Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \ ★ (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.676
Cevap
27
Favori
73.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netten silikon kılıf aldım ürün başlığında z4 yazıyodu ben de z3+ la aynı cihaz diye bu klıfı aldım fakat kılıf z3+ uymadı. Satıcı z4 ün başka cihaz olduğunu iddea ediyo ben de şaşırdım acaba olabilir mi diye aklıma kurt düştü, net bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stamins mod geri gelecek mi gelecekse ne zaman gelecek

• Bir soru sormak istiyorum, Telefonun muzik bölümünde şarkıları karıştır diyorum ama her seferinde müzik dinlemeye başladığımda aynı sırayla müzikleri veriyor. Karıştır seçeneğimi çalışmıyor yoksa ben mi hata yapıyorum
  • Şu an 1700 liraya bu telefon alınır mı ?
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    kesinlikle alınmaz hocam. z5 almak mantıklı 2. el temiz bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyalansoyliyim

kesinlikle alınmaz hocam. z5 almak mantıklı 2. el temiz bulabilirsin.

z5 ile z3+ arasındaki farklar nelerdir ?
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    z5'in z3+'tan 3 farkı var. belki 4 diyebiliriz. z5 te parmak izi okuyucu var, kamera lensi yeni, tasarım ve 4. diyebileceğim işlemcinin ısınmasını boru yoluyla bi nebze soğutması.
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Slm.lar.
    Epey.com.tr den her iki cihazı seçip, yan yana karşılaştırmalarını yapabilirsiniz.
    Arkadaş Z5 in artılarından söz etmiş
    İlave olarak pil dayanım süresi bir miktar daha iyi Z3+ göre.
    Z3+ için olan + lar;
    -Daha hafif
    -Sar değeri daha düşük ( epey. Com.tr.)
    -Cat 6 modem var.
    -Avrupa da en iyi multimedya akıllı tlf ödülünü almış. Bize ne kadar faydası olur bilmiyorum. Sonuçta birşey almış yani:).
    Her iki cihazda aynı İşlemci kullanılmış. Z3+ da ki ısınma sorunu için arkadaşın bahsettiği gibi Z5 de ek tedbirler alınmış
    Z5 daha güncel bir cihaz. Popüler liği daha fazla. Arada çok fazla fiyat farkı olmadığı sürece ilk tercih olabilir.
    Şuana kadar her iki cihazda güncelleme konusunda beraber gidiyor. Bu şekilde de devam edeceğini düşünüyorum.

• muek M kullanıcısına yanıt
    İstemiş olduğunuz ayar şu şekilde olabilir.
    Müzik uygulamasını açın.
    Ekrana göre, ekranın sağ üst köşesindeki 3 üst üste bar A basın.
    Bu çıkan seçimler menüsünden şarkılar kısmını seçin.
    Şarkılar bölümünün en üst kısmında tümünü karıştır seçeneği var, seçin.
    Belkide sizde bu şekilde denemiş olabilirsiniz.
    İstemiş olduğunuz ayarı biz farklı yorum luyor da olabiliriz.

• hafifliği ve cat6 modem için açıkçası daha çok ısınan bir cihaz alınmaz ya. şuanda fiyatlar birbirine bu kadar yakınken özellikle. ben aldığımda tabiki yakın değildi o yüzden tercih ettim. z3 alacaktım hatta ama şarj soketi dışarıda diye ve inceliğinden dolayı fiyat olarak uygun yakalayınca z3+ tercih ettim. ısınması can sıkıcı işte. yazın baş ağrıtacağını düşünüyorum. özellikle kamerada baya fazla ve pil tüketiyor. video çekerken takılmalar olmakla beraber snapchat'te de takılmalar oluyor. z5'te bunun olmadığını söylediler. satıp geçmeyi düşünüyorum ama tam da emin değilim bakalım .
  • neyalansoyliyim kullanıcısına yanıt
    Cihazı alıp, ihtiyaç larınız doğrultusunda kullanmışsınız. Yaşamış olduğunuz sıkıntıları sonuçta görmüşsünüz. Bu durumda bu cihaz tam olarak sizin isteklerinizi karşılamak için uygun düşmemiş.
    Z5 konusunda da sizi görmüştüm. İkinci El Z5 tercihiniz de mantıklı görünüyor.
    Benim bu konuda ki fikrim cihaz değişmek yönünde değil. İşlemci değişikliği ne gitmek yönünde.
    Tercihim yine sony den yana olur. Yeni gelecek modellerini, yenilikleri bekliyorum.
    Benim kullanım tercihime göre sıkıntı yaşadığım bir durum görmedim henüz. Olursa buradan paylaşım yaparım. Bu konuda objektif olmak gerektiğini düşünüyorum.
    Örneğin pil;
    Z3 sonrası 2 gün pil ömrü hayal olmuş. Sony sitesinde 2 gün pil ömrü yazılmış. Burda yanlış bir algılama yaratılmış fikrindeyim.
    Ben araştırma yaparak aldığım için pil konusu çok büyük süpriz olmadı benim için.

• Bende birkaç şey söyleyim. Dahaa önce Xperia S vardı elimde, eskiyince değiştirmek ihtiyacı hissettim. Telefon gerçekten tek artısı bu, ince evet ısınıyor hemde baya ısınıyor, ancak en önemli problemi, biraz abartarak söylüyorum. neredeyse S ile bunun kamerası aynı hiçmi geliştirmezler. Bu telefon için çok kötü. Z5 in kamerası iyi diyorlar, bakmak lazım
  • Z3+ makro çekim örneklerim. Kamera için yardımcı olur umarım :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★ ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★ ★  SONY XPERIA™ Z3+ / ANA KONU \  ★

• Merto! kullanıcısına yanıt
    Bunlar manuel mi otomatik modda mi? Bir de 1700 verilir mi sizce bu tele?

• ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    Süper otomatik modda çektim. Android 6.0 yüklü. Ben memnunum şahsen.

• merhaba 6.0 güncellemesini yapmak istiyorum ama pc telefonu görmüyor pc companion yüklü ama görnüyor ne yamalıyım pc bağlantısı olmadan güncellesem sorun olur mu
  • Pardon yanlış alarm Xperia Z3 konusuna yazacaktım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Us-Ta -- 21 Nisan 2016; 21:01:27 >
  • projekta kullanıcısına yanıt
    Oyun oynanırsa, Wifi uzun süre açık kalırsa ve/veya nette uzun süre gezilirse, yarım gün ancak gidiyor ama...

...düz telefon gibi kullanılırsa, nete girilmezse veya az girilirse, oyun oynanmazsa, 3 güne kadar gidebilir pil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 25 Nisan 2016; 9:35:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonunu makul bir fiyata satan var mı?
  • eaduvan E kullanıcısına yanıt
    makulden kastın ne verebilirsin hocam? tertemiz benim tel turkcelden alınma satıp z5 alma planım var ama 1500 den aşağı bırakmayı düşünmüyorum 6 aylık telefon. hatta bugün tam 6 aylık oldu :)
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.