Şimdi Ara

Sony Xperia Z2: Yeni nesil süper telefonun ilk detayları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Z1 Compact incelemesini sabırsızlıkla bekliyoruz Erdi Bey.

Bu arada çok kilo almışsınız. Bir Erdi olarak şişmanlığa savaş açalım diyorum..:D

• xperia z nin hemen arkasından z1 çıkartmıştı sony, z2 de çok geç kalmayabilir çünkü z1 satmıyor. yüksek satış başarısı yakalayamadığı için fazla düşman çekmemiş olabilir karşısına ama almak isteyenleri bu tutumu nedeni ile soğutuyor bence.

sony hep premium ürünler üretiyor ama bilgisayar üretiminde çinlilere karşı direnemedi, akıllı telefon pazarında da korelilere yeniliyor uzun zamandır.

bir de dikkatimi çeken bir konu var. bahsedilen tüm yeni nesil amiral gemi modelleri için aynı özellik tablosu yayınlanıyor kızılay dağıtmış gibi. yarışı kazanmk isteyen firma bunun farkına varmış, yenilik üretebilmiş firma olacaktır. bunu görseler iyi olacak.

• Tabi ki çok iyi bir telefon. Tasarım ve kaliteyi Sony yine buluşturmuştur. Fakat en az 2000 TL ye bunu alacağıma kendime bir GM Elite alır,sevdiğim birisine de Discovery hediye ederim. Aynı para.

• Snapdragon 800 OC versiyonları kullanılacaksa muhtemelen 2014 e 64 bit platformlar yetişmeyecek fabrikasyon üretim mimarisi 28 nm de istenilen verimliliği vermiyorsa 20 nm içinde belli bir süreye ihtiyaç olacağından 2014 OC lu Rev edilmiş SoC birimleri ile geçebilir yoksa adamlar 2015 te bize ne satacak değil mi ...

64 bit donanımlar yaygınlaşmadan 4K tam performanslı hale gelip standartlaşmadan cihaz alma taraftarı değilim... Galaxy Nexus@CyanogenMod 11 ile 2015 e kadar devam edeceğiz artık ...

• Sadece çift hoparlör ve 4k için bu telefona da yükselmem yani Sony Müzik ve kamerasıyla piyasada kendini tutturan bi telefon ama 20mp kamera koymuş Z1e ama hiç 20ye benzemiyor XZde 13mp kamera var C905 8mp bununla baş eder artık sonynin silkelenmesi lazım bence

• Para tuzağı.

• Ben yine ekranın ve kameranın çok iyi olmayacağını düşünüyorum. Ayrıca 4K vidyo çekecekse 16 GB hafıza olmamalı, en az 32'den başlamalı. Genel olarak bakarsak G2'nin %5-10 iyisi olacak gibi. Yine o kadar paraya değmeyecek bir telefon gelecek bence. 1500 lira olursa belki satar.
  • 6 ayda bir amiral gemi çıkartma 'saçmalığı'
  • bu sene aradığım telefon çıkacak illaki ... net 5 inç ekran , 800 işlemci , en az 2gb ram ve ips ekran

• sirius z2 degil z1L olacak muhtemelen.ayrica sizdirilan ultra ince cerceveli tel siruis degil,onun farkli bir phablet veya z2 olma olasligi daha yuksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 10 Şubat 2014; 23:30:47 >
  • Z1'den çok farkı yok sony biraz aceleci davranıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine ne diye elestireceksiniz Sony'yi çok merak ediyorum.

• z1 cıkalı 4 ay oldu.hazirandan önce tanıtılmaz. her türlü iddiaya girerim...

• Telefonu bu sefer önceki serilere göre çok iyi güncellemişler. Kullanıcı taleplerini gerçekten telefona uygulamaya çalışmışlar.

Özellikle kullandıkları ekran, o fiyatlardaki bir telefon için kabul edilemezdi.

Benim için tek eksi 1-2 dolar maliyeti olan kapasitif tuş koymayıp ekranın bir bölümünü gereksiz yere boşa harcayan, can sıkıcı şekilde olur olmadık yerde ekrana çıkan yazılımsal tuşta inatla diretmesi kalıyor.

Bakalım fiyat ne olacak.
  • Bu artık ön incelemenin de önü olmuş...Arkadaş dedikodular üzerine teknik özellik tablo işlerini bırakın artık..oldu olacak bence z2 yi geçip direk z3 ün muhtemel özelliklerini değerlendireceğiniz bir video yapsan daha iyiydi :) Bu tür videolar bence gereksiz...

• Eksileyin beyler

• Çerçeveyi inceltmeyi unutmazlar umarım.

• keşke büyük bir revizyonla birlikte sirius ismiyle çıksa

• z2 compact incelemesi nerde kaldı ?

• hayranım bu firmaya resmen inadına üretiyo, satmıyo ama üretip ayakta kalıyo :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.