merhaba arkadaşlar, xperia z2 cihazımın kulaklık girişi bozuldu sony cenetrdaki arkadaş kvk ya göndermem gerektniğini söyledi. istanbul /bakırköy kvk ya verdim cihazı aranızda daha önce teli servise göndermiş olan varmı ? internette kvk teknik servis yorumlarını okudum %90 çok olumsuz yorum yazmış. tecrübesi olanlar tecrübeleri aktarabilirlermi ? yada bilgisi olanlar ?
quote:
Orijinalden alıntı: Sonus
merhaba arkadaşlar, xperia z2 cihazımın kulaklık girişi bozuldu sony cenetrdaki arkadaş kvk ya göndermem gerektniğini söyledi. istanbul /bakırköy kvk ya verdim cihazı aranızda daha önce teli servise göndermiş olan varmı ? internette kvk teknik servis yorumlarını okudum %90 çok olumsuz yorum yazmış. tecrübesi olanlar tecrübeleri aktarabilirlermi ? yada bilgisi olanlar ?
Kvkya vermek daha dogru en azindanteleserviceden daha iyiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
hocam ya aslında 100 tl istediler elden yaptırsam 1 saate alıcaktım telimi de.. garantisi bozulmasın diye mecbur verdim yoksa nan 15-20 gün beklemeye değmez bence. herşeyi boşverdim de telefonu sağa sola atmasalar bari... gerçi formda yazıyorlar kusuru varmı ekran filmi varmı vs vs herşeyini ama.. yinede o kadar olmumsuz yorum okuyunca.
Kvk rezalet bir servis.
hadi ya :( cillop gibi çiziksiz telefonumu verdim sadece kulaklıktan ses gelmiyordu inşallah kısa sürede ve hatasız teslim edebilirler :(