Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 (D6603) Root Rehberi Ve Custom Romlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
17.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    robotu verdigim yazılım ne demek hocam bişi anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDTuRkk

Marshmallow 6.0.1 -23.5.A.0.575 TR ftf eklendi ve 6.0.1 root zipi 575 ile güncellendi.

Bundan bahsediyorum
    Ben normal siteden indirdim 575 ile biten yazılımı kurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maccik -- 23 Mayıs 2016; 6:31:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maccik M kullanıcısına yanıt
    Root dosyası hazır rootlu rom daha nasıl anlatayım :)

• Merhaba @MaDTuRkk, çok faydalı bir sayfa olmuş ellerinize emeğinize sağlık, teşekkür ederiz,
    Dipnot;Siz bu faydalı sayfayı paylaşana kadar sizi sony'ye habire laf atan sony i habire kötüleyen trol olarak (öcü ) biliyorduk, hiç de öyle değilmiş,
  • Gladyator23 G kullanıcısına yanıt
    Ben sadece marka bağımlısı değişim Apple da alsam hatası sorunu varsa söylerim maşallah Z3 çok sorunlu dile getirince marka delisi insanlar trol diyor öyle olsam neden konu açayım yardım edeyim

• arkadaşlar ben z3 kullanıyorum hangisini kullanayım karar veremdim kit kat 4.4.4 mi 5.1.1 lolipop mu yoksa marshal 6.01 mi 1-şarjı uzun gideeck 2 ses yüksek çıkacak 3-kaliteli foto çekecek gerçi hepsini kullandım (Android N Dahil ) ama bir türlü karar veremedim tavsilerinizi bekliyorum saygılar
  • cenbir C kullanıcısına yanıt
    ses istiyorsanız kitkat kullanacaksınız hocam.
  • Güncel
  • hocam flashtool linki ölmüş. ilk defa root yapacağım için biraz endişeliyim. rehberinizi okuyorum. birçok anlamadığım nokta oldu. daha basit anlatımı da olmaz diyorsunuzdur mutlaka ama ne bileyim çok da kolay gelmedi bana. kitkata dönmek istiyorum zira sarjım 2 gün giderken şu son güncellemelerden sonra artık 1 günü zor çıkartıyorum. sinir bozucu bir durum. parasını hak eden bir ürün derken kendi elleriyle berbat etmelerini hazmedemiyorum ama bu telefonu nasipse 3-4 yıl kullanmak istiyorum. yazılarınızda hem ses hem performans olarak kitkat önermişsiniz. şimdi tekrar okuyacağım ama muhtemelen anlamayacağım. bana madde madde yazmanız mümkün mü? 1- şunu yap 2- şunu yap diye. :) şimdiden teşekkür ederim, hayırlı cumalar dilerim size ve tüm arkadaşlara.

• Ben ses istiyorum fakat kitkat kurcam ama sizin verdiğiniz tft dosyasını flashlayınca rootlumu olcak telefon hem root demişsiniz acaba root dosyalarıda içinde oldugu icin mi öyle yazdınız sound mod nasıl yüklücem orda linkler xda yönlendiriyo orasıda karısık baya yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxsavasxx2 -- 27 Mayıs 2016; 19:41:19 >
  • xxsavasxx2 kullanıcısına yanıt
    Root farklı bir olay hocam Stock rom kurma ile alakası yok normal Flash tool ile fft yükler root suz kullanırsınız root yapmanız anlattığım adımları uygulamanız lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDTuRkk

Root farklı bir olay hocam Stock rom kurma ile alakası yok normal Flash tool ile fft yükler root suz kullanırsınız root yapmanız anlattığım adımları uygulamanız lazım

Peki root yaparsam kitkattayım şuan ses modlarını yüklersem ses kalitesi cidden baya artıyomu

• xxsavasxx2 kullanıcısına yanıt
    Evet

• delete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDTuRkk -- 13 Haziran 2016; 2:50:22 >
  • Güncel
  • Şunu fark ettim sonye custom rom yaramıyor. Kuralım yine senin stock romlardan :)

• Evet
  • 6.0.1 de rootladıktan sonra unroot yapsak garanti kapsamına girer mi tekrar?

• gokbrk2 G kullanıcısına yanıt
    evet girer ben root atıp sonra normale döndürüp servise veren gördüm sorun olmadı log kayıtları siliniyor çünkü o samsung cihazlarda oluyor sadece o sorun sony öyle bişi yok
  • Öncelikle merhabalar ayrıca emeğiniz için teşekkürler... Bu zamana kadar hep jailbreakli iphone kullanmış biri olarak ilk kez androide tam anlamıyla geçmiş bulunuyorum. Ios kısıtlı vs diyorlardı ancak jailbreakli ios androidten daha açık bi sistemmiş :D her neyse kısaca kısıtlamalar yüzünden root atmak istiyorum cihazımda 5.1.1 vardı ancak 6.0.1e güncellemek zorunda kaldım zırt pırt bildirim düştüğü için. Android konusunda baya cahilim 1-) şimdi ben 6.0.1 olan sürümü 5.1.1e düşürebilir miyim? 2-) sürüm düşürüp rootlamam mı gerekiyor yoksa rootlu bir sürüm mü kuracağım? 3-) sürüm düşürdükten sonra güncelleme uyarısını iptal edebilir miyim? Sorularımı yanıtlarsanız çok memnun olurum ...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.