Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba telefonumu 6.0a güncelledim az önce cok hoşuma gitti yeni telefon almış gibi oldu.aklıma takılan sorun uygulama menüsünde gezerken üst bildirim çubuğu gözükmüyor bu sizededemi böyle yoksa bende mi böyle ayrıca yazı yazarken yanlış yazdığımda yazı çubuğunu sağa sola götürürken büyüteç oluyordu artık yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyalansoyliyim kullanıcısına yanıt
    Kardeşim GG "0" fiyatı 1769 iken, %5 indirimle 1680 iken, bonusa 60tl verirken, bu telefonun ikinci eline 1500tl verilir mi? Üstelik z3+ ölü doğmuş bir bebek, makulden kastım bu.

HBde de satıcı;
    GittiGidiyor
    Sony Xperia Z3+ Plus E6553 ( Sony Türkiye ) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-z3-plus-e6553-sony-turkiye-219507412

**********************************************************************************************

Ayrıca GGden 150tl çekim var. 1769 - 150 - 60 =1559TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaduvan -- 26 Nisan 2016; 20:18:25 >

• Silver_Code kullanıcısına yanıt
    Bildirim çubuğu, uygulama menüsü açıldığında ekranda görünmüyor. Büyüteç Chrome da arama yaparken görünüyor ancak bir Word sayfasında çıkmıyor.

• 3 4 aydır telefonu kullanıyorum. Bugün belki de ilk kez 5 saatten fazla ekran gördüm. normalde 4 ü zor görüyorduk. Şaşırdım. Sizde nasıl durumlar?

• Arkadaşlar cihazım e6553 kodlu yani güncelleme alan model ama ne ota dan ne pc den güncelleme gelmedi, sizler nasıl yüklediniz?
  • oguzhant O kullanıcısına yanıt
    Otomatik güncelleme geldi bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar!

Mart ayına kadar yer yer Edge'e dahi düşen çekim gücü, Nisan ayından itibaren LTE'ye dönmüştü. İstisna yerlerde sadece 3G'ye düşüyordu bağlantı. Benim faturam, ayın 25'inde kesiliyor. Bu ay nedense LTE her yerde çekmemeye başladı ve sıkça 3G'ye düşüyor. LTE çektiği yerlerde ise daha düşük çekiyor nedense!

Sizler de böyle sorun yaşıyor musunuz?
    Şebekem: Turkcell.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Slm.lar.
    Son olarak A.1.185 kodlu güncelleme verildi.
    Şuana kadar çoktan almış olmalıydınız.

Konu ile ilgili olarak ;
    -Tlf root lu ise güncelleme yapılamıyor diye bahsedilmiş.
    -Tlf nu reset leyin belki o zaman alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: z.ozkan41

Slm.lar.
    Son olarak A.1.185 kodlu güncelleme verildi.
    Şuana kadar çoktan almış olmalıydınız.

Konu ile ilgili olarak ;
    -Tlf root lu ise güncelleme yapılamıyor diye bahsedilmiş.
    -Tlf nu reset leyin belki o zaman alırsınız.

Dönüşünüz için teşekkür ederim.
    Cihazımız orjinal hiç rootlanmadı, telefonu resetlemek gerçekten bir çözüm olabilir mi? yoksa bir sürü ayarları yeniden yapmam gerekecek.
    Emin olursam ona göre hareket ederim.
    Bir ihtimal olarak reset yapılmasını önerdim.
    Fabrika ayarlarına dönmek işlemi yapılırsa, uygulamalar da ve veriler de kayıp yaşanırdı.
    Reset işlemi için
    Sim kart bölümünde ki sarı reset butonunu kullanabilirsiniz.
    2. seçenek olarak, güç butonuna ve ses arttırma butonuna aynı anda basılı tutunuz.
    Bu şekilde reset yapıldığında herhangi bir sıkıntı yaşamamanız lazım.
    Genelde tlf donduğu zaman bu işlemi kullanıyorum. Şuana kadar herhangi bir veri kaybı, uygulama silinmesi durumu yaşamadım.

• Merhaba arkadaşlar Z2 kullanıcısıyım. Bendeki telefonu anneme verip kendime yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Kafamdaki fiyat maksimum 1500TL civarıydı. Bu civarda LG G4 (1200TL) , Samsun S6 (1550TL), Sony Z3+ (1650TL) telefonları var. Sony kullanıcısı olduğum için gönlüm z3+'tan yana oldu ama sizin de fikrinizi almak istedim. Donanım farklı var ama acaba yeter bana bu kadar diyip G4 mü alsam? Genelde internet ve sosyal medya kullanıyorum. Öyle çok 3d oyun oynamıyorum. Genelde Hearthstone adlı kart oyununu oynuyorum. Z2'de biraz kasıyor ama çok sorun etmiyorum.

1650TL verilir mi bu telefona?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Merhaba arkadaşlar Z2 kullanıcısıyım. Bendeki telefonu anneme verip kendime yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Kafamdaki fiyat maksimum 1500TL civarıydı. Bu civarda LG G4 (1200TL) , Samsun S6 (1550TL), Sony Z3+ (1650TL) telefonları var. Sony kullanıcısı olduğum için gönlüm z3+'tan yana oldu ama sizin de fikrinizi almak istedim. Donanım farklı var ama acaba yeter bana bu kadar diyip G4 mü alsam? Genelde internet ve sosyal medya kullanıyorum. Öyle çok 3d oyun oynamıyorum. Genelde Hearthstone adlı kart oyununu oynuyorum. Z2'de biraz kasıyor ama çok sorun etmiyorum.

Az daha zorlanip 2. El z5 almalı.

Bu ikinci el cihazlar sıfırdan pahalı satılıyor. Sahibinden com resmen çıldırmış. İkinci El mantıklı değil sakın almayın aldırmayın. Hem pahalı hem ne olduğunu belli değil

• Telefon 6.0 Marshmallow güncellemesinden sonra günde en az 1-2 kere kendi kendine yeniden başlatıyor. Pin kodu falan da girmem gerekmiyor. Pc companion ile önerdim ancak bu gece şarjdayken yine kendi kendine yeniden başlattı. Bir güncelleme gelmesi lazım ya da kullandığım bir uygulama buna sebep oluyor... Hangisi acaba nasıl bulacağım çok merak ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar Z2 kullanıcısıyım. Bendeki telefonu anneme verip kendime yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Kafamdaki fiyat maksimum 1500TL civarıydı. Bu civarda LG G4 (1200TL) , Samsun S6 (1550TL), Sony Z3+ (1650TL) telefonları var. Sony kullanıcısı olduğum için gönlüm z3+'tan yana oldu ama sizin de fikrinizi almak istedim. Donanım farklı var ama acaba yeter bana bu kadar diyip G4 mü alsam? Genelde internet ve sosyal medya kullanıyorum. Öyle çok 3d oyun oynamıyorum. Genelde Hearthstone adlı kart oyununu oynuyorum. Z2'de biraz kasıyor ama çok sorun etmiyorum.

Merhaba.. Telefonu 9 gün evvel sıfır olarak aldım bende.. Z5'in temiz ikinci elini de alabilecek durumdaydım ama z3 plus'ı daha yakışıklı bulduğum için bunu tercih ettim.. Sony'e olan aşinalığınızdan ötürü fazla düşünmeden geçebilirsiniz z3 plus'a.. Samsung'un kendisine has ön yargısından ve s6'ın 2k ekranının çabuk şarj sömürmesinden ve de çevremde lg g4 kullanan kişilerin memnuniyetsizliğinden ötürü yine Sony almanızda fayda görüyorum.. Bende htc one m9 plus'tan geçtim bu cihaza.. Aslında çok memnundum m9 plus'tan ama ekranın 2k olması yoğun bir kullanıcı olmayan beni bile şarj yönünden mağdur ediyordu bu sebeple elden çıkarmak durumunda kaldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adiyamanmp3 -- 5 Mayıs 2016; 17:15:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gscafecrown

quote:

Merhaba.. Telefonu 9 gün evvel sıfır olarak aldım bende.. Z5'in temiz ikinci elini de alabilecek durumdaydım ama z3 plus'ı daha yakışıklı bulduğum için bunu tercih ettim.. Sony'e olan aşinalığınızdan ötürü fazla düşünmeden geçebilirsiniz z3 plus'a.. Samsung'un kendisine has ön yargısından ve s6'ın 2k ekranının çabuk şarj sömürmesinden ve de çevremde lg g4 kullanan kişilerin memnuniyetsizliğinden ötürü yine Sony almanızda fayda görüyorum.. Bende htc one m9 plus'tan geçtim bu cihaza.. Aslında çok memnundum m9 plus'tan ama ekranın 2k olması yoğun bir kullanıcı olmayan beni bile şarj yönünden mağdur ediyordu bu sebeple elden çıkarmak durumunda kaldım..

Çok teşekkür ederim. GSM arena da battery endurence testinde S6ın şarjı daha uzun gidiyor gibi gözüküyor ama 2k ekran dolayısıyla ben de Samsungdan o performansı beklemiyordum. Açıkçası karşılaştırınca en az Z3 plus'ın şarjı var gibi gözüküyor. Siz şarj konusunda memnun musunuz? Z2 kadar olamaz sanırım ama yine bir günü rahat çıkarsa yeterli benim için.

• Z3+ ı dokunmatik arızasından sony avrasyanın servisislerinden biri olan teleservise gönderdim 13 Nisanda. Servis raporunda parça değişimi yazmasına rağmen ekranın aynı noktasında aynı arıza devam ediyordu. 23 Nisan cihazı kargodan aldığım gün bu yüzden tekrar sesrvise gönderdim. 5 Mayısata arıza bulunamamıştır raporuyla tekrar yapmadan gönderdiler. Ben de tekrar servise geri gönderdim. Nerdeyse 1 aydır telefonsuz kaldım ve boşu boşuna kalmış oldum. Defalarca hem teleservise hem sonyavrasyaya mail attım, telefonun vidyoya almıştım arızasını göstermek için onları gönderdim umurlarında olmadı. Ve bu telefonun 2500 lira faturası var teknosadan. Size tavsiyem kesinlikle z3+ a bulaşmayın sony türkiye garantisi falan hikaye. Sony yi arıyorum bizim yaptırım gücümüz yok servise diyolar. Zaten kısa bi indernet gezintisinde bile elinizi terletiyor. Ve böyle servise düşünce de verdiğiniz paranın hakkını göremiyorsunuz. Mahvetti beni bu teleservis bir de tavsiye ettiler diye ona göndermiştim. Durum bu yani arkadaşlar şikayet varlık durumdayım anlayacağınız. Bana bu noktada ne tavsiye edersiniz

Edit: 8 Ekimde teli hem ekrandaki aynı arıza yüzünden hem de karşı tarafa görüşme esnasında ses gitmeme şikayetinden tekrar servise gönderdim. Teknosaya teleservice den randıman alamadığım için KVK ya gönderme talimatı verdim. Ben cihazı KVK da ararken yine tele service göndermişler. 18. iş gününde Teknosadan cihazınızın işlemleri bitti mesajını aldım. Gittiğimde ne göreyim kapalı kutu sıfır z3+ göndermişler :D Yine o ekranı onarmadan gönderecekler diye aklım çıkıyodu ama şükürler olsun ki uzun bi uğraştan sonra teli yeniledim. Şuan Teleservice duygularım nötr çünki ekrandaki arızayı bulamamaları ve aylarca o şekilde kullanmak zorunda bırakmaları çok can sıkıcıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi projekta -- 1 Kasım 2016; 14:16:21 >

• Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Mobil veri üzerinden çok fazla internet kullanımında günü çıkarmayabilir ki benim ki çıkarmıyor. Yani, bu kadar ısıyı üretebilmek için haliyle cihaz pil harcıyor cihaza da hak vermek lazım.

Edit: Servisten gelen yeni cihaz çok daha az ısınıyor gibi geldi. VE aslında artık bu cihazla daha fazla tecrübe yaşadığımdan fikirlerim değişti; bi çok cihaza göre bu cihaz gayet başarılı. Sony nin hakkını iade etmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi projekta -- 1 Kasım 2016; 14:20:59 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gscafecrown

quote:

Çok teşekkür ederim. GSM arena da battery endurence testinde S6ın şarjı daha uzun gidiyor gibi gözüküyor ama 2k ekran dolayısıyla ben de Samsungdan o performansı beklemiyordum. Açıkçası karşılaştırınca en az Z3 plus'ın şarjı var gibi gözüküyor. Siz şarj konusunda memnun musunuz? Z2 kadar olamaz sanırım ama yine bir günü rahat çıkarsa yeterli benim için.

Rica ederim. Telefonda oyun oynamıyorum ben. Şarj çoğu zaman 1,5 gün gidiyor ama yoğun kullanımda 1 günü de rahatlıkla çıkarır diye düşünüyorum. Z2 kullanmadığım için kıyaslama yapmam doğru olmaz ama benim için durum bu şekilde. :) Şarj konusundaki hassasiyetinizden ötürü 2k ekranlı telefondan uzak durun bence. Cidden sıkıntı oluyor.

• Telefon günde 1-2 kere kendi kendine reset atmaya devam ediyor. Bunun sebebi yüklü olan bir uygulama olabilir mi arkadaşlar?

Not:6.0 güncellemesinden sonra böyle olmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 7 Mayıs 2016; 0:13:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.