Şimdi Ara

SONY XPERİA Z3 ALACAĞIM....? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    İnsallah :) Bir sıkıntı olursa özelden ulasabilirmiyim ...
  • sipahiysn kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam . Ayrıca z3 kulübüne de bakabilirsiniz, ilk sayfada veya konu içi arama ile çözemediğiniz bir sorununuz varsa yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sağolun,Bu z3 kullanıcılar kulübünde güncellemeyi pc üzerinden yapmış buna gerek varmı wifiyi açsam otomatik güncellemez mi ? Ve son olarak 5.0 ve 4.4 arasında z3 için ne gibi farklılıklar var.
    Hayır, cihaz üzerinden de güncelleyebilirsiniz. 5.0 çok iyi aslında bana göre ama üzerinde 4.4ile gelirse bir hafta öyle kullanın sonra güncelleyip bakın kendiniz karar verin. İkisi de sıkıntısız ama kişisel tercihe giriyor bana göre zira 5.0 biraz daha google androidine yakın arayüz olarak

Teşekkürler,bir sorun olursa pm atarım.
  • Arkadaslar elime ulaştı telefon açtım.Testlerini yaptım bir sıkıntı yok.İthal firmanın imei ni e devletten sorgulattım geçmiş.5.0 lolipop yüklü olarak geldi bana.Ramini felan nerder görebilirim.Bunun kaç ram oldğunu kaçını kullandığını felan...Birde şunu soracağım daha arka ve öndeki filmi çıkartmadım çok kötü duruyor.Çıkarsam çizilirmi siz kırılmaz cam taktırdınız mı ?
    Ayarlar uygulamalar çalışan bölümüne girdiğinizde altta gösterir.

• Xperia z3 Bakır renkli Lollipop güncellemesiyle kullanıyorum gayet memnunum telefon gerçekten çok iyi suya ve darbeye karşı dayanıklı . Hakkını veriyor öneririm
    Evet ben kırılmaz cam taktırdım hiçbir kötü etkisi yok bence performans bakımından en azından çizmeye ve kırılmaya karşı olur ki elinden düşürürsen ekran koruyucusu darbeyi önlüyor .
  • iztcick kullanıcısına yanıt
    bu bumper kılıf nasıl sence ?
    En azından telefonunun arka kısmını çizilmelere karşı korur ben kullanıyorum memnunum
  • travers kullanıcısına yanıt
    Ben öneriririm . 2 yıl Windows Phone işletim sistemli telefon kullandım ve z3 'e geçtim gerçekten dünya varmış
  • hepsiburada dan aldım beyazı 1800 tl idi indirimde idi ithal imiş geldiğinde farkettim. beyazı indirimde idi aldım direk.

kulaklık gelmedi yorumlardada dandik oldugu yazıyordu zaten ben ayriyetten güzel bir kulaklık siparis vermiştim sorun olmadı
    sarj aleti amerika sarj aleti sanırsam ucuna bizim priz icin farklı bir ek var sarj aleti aldım birde.
    ama telefon güzel performans acısından suyada soktum sıkıntı olmadı :)

ama ben cok aktif kullanıyorum sarjı bana en fazla 7 8 saat gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.