Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 Compact İyi midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır internette araştırma yapıyorum.Bu yaz çalışıp biriktirdiğim parayla akıllı telefon almayı düşünüyorum.Aklıma yatan 2 telefon oldu açıkcası özellikleri şekli falan hoşuma gitti yorumlardada kötü şeylere pek rastlamadım.Bu 2 telefon: Sony Xperia Z3 ve Z3 compact aslında etrafımda bu telefonu kullanan kimse yok ama benim çok hoşuma gittiler.Z3 compact daha uygun fiyat olarak ama boyutu ufak mıdır diye merak ediyorum 4.6 ben şuanda lumia 520 kullanıyorum 4 inç bana ufak geliyor lumia dan biraz daha büyük sanırım.Z3 ise 5.2 güzel ancak Z3 compact'ın daha performanslı olduğu söyleniyor ve pilinin daha fazla gittiğini.Aslında compactdan pek fazla bir farkı yok boyutu ve ramı dışında.Bu telefon ise 1900 TL civarı compact 1500 Civarı sizlerinde tavsiyelerinizi bekliyorum kullananlar varsa önerilerini yazsınlar ve telefonun - yanlarını.Şimdiden teşekkürler :)

• Hocam yaklasık 2 aydır Z3 compact kullanıyorum cok memnunum.Cok stabil ve hızlı bir cihaz.Sarjı uzun sure gidiyor tatmin olursunuz bence tercih edebilirsiniz
  • erdekli01 E kullanıcısına yanıt
    Xperia Z3 ile Z3C'yi karşılaştıracak olursak Z3'ün +'ları;

- Bekleme modunda daha uzun giden pil
    - Ekranın çözünürlüğü
    - Malzeme kalitesi

Z3C'nin +'ları;

- Ekranın çözünürlüğü daha düşük olduğu için Z3'e göre biraz daha iyi performans

Yani senin de görebileceğin gibi Z3'ün + yönleri biraz daha fazla. Ama aradaki farka değer mi dersen açıkçası orası biraz da sana kalmış. Ben 1 senedir 5.2" ve üzeri cihaz kullandığımdan dolayı Z3C'yi kullanamam mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

- Ekranın çözünürlüğü
    - Malzeme kalitesi

Z3C'nin +'ları;

- Ekranın çözünürlüğü daha düşük olduğu için Z3'e göre biraz daha iyi performans

Yani senin de görebileceğin gibi Z3'ün + yönleri biraz daha fazla. Ama aradaki farka değer mi dersen açıkçası orası biraz da sana kalmış. Ben 1 senedir 5.2" ve üzeri cihaz kullandığımdan dolayı Z3C'yi kullanamam mesela
    çok kararsız kaldım biraz daha bilgi verir msiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: erdekli01

çok kararsız kaldım biraz daha bilgi verir msiniz

Yukarıda yazdım zaten, daha nasıl bilgi verebiliriz ki?
  • Pili daha iyi gidenin z3 olduğuna inanmıyorum.720p ekranı beslemek çok daha az güç gerektirir. Z3c pil konusunda z3ten daha iyidir.
  • z3 compact ta ram 2gb, normal z3 te 3gb onuda goz onunde bulundur. telefonda oyun falan oynayacaksan tavsiyem z3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanwake34 -- 27 Haziran 2015; 20:53:52 >
  • Z3c kullanıyorum merak ettiklerini sorabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: blasterjaxx

Z3c kullanıyorum merak ettiklerini sorabilirsin

Kameradan memnun musun , düşük ışıkta vs vs de
  • Arka harika. Karanlıkta flaşla mükemmel. Ön kamera da isteneni veriyor ama çok iyi değil.
  • quote:

Z3c kullanıyorum merak ettiklerini sorabilirsin

Benim en çok kafama takılan boyutu.Ben şuanda lumia 520 kullanıyorum boyutu beni rahatsız ediyor 4.0 inç compact ise 4.6 boyutu nasıl tatmin edici şekilde mi ? Ve de ekranda pembeleşme sorunu oluyor mu ? Son olarak oyunları rahat oynatıyor mu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

- Ekranın çözünürlüğü
    - Malzeme kalitesi

Z3C'nin +'ları;

Eksikler var..
    Z3 ün artıları
    3gb ram
    Malzeme kalitesi
    Daha yüksek çözünürlük
    Z3 Compact artıları
    Daha uzun pil ömrü
    720p ekran ile aynı işlemcide daha iyi performans
    Ekran kasa oranı daha iyi
    Daha küçük ekran nedeni ile tek elde tutuş ve kullanım kolaylığı

• Kesinlikle z3 önerim olur..
  • Z3c z3 den daha yüksek oerformans verir ama biraz küçük dür çünkü sanal tuşlar da ekranda 0.1-5 inc yer kaplar ben sana samsung galaxy alpha yı önerebilirim performans açısından z3 e tecavüz eder ama pil konusunda yarım günü aşırı aktif kullanımda anca ćıkartıyo ben kullanıyorum lolipop 5.0.2 geldi performas mutiş ama pil önemliyse su geçirmezlik onemliyse ve küçük telefon çok önemli drğilse z3c al 5.1 inc tek elle kullanım için büyük fazla otobüs veya toplu taşıma kullanıyosan z3c iyi ama z3 de iyidir boyut sana kalmış
  • erdekli01 E kullanıcısına yanıt
    Ekran küçük değil fakat çerçevedi küçük. Full ekran gibi hissedebilirsin bazen. Pembeleşme olmadı bende hiç. Sadece sd kart yuvam bozuldu kart takınca dışarı atıyo kapakçık açılıyor ben de sd kart takmıyorum. FIFA 15, Modern Combat 5 vs yükledim aynı anda oynayabiliyoruz kasmıyor
  • quote:

Ekran küçük değil fakat çerçevedi küçük. Full ekran gibi hissedebilirsin bazen. Pembeleşme olmadı bende hiç. Sadece sd kart yuvam bozuldu kart takınca dışarı atıyo kapakçık açılıyor ben de sd kart takmıyorum. FIFA 15, Modern Combat 5 vs yükledim aynı anda oynayabiliyoruz kasmıyor
    ben de z3 compact almayı düşünüyorum arkadaşlar çok hoşuma gitti. arada kaldığım bir model falan da pek yok gibi

iPhone5s istiyordum ama z3c'nin fiyatı daha uygun ve ios-android seçimimi androidden yana kullandım, umarım pişman olmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rochie Roch

ben de z3 compact almayı düşünüyorum arkadaşlar çok hoşuma gitti. arada kaldığım bir model falan da pek yok gibi

iPhone5s istiyordum ama z3c'nin fiyatı daha uygun ve ios-android seçimimi androidden yana kullandım, umarım pişman olmam.

Alıntıları Göster
    Ben şuanda z3 compact almayı düşünüyorum benim hoşuma gitti açıkcası

• Z3c mükemmel cihaz. Kamerası,pili, tasarımı, performansı on numara.
  • İki cihaz arasında seçim yaparken bakacağınız tek şey kücük ekran mı büyük ekran mı istiyorsunuz? Diğer her şey aynı iki cihaz arasında (1gb ram farkı hissettirmiyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIFA13

Z3c mükemmel cihaz. Kamerası,pili, tasarımı, performansı on numara.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.