Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 Compact İçin Dock ve Manyetik Kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Öncelikle yaklaşık 10 gün önce Z3C aldım.Yorumlara bakıldığı kadarıyla şarj için o kapak zamanla sıkıntı çıkartıyormuş.Bende manyetik kablo veya dock almayı düşünüyorum.Fakat bunun için sizlerin yardımına ihtiyacım olacak.Öncelikle bulunduğum bölgedeki bir çok telefoncuya sordum.Yok diyorlar istek üzerine getiririz diyorlar fiyat olarakta internettekinden pahalı söylüyorlar.

1-) Dock almamı mı önerirsiniz yoksa sadece kablo mu ?
    2-) Ayrıca dock alınca içinden manyetik kablosu da çıkıyor mu (saçma gelebilir bu sorular ama inanın pek bir bilgim yok :) )
    3-) Kablonun ve dockun orjinal olması gerekiyor mu ? Yani orjinal dock olmazsa veya orjinal kablo olmazsa sıkıntı olabilir mi batarya anlamında ?
    4-) Türkiye'den alacağım ürünü.Nereden almamı önerirsiniz(hangi site) Mümkünse link atabilirmisiniz ?
    5-) Son olarak da Türkiyedeki ürünlerin orjinal olmadığı söyleniyor.Doğruluğu nedir ?

Bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkür ederim.

• Kablo çıkmıyor. Pcden şarz olmuyor hepsisony yada btsonyden al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem19o7

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle yaklaşık 10 gün önce Z3C aldım.Yorumlara bakıldığı kadarıyla şarj için o kapak zamanla sıkıntı çıkartıyormuş.Bende manyetik kablo veya dock almayı düşünüyorum.Fakat bunun için sizlerin yardımına ihtiyacım olacak.Öncelikle bulunduğum bölgedeki bir çok telefoncuya sordum.Yok diyorlar istek üzerine getiririz diyorlar fiyat olarakta internettekinden pahalı söylüyorlar.

1-) Dock almamı mı önerirsiniz yoksa sadece kablo mu ?
    2-) Ayrıca dock alınca içinden manyetik kablosu da çıkıyor mu (saçma gelebilir bu sorular ama inanın pek bir bilgim yok :) )
    3-) Kablonun ve dockun orjinal olması gerekiyor mu ? Yani orjinal dock olmazsa veya orjinal kablo olmazsa sıkıntı olabilir mi batarya anlamında ?
    4-) Türkiye'den alacağım ürünü.Nereden almamı önerirsiniz(hangi site) Mümkünse link atabilirmisiniz ?
    5-) Son olarak da Türkiyedeki ürünlerin orjinal olmadığı söyleniyor.Doğruluğu nedir ?

Bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkür ederim.

aynı durumdayım ne yaptınız dock aldınız mı ?

• hocam ben de ikisi arasında kaldım şöyle bir durum var manyetik kablolar sony tarafından üretilmiyor tamamen yan sanayi ürünleri yani ama sony nin neden böyle bir ürünü yok bilmiyorum satış stratejisi mi(baya pahalılar 100 tl civarı) yoksa manyetik kablo telefona zarar mı veriyor bilmiyorum ama eger konu hakkında bilgili bir arkadas varsa yeşillenirirse iyi olur çünkü dock hem pahalı hem de taşıması zor gibi

hee dock pahalı demişken manyetik kablo da pahalı çoğu yerde çinden getirdikleri adaptörsüz 40 cm kablo 30-35 lira o kablolar 1dolara falan geliyodur adamlar feci kar yapıyorlar
  • Elimde her iki üründende (kendi kullandıklarım hariç) birer tane var. beğenmezseniz ya da en küçük bir şikayetiniz olursa iade alırım. Ben makaralı olanı bir yere giderken cebime atıp gidiyorum, taşıması kolay. Normal kablo olanını sürekli evde kullanıyorum kablo daha uzun olduğu için. Telefonu alınca almıştım şimdiye kadar en küçük bir proplemle karşılaşmadım. Şarj süresi usb bağlantısından daha kısa. Usb ye göre daha kalın kablolar kullanıldığı için dc akım iletimi daha iyi. Buda şarz süresini kısaltıyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-tum-xperia-z-serisi-uyumlu-makarali-manyetik-sarj-kablosu-199843430/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-sony-xperia-serisi-manyetik-sarj-kablosu-200165826/detay/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.