. Hep bir adım geriden gelsin Sony!! Sanal tuş olayının ekrandan alan çalması da ayrı bir sinir sebebi!

Kimse kusura bakmasın ama 5 aylık note3 ün (özellikle n9005) üstüne telefon çıkmış değil henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

İlk başta bu çıksaydı ya Z1 olarak bu telefon. Yazık değil mi Z1 e şimdi?? Pazarlama stratejileri çok insafsız olmaya başladı. Benim Sony e güvenim azaldı maalesef. 6 ay sonra 64 bit işlemcili parmak izi okuyuculu bir Z3 çıkarsa şaşırmam. Hep bir adım geriden gelsin Sony!! Sanal tuş olayının ekrandan alan çalması da ayrı bir sinir sebebi!

Kimse kusura bakmasın ama 5 aylık note3 ün (özellikle n9005) üstüne telefon çıkmış değil henüz.

aynen o dediğin olacak zaten.. eylüldeki modelin prototipi şimdiden hazırlanmaya başladı bile..
  • quote:

İlk başta bu çıksaydı ya Z1 olarak bu telefon. Yazık değil mi Z1 e şimdi?? Pazarlama stratejileri çok insafsız olmaya başladı. Benim Sony e güvenim azaldı maalesef. 6 ay sonra 64 bit işlemcili parmak izi okuyuculu bir Z3 çıkarsa şaşırmam. Hep bir adım geriden gelsin Sony!! Sanal tuş olayının ekrandan alan çalması da ayrı bir sinir sebebi!

Sık model çıkarmasını eleştirebilirsiniz, veya pazarlama stratejisine, onu anlıyorum da hep geriden geliyor dediğiniz Sony'nin cihazı olan Z2'nin S5'den daha yüksek donanımda olduğunu keşke atlamasaydınız..

Samsung 8 ayda, Apple 1 yılda bir model çıkarıyor. Sony ise pazara yeni girdiği için, Samsung ve Apple karşı 6 ayda bir amiral çıkararak bir şeyler yapmaya çalışıyor.

Mantık mı? mantık arıyorsanız, Z2 karşısında Leğen görünümlü S5'i tercih edecek milyonlar tanıyorum ben.. Onların kafalarında ki de mantık.. Sony'nin stratejisi de mantık..

Buarada oval hatlı leğen görünümü ibaresini S3'den beridir kullanıyorum da o S5'in tasarımı nedir Allah aşkına, bu kadarını ben bile hayal etmiyordum

• Bende plastik telefonlara sempati duymaya basladım. Metal yada baska bir malzemeden yapılmış telefon kullanamıyorum. Sanırım insanlar metal telefon seviyorsa bende plastik telefon seviyorum. Plastik beni tahrik ediyor yaşasın plastik kahrolsun baska malzemeden yapilmis telefonlar hulooogh

Not:Bir telefonun eksi noktası olarak plastik kasası gösteriliyorsa bende metal kasayı eksi olarak kabul ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ayıp ama bir ana sayfadaki koyduğunuz resme bakın bir de vidyodaki ürüne. Hala hayvan gibi çerçeve varken neden ana sayfaya bu resmi koydunuzki? Sony yanlısı, samsung düşmanı bir tutum seziyorum haberlerde. Samsungtan ben de nefret ediyorum ama lütfen daha adil olun.

Sony Xperia Z2 ön inceleme

Soldaki Z1, sağdaki daha uzayan! Z2.

Herkesin yeni kral dediği, merakla beklediği Xperia'Z nin inceleme başlığı;

"Bütün bildiklerinizi unutun!" Yaratıcı!

Xperia Z1 incelemesinde bu fiyata daha iyi cihazlar var dendi.

Daha ne diyelim.. Sence sana başka bir şey yazmaya gerek var mı?

Ayrıca video resminden ziyade, seni videonun içi sıkmış gibi gözüküyor. Her Sony konusuna damlayan, Sony düşmanları bir bir düşmeye başladı yine konuya...

***** Katılmasam da, Xperia Z, Z1 incelemesi içerisinde ki yorum/lar üzerine yargılama veya eleştiri getirmiyorum yanlış anlaşılmasın. Sonuçta en sağlıklı bilgiyi bizlere iletmek durumundalar ve özellikle Z1'in karşısında Note'3 gibi Samsung'un son Osmanlısı vardı, kabul etmek gerekirse. Sonuç olarak Xperia Z'yi ve Z1'i eleştirince çok yaşa, Z2 iyi çıkınca yok resimdi yok Sony yanlısıydı, komik oluyorsunuz ayıp!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illustrious. -- 26 Şubat 2014; 0:36:58 >

• z2 şu ana kadar yapılmış en iyi telefondur. itirazı olan var mı bilmiyorum.
  • sony birşeyler çabalamaya başladı geröekten ve samsunga nazaran saçma özellikler yerine kullanıcı deneyimine odaklanıyor tasarımıda iyi ver gerçekten güzel bir fiyattan gelirse (yuyup 2500 tl demezlerse 1999 tl sınırından sokarlarsa ) bence satmaması için herhangi bir neden yok

• Bu ne ya Tasariminin neresi kotu ya... cercevesi kalin diyosunuzda iphone-nunda cercevesi kalin ona neden laf etmiyorsunuz? Home butonu var diyemi? hTC ONE-de de cerceveler asiri kalin..1 Lg g2-nin cercevesi ince onunda tasarimi ve malzeme kalitesi berbat... ne cikiyiyor kotu, cop, pahali.. yeter artik...

Fiyata gelince yalniz telefonlarin fiyati turkiyede pahali.. haricde lg g2, note 3, z1 ayni fiyat segmemntinde satiliyor.. 500euro araliginda satiliyor... nedense g2 turkiyede ucuz satiliyo bilmiyom...
    iyi aciklama yapabildimi bilmen.. ama fanboyluga gerek yok iyi-iyidir kotu-kotudur...
    Yorumumu yaninlarsaniz sevinir...tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Illustrious.

quote:

Sık model çıkarmasını eleştirebilirsiniz, veya pazarlama stratejisine, onu anlıyorum da hep geriden geliyor dediğiniz Sony'nin cihazı olan Z2'nin S5'den daha yüksek donanımda olduğunu keşke atlamasaydınız..

Samsung 8 ayda, Apple 1 yılda bir model çıkarıyor. Sony ise pazara yeni girdiği için, Samsung ve Apple karşı 6 ayda bir amiral çıkararak bir şeyler yapmaya çalışıyor.

Mantık mı? mantık arıyorsanız, Z2 karşısında Leğen görünümlü S5'i tercih edecek milyonlar tanıyorum ben.. Onların kafalarında ki de mantık.. Sony'nin stratejisi de mantık..

Buarada oval hatlı leğen görünümü ibaresini S3'den beridir kullanıyorum da o S5'in tasarımı nedir Allah aşkına, bu kadarını ben bile hayal etmiyordum

Atlamadım sadece karşılaştırma dahil etmedim S5 i. Maalesef hüsran bir cihaz ve bana göre Z2 karşsında şansı az.
    Ben diyorum ki Sony bu özellikleri Z1 de kullanmalıydi. Böylece yeni model üretip daha 6 ay olmamış telefonunu ezmezdi. Yoksa sanal tuş yerleşim hatası dışında Z2 ye diyecek laf yok. Ama bu donanım ve fazlası (usb 3.0) note3 te var. Yani 6 ay önce çıkan telefonun özellikleri bunlar. Bu süre Z1 çıkış tarihine denk. Bu özellikler Z1 de olabilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla arkadaşlar ben 33 yaşındayım teknolojiye çocukluğumdan beri meraklıyım ve yakından takip ediyorum şu ana kadar sony nin kalitesiz bir ürün çıkardığını görmedim adamlar yaptımı yapıyor gerçekten... sony logosu insana bir güven veriyor açıkcası
  • ploto kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru söylüyosun. Şu ana kadar kullandığım Sony ürünlerinin hiçbirinde tek bir sorun yaşamadım. Kasetçalar walkmanlerim bile hala takır takır çalışıyor.
  • Kamera performans karşılaştırmaları.
    http://www.phonearena.com/news/Sony-Xperia-Z2-early-camera-comparison-against-iPhone-5s-Galaxy-S4-Xperia-Z1-and-more_id53177

Gördüğüm farklar:

Z2 geniş bir alanı daha net gösteriyor ve daha fazla ışık alıyor. Z1'deki kumlanmadan eser kalmamış.

• quote:

quote:

quote:

Atlamadım sadece karşılaştırma dahil etmedim S5 i. Maalesef hüsran bir cihaz ve bana göre Z2 karşsında şansı az.
    Ben diyorum ki Sony bu özellikleri Z1 de kullanmalıydi. Böylece yeni model üretip daha 6 ay olmamış telefonunu ezmezdi. Yoksa sanal tuş yerleşim hatası dışında Z2 ye diyecek laf yok. Ama bu donanım ve fazlası (usb 3.0) note3 te var. Yani 6 ay önce çıkan telefonun özellikleri bunlar. Bu süre Z1 çıkış tarihine denk. Bu özellikler Z1 de olabilirdi.

İmkansız maalesef bu özellikleri Z1'de kullanması. Z1 zaten S4'den çok daha iyi bir cihazdı, Note 3'den de aşağı da kalır bir yanı yok.. Kaldı ki siz Note 3'ün Z2'den dahi üstün olduğunu söylüyorsunuz

Bence siz hiç beklemeyin Note 3 alın

• Yahu YETER ARTIK BİR LUMİA 1520 BİR Z2 BENİ CEZBEDİP DURUYORİPHONEUMU BIRAKACAĞIM O OLACAK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z1'in bu kadar arkasına z2 çıkması güzel değil evet.ama samsung da geçen sene 5 amiral gemisi çıkardı:

-S4
    -S4 s800
    -S4 active
    -J
    -note3
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ayıp ama bir ana sayfadaki koyduğunuz resme bakın bir de vidyodaki ürüne. Hala hayvan gibi çerçeve varken neden ana sayfaya bu resmi koydunuzki? Sony yanlısı, samsung düşmanı bir tutum seziyorum haberlerde. Samsungtan ben de nefret ediyorum ama lütfen daha adil olun.

Soldaki Z1, sağdaki daha uzayan! Z2.

Herkesin yeni kral dediği, merakla beklediği Xperia'Z nin inceleme başlığı;

"Bütün bildiklerinizi unutun!" Yaratıcı!

Xperia Z1 incelemesinde bu fiyata daha iyi cihazlar var dendi.

Daha ne diyelim.. Sence sana başka bir şey yazmaya gerek var mı?

Ayrıca video resminden ziyade, seni videonun içi sıkmış gibi gözüküyor. Her Sony konusuna damlayan, Sony düşmanları bir bir düşmeye başladı yine konuya...

***** Katılmasam da, Xperia Z, Z1 incelemesi içerisinde ki yorum/lar üzerine yargılama veya eleştiri getirmiyorum yanlış anlaşılmasın. Sonuçta en sağlıklı bilgiyi bizlere iletmek durumundalar ve özellikle Z1'in karşısında Note'3 gibi Samsung'un son Osmanlısı vardı, kabul etmek gerekirse. Sonuç olarak Xperia Z'yi ve Z1'i eleştirince çok yaşa, Z2 iyi çıkınca yok resimdi yok Sony yanlısıydı, komik oluyorsunuz ayıp!

Arkadaşım sende algı sorunu mu var? Resim yanıltıcı ve yanlış mı? Evet. Resimdeki tasarımla gerçek cihaz arasında bir alaka var mı? Yok. Hatta en iyisi ile tanışmaya hazır olun gibi bir cümle vardı kaldırmışlar. Neyin kafasındasın sen? Sonynin ve samsungun hala iğrenç ve hayvan gibi çerçeve koymaları ayrı konu, haberde aldatıcı şekilde resim konulması ve hala kaldırılmaması farklı konular. Gerçi düzelteyim resim değişmiş ve o cümle kalkmış ama resim sadece küçülmüş. Z2 bu alet değil "nokta"

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.