Şimdi Ara

Sony Xperia Z2: Yeni nesil süper telefonun ilk detayları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefon bu teknik özellik tablosuyla çıkarsa ve ince kenar tasarımı doğruysa çok güzel bir cihaz olacağı kuşkusuz.

• Erdi beye detay videosu için teşekkürler. Adam değer veriyor ki demek ki elde olan kısır verilenden bile bilgilendirmeye çalışıyor.. Bizde sizin gibi Compact'ı çok merak ediyoruz ayrıca, incelemesini bekliyoruz..
  • Erdi bey,diksiyon konusunda kendinizi çok geliştirmişsiniz. Uzun süredir izlememiştim sizi. Emeğinize sağlık güzel video.

• Telefon piyasasi biktirdi beni sahsen..
    Artik soyle cercevesiz bir telefon gelsin ne bilim katlanip acilsin tablet olsun samsung un o reklamdaki gibi ya da sony nin gercek mi artik degil mi bilmedigimiz cercevesize yakin tasarimda bi telefon ciksin.. Bisiler olsun :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video manyağı olduk vesselam.

• Neden nerkes sanal tuşların ekran çaldığını düşünüyor? Bence tam tersine ekran kazandırıyor resmen. Artık oyunların ve videoların tam ekran çalıştığını biliyorsunuz.

• Erdi arkadaşımıza çok teşekkür ederim.

Bu abuk subuk yazı yazanlara,
    Adam tüm elde edilebilecek verileri video yapıp size sunuyor,siz hala Erdi'yi yerden vuruyorsunuz.Erdi benim babamın oğlu değil,Erdi'de sorsanız Birkan kim diye, kim ki o der.Aynı şey Mesut içinde geçerli.Lütfen biraz emeğe saygı.
    Saygılar,

Birkan BİLEN

• Yılda 1 Tane Amiral Gemi modeli olması bence saçma ve gereksiz.
    Üreticilerinde işine geliyor.Senede 2 model yapmak zor geliyor.Tüketici öyle istiyormuş.Parası değerli olan insan beklesin yenisi çıksın öyle alsın o zaman.İLK ÇIKTIĞI GÜN GİDİP ALMASIN

Çıksın model eskisi de ucuzlarsa ucuzlasın demek ki fiyatı o kadar etmiyormuş.
    Yılda 1 model çıkması normal tüketiciye zarar zengin tüketiciyi koruyor. 6 Ayda bir model çıksa Z1 daha eskimediğinden uygun fiyata alacaksın 1 Sene sonra yenisi Z2 çıkınca Z1 in hiçbir anlamı kalmıyorsa kötü bir şey bence.

SAMSUNG çözümü buldu. İlk önce GALAXY S i çıkarıyor. Baktı millet daha iyisini yapmaya başladı.Oda daha iyisini en fazlasını NOTE serisine koyuyor. NOTE 1de bile en fazla pil en fazla çözünürlük en fazla ram en büyük ekran vardı.
  • Z2 cercevesi cok ince cikarsa dusunurum. Gercekten sonyi eline alinca farkli oluyor. Ama lg g3 e de bakmak gerekecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gemi üreticisi mi telefon üreticisi mi belli değil. Yüzmeyecek bu arkadaş. birinin dediği gibi 6 ayda bir amiral gemi olmaz. amiral gemi 1 tane olur.

• Erdi hoca altını çiz bakalım :)

• bu tasarım harikası çok net ama anlıyamadığım birşeyler eksik

• İnsanların ağzına sd805 diye bi bal çaldılar,sd800 den yüzde 30-50 daha hızlı dediler,şimdi insanlar sd805 istiyor...

• mecbur cıkaracak bask sansınce yok cok zarar ettı z1 bence ekran berbatttı soluktu ıns duzeltmıstır

• Erdi beyden ricam Lumia 1820 hakkında da video hazırlayabilir mi ? Çünkü o da ses getirecek gibi duruyor.

Yabancı kaynaklardan edindiğim bilgiye göre özellikler:

Qualcomm'un Snapdragon 805 chip 2.5 GHz Krait 450 Adreno 420 (2160p)
    5.2 inch qHD Ekran (1440 x 2560)
    3 Gb ram , 32 gb hafıza
    3400 mAh Pil
    Xenon flaş gibi.

Saygılar,
    Birkan BİLEN

• Çerçeve olayını halletmiş. Su geçirmez telefon yapacağım diye hoparlör sesinden feragat ediyor Sony. Eğer hoparlör sesinde sıkıntı olmazsa zamanında getirir ve satarsa altın vuruşu yapmış olur Sony.

• Samsungu pek sevmem ama Sony'den daha düşük SAR değerleri var; bence bu konuyu da dikkate alması lazım Sony.
  • Niçin yorumları ülkemize göre yapıyorsunuz. Piyasanın en büyük alıcılarının olduğu ülkelerde ürünler zaten kontratlı satılıyor. İki yıllık döngü içerisinde herkes aynı zamanda kontrat yenileyip ürün alsa, firmalar da iki yılda bir ürün çıkartır. Ülkemizde de 2000 lira verip aldığınız yeni ürün de iki yıl amiral gemisi olur. Ama rekabet içerisinde hem teknolojik gelişmeler gem de fiyatsal avanyajlar artıyor. Yani olan her şey son kullanıcının faydasına oluyor.

Ben iki bin lira verip aldım altı ayda yenisi çıktı diye sitem edenler telefonu ihtiyaç değil, gösteriş olarak kullanan kesimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi senden ricam ,Barselona'ya gitiğinde "Herkeze merhaba,ben Erdi Özüağ deyip kollarını açma :) " Gömlek ile senin vucut(Göbek) pek birbirini sevmemiş.Gömlek'in yerinde olmak istemezdim,beni artık huzura erdir gibi hali var.İlla Türk kasını (Göbek) göstermek istersen o ayrı.

Bol video bekliyoruz.Size Barselona'da başarılar.
    Saygılar,
    Birkan BİLEN

• sirus uydusu alkıma geldi bi zamanlar çok popülerdi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.