Şimdi Ara

★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ (1226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.934
Cevap
150
Favori
813.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12241225122612271228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyatı uyguna almışsınız sorunu yoksa. Malesef telefonun içine ettiler şarj konusunda güncellemelerde. 5.0.0 da 6 saat ekran süresi alınıyordu. Bir de bu 6.0.0da yüzde 1de ekran full açık 1.5 saat gitmişti deneme yaptım. 3g açıktı whatsappta konuşuyordum. Ekranı da hiç kapamadım. Hala da kapanmamıştı uyumak zorunda olduğum için şarja takmıştım mecburen. Yüzde 1 de baya uzun gidiyor yani. Belki de o yüzden kısa gibi geliyodur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde Siyah Arka kapak var... ihtiyaç fazlası...
  • Arkadaşlar bu GPS normal çalışmıyor benim. Mesela haritalarda konum bul diyorum bulunduğum yerin 100 metre çevresni gösteriyor tam yerimi bulamıyor. Navigasyon açıyorum doğru düzgün tarif etmiyor hep başka konum gösteriyor. Diğer uygulamaları denedim düzelmedi. Hatta başka romlar yükledim yine aynı. Bir türlü düzelmedi gps. Böyle sorun yaşayan var mı? Acaba donanımsal sıkıntı mı var servise mi versem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek yok onlara. SAdece appslog ve userdata yeterli.

Bu arada nasil gecti flashlama islemlerin. Verdigim dosyayi yukleyebildinizmi?
  • Olduguna sevindim. Kendim 5.1 kullanmadigimdan bilmiyorum ama vardir bir ayari bunun.
  • isterseniz Slim romuda yükleyin o zaman tadindan vazgecemezsin.

http://trroot.com/sony-xperia-z3-compact-icin-xperia-x-rom-slim-5-0/
  • Evet Z3 Compacta yeni gectim. ónceden z1compactdaydim. z3e gectigime degdi ve bataryasi daha iyi gidiyor.
    murti-e-38. skype ile görüsebiliriz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cappa_tr

Ayrı konu açtım ama buraya da yazmak istedim.

Z3 compact telefonumu arka cam ayrıldığı için garantiye gönderdim. Takipte 20 iş günü boyunca parça bekliyor yazdı. 20 iş günü doldu. Sonra değişim cihazı bekliyor yazdı ve kutulu değişim yapıldı. Ben aradım sony'yi ve 20 iş günü doldu değişim istemiyorum para iadesi istiyorum dedim. Neymiş efendim bunun kararını servis veriyormuş. Banane servisten arkadaş ben eurasia garantili almışım aleti muhatabım sensin dediğimde teleservice ile görüşün dediler. İyi dedik teleservicei aradım. Onlar da diyorki sonynin onayıyla değişim veya iade yapılır. Dedimki bana sormadan neden değişim yaptınız bunun kararını biz veririz diyorlar bak bak bak. Sonra sonyyi aradım tekrar bu şekilde ücret iadesi yapmıyoruz sadece yasal merci kararıyla iade yapıyoruz. Yani diyorki hakkını arayana mecburen hakkını veriyoruz hakkını aramayanın hakkını bi güzel yiyoruz. Şirket ahlakına bakın hele. Aramalar mailler şikayetler derken 2 gün sonra telefon geldi bi baktım ne göndermişler diye xperia xa! Aradım tekrar bu mu z3 compactın misli. Muadili bile değil. Söylenen üst birimlerinize aktarıyoruz. Ben gittim tüketici hakem heyetine başvurdum. 12 13 gün arayan soran yok. Bu arada mailler atıyorum tekrar tekrar arıyorum tabi. Teleservicei arvatoya şikayet ettim maille. Aradılar 2 3 gün sonra ilgili bir bayan inceleyelim dedi. Ondan da haber yok hala. Neyse 14 15 gün sonra +30 koduyla bir numara aradı sony imiş. Gönderilen telefonu açtınız mı kullandınız mı sim kart taktınız mı dedi yok dedim aynen gönderildiği gibi duruyor. Dedim herhalde gönderin telefonu ücret iadesi yapacaz diyecek ama nerdeee. Telefonu niye beğenmediniz diyor. Servis noktalarımızca eş değer olarak bu model görünüyor diyor. Ben telefon falan istemiyorum ücret iadesi istiyorum dedim yasal mercilerden kararla oluyor dedi. Neymiş efendim yasal olarak böyle olması gerekiyormuş yasal süreyi devlet belirlediği için. Lafa bak yaa. Dedim ne rezil bir firmaymışsınız. Hakem heyetine başvurdum kapat dedim.

Telefondan çok memnundum ama işte sony türkiye bu. Siz siz olun sony eurasiadan uzak durun. Distribütör garantili alacam diye fazla para falan vermeyin. Hepsi aynı.

Buraya yazmayı unuttum geç de olsa bilgi vereyim. Sonuç tüketici hakem heyeti beni haklı buldu tabi ki. Ücret iadesini toplam 3 ay civarı bir süre sonunda aldım.

• Bu arada elimde kablosuz şarj cihazı kaldı. Kargo ücretini alıcının ödemesi şartıyla uygun bir fiyata verebilirim. İlgilenenler özelden yazabilir.

• SATILIK SİYAH Z3 COMPACT. FULL BODY KORUYUCULU, KUTU İÇERİĞİ EKSİKSİZ. İLGİLENENLER MESAJ ATSIN
  • Arkadaşlar 4.4.4 KitKat stok rom linki bulamıyorum. Yardımcı olacak olan var mı? (( [FTF] D5803 4.4.4 23.0.1.A.5.77 TR ))

• Not: NS-85 isimli arkadaşa aittir. ona teşekkür ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keiichi Tsuchiya -- 25 Kasım 2017; 12:55:12 >
  • Telefona antivirus (Eset) yükleyince sistem arayüzü durdu hatası verip kafayı yiyo, sonunda çözdüm :) Böyle bi şey başına gelen olursa burda dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keiichi Tsuchiya

https://drive.google.com/file/d/169E33tB8XWPgb3oMnNc9rX4ZQE3dI2RL/view

Not: NS-85 isimli arkadaşa aittir. ona teşekkür ediniz.

Kardeşim teşekkür ederim ama paylaştığın link D5803_4.4.4_23.0.A.2.93_TR
    Bana D5803 4.4.4 23.0.1.A.5.77 TR lazım.
  • Arkadaşlar 3 senelik kullanım sonucu telefonumun ekranı sağ üst köşeden ayrılmaya başladı. Bunun için ne yapabilirim? Garantisi biteli 5 ay oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodeater -- 30 Kasım 2017; 14:17:39 >
  • Şebekeye ulaşma sorunu yaşıyorum. Beni arayan ya meşgul ya da ulaşılamıyor anonsu işittiklerini söylüyorlar. Ben arama yaptığımda ise çağrı hemen sonlanıyor. Problem telefonda mı yoksa sim kartta mı anlamadım. Simkarta kesme işlemi uygulanmadı, kendinden nano olan sim kartlardan. İki kez fabrika ayarlarına döndürdüm.Sorun istikrarlı bir şekilde devam etmiyor, bazen oluyor bazen olmuyor.Böyle bir sorun tecrübe etmiş arkadaşlara cevapları için şimdiden teşekkür ederim.
    Bir de garanti belgemi ve faturamı kaybettim. Garantimin devam edip etmediğini nasıl öğrenebilir, devam ediyorsa garantiye belgesiz gönderebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muteeddib -- 30 Kasım 2017; 14:34:3 >
  • Kullanlar Varsa Telefon Nasıl?
  • System32Deleted kullanıcısına yanıt
    Yeni aldim ve gayet kullanisli.
    unlock oem kilidini actim ve yükledim içine rom ve kerneli sonra cyberian camera 8.0. istediğim performansi alabiliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12241225122612271228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.