Şimdi Ara

SONY XPERİA Z3 ALACAĞIM....?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan bu telefonu kullananlardan birkaç yorum alabilirmiyim sırf beyaz rengin tasarımı samsung s piyasasını alt üst eder yemişim s6 dandirik bir tasarım hersene aynı şeyler...bu sebeple özellikleri daha iyi olsada almayı düşünmüyorum.

23.06.2015 Z3'Ü NASIL BİLİRSİNİZ ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sipahiysn

Şuan bu telefonu kullananlardan birkaç yorum alabilirmiyim sırf beyaz rengin tasarımı samsung s piyasasını alt üst eder yemişim s6 dandirik bir tasarım hersene aynı şeyler...bu sebeple özellikleri daha iyi olsada almayı düşünmüyorum.

23.06.2015 Z3'Ü NASIL BİLİRSİNİZ ?

Özellik olarak kağıt üstünde daha iyi. Antreman topçuları tabiri vardır ya futbolda, işte bu öyle bir şey :) Ekran netliği, renk canlılığı, ses kalitesi ve temizliği, arayüzü, bataryası, ayar yapmayı bilirsen en iyi kamerası sağlamlığı diye uzar gider...
  • travers kullanıcısına yanıt
    Yani memnunsunuz.Zaten şunu söyleyeyim ben öyle sürekli oyun felan oynamam çünkü pc var.Ben ne yaparım nette gezerim watshap,mesaj ve müzik film felan...3 GB ram işimi çok fazlasıyla görür diye düşünüyorum haksızmıyım?.Birde kulaklığı nasıl...
  • Ben 6 aydır kullanıyorum. Tasarımı ve arayüzü çok sıkıcı değiştirmeyi düşünüyorum. Sorun varsa sorabilirsin.

Edit niye eksilediniz? Kendi kullandığım telefonu eleştiremez miyim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkCck -- 25 Haziran 2015; 15:35:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Galaxy S kullanıyordum.Ve bir daha samsung telefon almamaya karar verdim.Hep aynı tarz telefon üretiyorlar tasarım 0 değil eksilerde.İğrenç hele şu s6 not 4 iğrenç bir kamera çıkıntısı tuş çıkıntısı kocaman bir telefon.Z3 White çok şık duruyor.Özellikleride fena değil toz ve suya dayanıklı hem.Bu sebeble sonyi denemek istiyorum.Hem sen arayüzü kötü demişsin bunu değiştirebilirsinki programlar var nex launcer tarzı...
  • Arkadaşlar kiliksa.comdan disbirötür garantili 24 ay.1800TL ye alacağım 50 tlde hediye çeki var.Sorun olacağını düşünmüyorum.Elime aldığımda muhtemelen 4.4 olacak android sürümü ben bunu wifiden 5.0 lolipop yapabilirim Değil mi ?
  • 1 yıldır kullanıyorum memnunum. Hep söylüyorum, amiral gemileri arasında tercih yapılacaksa zaten hepsi üzmeyeceği için içten gelenin alınması lazım. Yani Sony'i seviyorsan, tasarımı da hoşuna gidiyorsa alırsın, kullanırsın. Ben Sony aşığı birisi olarak çok da hoşutum telefonumdan.
  • Peki su an kiliksadan sipariş verdim sıkıntı olmaz inşallah 1753 tl ithal firma 24 ay garantili...Sizce sıkıntı olur mu

• kliksa güvenilir
  • extrabold kullanıcısına yanıt
    Sipariş verdim umarım pişman olmam.Z3 iyidir ya ... :) Peki kulaklık felan nasıl arkadaşlar müzik kalitesi...
  • quote:

Sipariş verdim umarım pişman olmam.Z3 iyidir ya ... :) Peki kulaklık felan nasıl arkadaşlar müzik kalitesi...

benim kutudan çıkan kulaklık kulak içi bile degildi

kendi philips kulaklıgımı kullanıyorum gayet memnunum
  • At Tarağı kullanıcısına yanıt
    Resimlerden kulaklığı hoş görünüyor,samsung s kulaklıkları gibi değilmi işte ?
  • quote:

Resimlerden kulaklığı hoş görünüyor,samsung s kulaklıkları gibi değilmi işte ?

bundan çıktı benimkinde

https://www.youtube.com/watch?v=LJMRZVM4ZaU
  • aldığınızda kutuyu mutlaka kontrol edin, kenarlarından parlak sony etiketi(sony bandrolü) ile kapalı değilse daha önce açılmış demektir. kesinlikle iade edin.
  • Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    Anladım.Bir şey soracağım,kredi kartından çektik.2gün içinde gelecek elime ulaştığında herşeyin çalışıp çalışmadığını nasıl test ederim.Birde, sanırım 4.4 olarak gelecek android sürümü bunu wifiyi açarak güncelle desem pcye hiç bulaşmadan.Kendisi 5.0 lolipop yada 5.1 yapar mı ?
  • quote:

Anladım.Bir şey soracağım,kredi kartından çektik.2gün içinde gelecek elime ulaştığında herşeyin çalışıp çalışmadığını nasıl test ederim.Birde, sanırım 4.4 olarak gelecek android sürümü bunu wifiyi açarak güncelle desem pcye hiç bulaşmadan.Kendisi 5.0 lolipop yada 5.1 yapar mı ?

kutu tamamsa açtığınızda telefon uygulamasına girin *#*#service#*#* yazın service tests menüsüne girdiğinizde her şeyi test edebileceğiniz ekran çıkar karşınıza, bir de kasaya bakın göz ile. wifi üzerinden otomatik olarak indirir ama siz izin vermeden yüklemez. 5.1 daha gelmedi bir kaç güne gelecek :) hayırlı olsun şimdiden
  • 15 gün kullandım şimdi servise verdim değişim için.netten aldım seri üretimi 2015 4 . Ay olarak çıktı genel olarak iyi.kamera pembe çekiyor. Özellikle kırmızılar pembe çıkıyordu.beyaz renkli bir halıyı çekerseniz çok ışık olmayan ve otomatik modda resimlerde pembeleri görürsünüz.tabiki bende sorun çıktı diye kötülemyiyorum.hepsi aynı değildir heralde.kurcaladıntel iyi ısındı diyelim o zamanda teli elimde tutamıyorum kayıyor elimden sanki.kılıfla kullanılır.şarj 2 gün gider bende. Kamerayı çok açarsan pili harcıyor ve ısınma yapıyor kamera da her telefon gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    Tamamdır.SAMSUNG S3 Kullanıyordum.Buna geçtim umarım çok beğenirim.İnternet wifi hızı,telefon hızı yetiyormu ?Uygulamaları hızlı açmak filan..
  • sipahiysn kullanıcısına yanıt
    Samsungtan sonra cennete düşmüş gibi olacaksınız :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.